Ilk bulusmaya giden kızçeye yardım

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhabalar hanımlar. Tatli bir derdim var sizin onerilerinizi bekliyorum.
Soyle ki bu hafta hoslandigim kisiyle bulusacagim ilk bulusmamiz olacak bir nevi. Daha once sık sık ayni ortamda bulunduk ama ozel olarak ilk kez bu hafta bulusacagiz.
Gecen ay stresten regl olamadim leke halinde geldi az az. Bu hafta icinde olmam lazım ama iki gun once yine lekelenmeler geldi. Regl olamadigim.icin vucudum sivilce doldu. Daha once bu kadar cok.sivilcemin oldugunu hatirlamiyorum. Yanagimda kocaman 3 tane burnumun onunde 3 tane alnimda 2 3 tane dekolte bolgesi ve boynumda ise bi suru sivilce var. Denk gelisin bu kadarı resmen. Ben bu sivilcelere ne yapabilirim ki o gune gecsin (2-3 gun) makyaj yapinca puruzlu puruzlu duracak peeling falanda etki etmiyor ona ne yapabilirim?. Regl olmak icin ilac disinda ne kullanabilirim?
Ne giyebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyroum

Regl icin bir tavsiyem yok ama sivilcelerimi kurutmak icin dis macunu suruyorum.

Regl olmak için ilaç dışında bir tavsiyem yok.
Ama sivilce için var.
Parasızlık çektiğim dönemlerde Avon un ürünlerini kullanıyordum. Bi fondöteni vardı.
Yüzüme uyguladığım zaman akşam eve gelip yıkandığında bayağı sivilcelerimin kuruduğunu fark ediyordum.

Ciddi mi? Fondoten eger o ise yariyorsa hep onu kullanabilirim hangisi o ?

imex diye bir sivilce kremi var canım. yalnız reçeteli de olabilir tam bilemiyorum.
fondöten renginde, tüpte.
sivilceye bire bir. azılı sivilcelere bile 2 kez gece yatarken sür. kurutuyor süper bir şey. sivilcenin üzerine mercimek tanesi kadar sürüyorsun.
regl için de rezene çayı. ( tadı çok ot ot söyleyim )

Cok tesekkur ederim. Ben boyle buyuk sivilcem ciktigini hatirlamiyorum o derece kocaman
Rica ederim isim vermek doğru mu bilmiyorum ama sudocream de sürebilirsiniz hatta sabah aspirin sürüp akşam bakım olarak bütün suratınıza sudocream sürüp yatıp sabah yıkarsanız onunda çok iyi olduğunu düşünüyorum inşallah bi işe yarar. Ben çok sivilce çıkardığım zamanlar hep yapıyodum özellikle aspirini Kremide hala bakım olarak aklıma geldikçe sürerim ergenlikte kardeşim var ona bile sürdürüyorum arada

Yeter ki olayım valla otu cig cig yiyebilirim tesekkur ederim

Su an sudocream yok ama hametan var o.da pisik icin kullaniliuor etki eder galiba :)) tesekkur ederim

Buhara ver yüzünü hafifçe patlat tabii çok hırpalamadan. Patlattığın sivilcelerin üstüne sudocrem sür 2 güne tertemiz olur cildiniz. Bana güvenin hep uygularım leke kabuk kızarıklık vs kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…