İlk buluşmadan sonra?

Erkekleri böyle yapan yine bizleriz aslında. Her şeye hemen ulaşabiliyorlar çaba sarf etmeden elinin altında bulabiliyorlar maalesef ve bu yüzden erkeklerin totosunu kaldıran hemcinslerime çok kızıyorum....
Bu yorumu alnından öperim. Eskiden bir kahve içmek için kırk takla atan açlara bak hele.
Suç kesinlikle bizlerde, el birliğiyle eski haline döndürmek lazım bu düzeni.

Çocuk bana mesaj attı. Dedi teşekkür ederim tekrar seni görmek için sabırsızlanıyorum ben de benim için de öyle iletişimde kalalım buluşalım dedim sonra o da elbette iyi geceler dedi iyi geceler dedim. ama 5 gün geçti hiç yazmadı etmedi. sizce beni beğenmemiş olabilir mi? eğer beğenmediyse neden yazdı? eğer beğendiyse neden en azından bi nasılsın bile yazmadı?
Ay cok heyecanlı 😍 tadını Cıkar tadınuıı
Takılıp kalma birine
Evlenene kadar tam gaz devam
Onla flört bununla flört
Genclıgınızı yasayın😍

Sakın yazma,

Belli ki multi yapıyor bisürü kişiyle buluşuyor sana sıra gelmedi daha, beğendiğini söyleyerek aklını karıştırmış. Madem beğendi neden aramıyor diye beklenti oluşturmuş.

Yazarsan ay kızlar bana hasta hangisiyle buluşacağıma şaşırdım yaa diye hava atacak eşe dosta.
Böyle bir ülkede, bir erkeğin böyle bir lüksü olduğuna inanmıyorum ben.bu forumda güzelim kadınlar şekilden şekile giriyor biri yazsın, ilgilensin diye.o kadar da uzun boylu değil yani.kırk yılda bir birini bulabilseler bayram ediyorlar.şuursuzun teki işte.herşey yokluk ya da varlıkla ilgili değil ki.şuursuz, dengesiz insan diye birşey var.

Takılıp kalma birine
Onla flört bununla flört
Genclıgınızı yasayın😍
Eee yapamıyorlar ki işte.🤣🤣
Takılıp kalma birine
Onla flört bununla flört
Genclıgınızı yasayın😍
Hayaller senin dediğin gibi hayatlarına gelmeyen mesajlar... zorlama flörtün de tadı olmuyor ki.anca kendini kandırmaca.

Erkekleri böyle yapan yine bizleriz aslında. Her şeye hemen ulaşabiliyorlar çaba sarf etmeden elinin altında bulabiliyorlar maalesef ve bu yüzden erkeklerin totosunu kaldıran hemcinslerime çok kızıyorum....
Neye ulaşıyorlar Allah aşkına.şuursuzca tanımadığın kadınlara yaz, çiz dur.hadi bir de buluştun. Ne oluyor sanki.birbirini görüp etkenmediğin için ilişki çok yüzeysel ve etkisiz kalıyor.yani bir halta da yaramıyor.bir kere buluşuyorsun bitti gitti.
bu şekilde anca kendini kandırabilirsin.az buçuk aklın başındaysan onu da yapamazsın.ben bu seçenek fazlalaştı, işler kolaylaştı tarzı düşüncelere hiç katılmıyorum.haydan gelen huya gider diye boşa dememişler.bir gün ona yaz bir gün buna yaz, bir gün onunla buluş, bir gün bununla.eee sonuç? konu sahibi gibi insanlar işte.kime ne faydası var? Şimdi flört dediğiniz şey de flört değil aslında.flört gözgöze bakılarak, hafif hafif cilveleşerek olur.yani kanlı canlı olur.kalbin pit pit atar, heyecan basar.hâlâ şu yavan mesajlaşmalara flört denilmesi garibime gidiyor.haa sanmayın ki yargılıyorum.yoo başka şansı yok artık kimsenin.çünkü artık hiçbir babayiğidin yüzyüze iletişim kurabilecek becerisi kalmadı maalesef.biz de çocuk kandırır gibi kendimizi kandırmanın peşindeyiz işte.kendimizden bahsederken bile meta gibi bahsetmeye başladık, yok daha iyisini bulmuştur falan.yaa biz mal mıyız ki daha iyisini bulsun.uyuşmadık dersin, enerjimiz tutmadı dersin.araba Modeli mi bu? İnsan insan.iki taraf da iyice yalan yanlış bir zihniyete saptı.
Demem o ki, olması gerektiği gibi, içten bir sevgi bağı kurulan ilişki bulma şansı dünyanın her yerinde ve her döneminde çoookk zor olmaya devam edecektir.hiçbir zaman kolaylaşamaz.

