Ilk bulusmaya giden kızçeye yardım

Buhara ver yüzünü hafifçe patlat tabii çok hırpalamadan. Patlattığın sivilcelerin üstüne sudocrem sür 2 güne tertemiz olur cildiniz. Bana güvenin hep uygularım leke kabuk kızarıklık vs kalmıyo
O buhar isini nasil yapayım banyoda falan mi ? Ay insallah gecer

Çörek otu ye bi iki kaşık .
Sivilceler için ise limon sür .ya da sık sık kuru pudra sür indiriyor sivilceleri .
Ya da buluşmayı ertele .
Ya da amannn boşver beni sivilcelerimle sevsin de .

O buhar isini nasil yapayım banyoda falan mi ? Ay insallah gecer
Başınıza havluyla kapatıp Bi kaba sıcak su koyup Buharına yüzünüzü verebilirsiniz. İltihap daha kolay çıkar kulak çöpü gibi bişeyle çok hafif hırpalamadan çıkartın sadece sivilcelerinizin üstüne sürün sudocremi öylece uyuyun sabaha kızarıklık geçmiş olur ertesi güne de tamamen iyileşir. Pişik kremi evet ama kızarıklık sivilce üzerinde oldukça etkili. Arkadaş kil maskesi demiş ama sizin aceleniz olduğunu okumamış sanırım kil 1/2 haftaya anca etki eder

Hemmen simdi yapiyorum bunu o zaman cok tesekkur ederim

Canım benim de bu konuda sıkıntım var uzun süredir evet sıkınca görüntüde sivilce azalmış gibi geliyo ama uzun vadede leke problemi oluyo ki o daha zor bi süreç aylarca kalıyo tedavi zorlaşıyo o kadar kafaya takmaya değmez sitres yaptıkça çoğalacak regl olamadığı için olmuş gibi duruma bakılırsa çok uğraştırıcı olmayacaktır o yüzden

Madecassol diye bı krem var cildim onca uğrasima rağmen çok yağlı ara ara içten sivilce çıkıyor onları yatistiriyor iz kalmasını önlüyor. Bir de elma sirkesini suyla seyreltip hafif hafif yüzünüzü silerseniz de iyi gelir. Umarım güzel geçer görüşmeniz :)

Sirke ile yuzune tampon yap. Sivilcelere iyi gelecektir. Abartı makyaja gerek yok. Insansın neticede. Sivilce de çıkacak bu çok normal. Kendini ona makyaj küpü olarak tanıtır ve öyle benimsetirsen ilerde dogal halini kabullenemez.
Ne yaparsan yap ne giyersen giy ama doğal ol, kendin ol. Seni sevsin, maskeni değil.

Fazla sivilcesi çıkan biri olmadığımdan ve regili de normal zamanda çok yoğun yaşadığımdan bi öneri yazamayacağım malesef ...
Sadece hayırlı olsun demeye geldim Ceylin...

Her gün yeşil kil maskesi yap içine de az bi şey çay ağacı yağı koy , bi de eczanede differin diye bi ilaç var gece onu sür,boynunda varsa boğazlı blüz giy , soğan suyu iç ve maydonoz ye :) hadi hayırlısı

2 gunde sivilcelenriniz gecer mi bilemiyorum. Benim de sivilceli bi sekilde bulusmaya gitmem gerektigi zaman ilk önce güneş kremi+fondoten (köpük fondoten) +pudra sürüp gidiyordum. Ay badana gibi sivilce falan ortadan kayboluyordu.

Avokado ile balı karıştırıp yüzünüze sürün ve bekletin yarım saat sonra da yıkayın ılık suyla. Yüzünüze iyi gelir umarım..
Bebek gibi bir cildiniz olduğunu görürsünüz. Sivilceler için de etkili olabilir deneyin derim..

Regl olmak icin herzaman ise yarayan tarifim sogan kabugu kurudur. Cok ise yariyor. 500 ml suya iki soganin kabugunu koy kaynat ve ic. Ben genelde gece uyumadan icerim sabaha olmus olurum.

Simdiden iyi eglenceler hayirlisi olsun hakkinizda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…