Son düzenleme:
Çocuk bana mesaj attı. Dedi teşekkür ederim tekrar seni görmek için sabırsızlanıyorum ben de benim için de öyle iletişimde kalalım buluşalım dedim sonra o da elbette iyi geceler dedi iyi geceler dedim. ama 5 gün geçti hiç yazmadı etmedi. sizce beni beğenmemiş olabilir mi? eğer beğenmediyse neden yazdı? eğer beğendiyse neden en azından bi nasılsın bile yazmadı?
Klasik erkekler şaşırtsın biride

Şimdi ki erkekler gerçekten prenses olmuş. Bazen erkek arkadaşıma da söylüyorum benden daha nazlı davranıyorsun diye 🤦

gecen hafta dayanamayip erkek arkadasima sen gercek bir prensessin dedim 😂 çat çat yüzlerine soylemezsek anlamiyorlar ve insani biktiriyorlar

konudaki prenses ise yedege alabilmek icin yesil isik yakip kibar kibar mesaj atmis ama bu oyuna gelmeyin 🙁

Başka kızlara bakıyordur.Kafasina göre bulamazsa merak etmeyin size yazar Bulur bir bahane.Haaaa ben bunlara gelemem derseniz şimdiden her yerden engelleyin.

Genelde aynı anda en az 3 kişiyle yazışıyorlar buluşup en son kim kabul ederse ondan devam ediyorlar. Yedek flörtleri,bariyer ilişkileri falan oluyor. Yeni nesil erkekler çok endemik türler. Ne yapacakları pek olmuyor. 5 gündür yazmayan birine bence siz yazmayın. Sizi beğenmiştir ama yedeğe atmıştır. Size beğenmedim,bizden olmaz dese geri dönemeyeceğini biliyor. Şimdi başka yerlerde şansını deneyip daha iyisi çıkmazsa size gelecek. O yüzden hiç pas atmayın

Yaşlarınız kaç? Hoşlandıysanız siz arayıp sorun eğer cevap olumsuz olursa en azından yolunuza bakarsınız

ya ben mi çok yaşlandım bilmiyorum ama eskiden birinden hoşlanırdı o da senden hoşlanırsa çıkmaya başlardınız sevgililikti bu, ayrılırdınız veya devam ederdiniz.
bu flört olayı yeni çıktı aynı anda 3-5 kişiyle görüşülüyor yazışılıyor, kafana göre takılıyorsun, bununki de öyle bence. başkalarıyla da takılıyordur.

Eee yapamıyorlar ki işte.🤣🤣

Hayaller senin dediğin gibi hayatlarına gelmeyen mesajlar... zorlama flörtün de tadı olmuyor ki.anca kendini kandırmaca.
Zorlama olmucak canım zaten
Tadını cıkaracagı flörtler olcak.
Birine takılı kalmayacak ıste belırttıgım gibi🩷

kimse nezaketen buluşma sonrası öyle bi msj atmaz.
nezaketen atılan msjlar düzdür genelde, sadece keyifli zaman geçirdim, güzeldi falan filan denir.
tekrar görmek için sabırsızlanıyorum denmez
bende yedeklere attığını düşünüyorum
ama öte yandan şu yedek meselesine de çok gülüyorum ya
hayır erkeklerimiz ahım şahım yakışıklıda değil ama ben erkeklerin yedekte birilerini tutmasına gerçekten gülüyorum
kıvanç tatlıtuğ musun ki kızlar yedek listende sıra oluyor yani :D
muhtemelen konuşup bi muhabbet oluşturmak için kendileri çaba sarfediyorlar sohbeti belli bi seviyeye getiriyorlar
adına da yedek diyorlar

Sizden daha iyisini bulmuş olabilir yada eskisi geri gelmiştir çok takılmayın hayatınıza devam edin

Buluşma sonrası atılan mesajın anlamı net... nezaket vs değil beğenmiş ama daha iyisini bulabilir miyim çabası var gibi algıladım. Yerinizde olsam stabil beklerim bakalım yazacak mı yazarsa ne yazacak?

Bekleyen ve bekletilen her şey soğur, şüpheli görünüyor en başından yanlış gidişat bu yaptığı ben beklemezdim.

Back
X