- 30 Ağustos 2013
- 2.106
- 7.347
- 358
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Tum yuze degil sadece sivilcenin uzerine surunce siskinligi inip, kuruyor, kirmiziligi gidiyor.Leke birakmaz demi ?
Rengini mi aciyor siskinligini mi aliyor?
O buhar isini nasil yapayım banyoda falan mi ? Ay insallah gecerBuhara ver yüzünü hafifçe patlat tabii çok hırpalamadan. Patlattığın sivilcelerin üstüne sudocrem sür 2 güne tertemiz olur cildiniz. Bana güvenin hep uygularım leke kabuk kızarıklık vs kalmıyo
Başınıza havluyla kapatıp Bi kaba sıcak su koyup Buharına yüzünüzü verebilirsiniz. İltihap daha kolay çıkar kulak çöpü gibi bişeyle çok hafif hırpalamadan çıkartın sadece sivilcelerinizin üstüne sürün sudocremi öylece uyuyun sabaha kızarıklık geçmiş olur ertesi güne de tamamen iyileşir. Pişik kremi evet ama kızarıklık sivilce üzerinde oldukça etkili. Arkadaş kil maskesi demiş ama sizin aceleniz olduğunu okumamış sanırım kil 1/2 haftaya anca etki ederO buhar isini nasil yapayım banyoda falan mi ? Ay insallah gecer
Hemmen simdi yapiyorum bunu o zaman cok tesekkur ederimBaşınıza havluyla kapatıp Bi kaba sıcak su koyup Buharına yüzünüzü verebilirsiniz. İltihap daha kolay çıkar kulak çöpü gibi bişeyle çok hafif hırpalamadan çıkartın sadece sivilcelerinizin üstüne sürün sudocremi öylece uyuyun sabaha kızarıklık geçmiş olur ertesi güne de tamamen iyileşir. Pişik kremi evet ama kızarıklık sivilce üzerinde oldukça etkili. Arkadaş kil maskesi demiş ama sizin aceleniz olduğunu okumamış sanırım kil 1/2 haftaya anca etki eder
Canım benim de bu konuda sıkıntım var uzun süredir evet sıkınca görüntüde sivilce azalmış gibi geliyo ama uzun vadede leke problemi oluyo ki o daha zor bi süreç aylarca kalıyo tedavi zorlaşıyo o kadar kafaya takmaya değmez sitres yaptıkça çoğalacak regl olamadığı için olmuş gibi duruma bakılırsa çok uğraştırıcı olmayacaktır o yüzdenBaşınıza havluyla kapatıp Bi kaba sıcak su koyup Buharına yüzünüzü verebilirsiniz. İltihap daha kolay çıkar kulak çöpü gibi bişeyle çok hafif hırpalamadan çıkartın sadece sivilcelerinizin üstüne sürün sudocremi öylece uyuyun sabaha kızarıklık geçmiş olur ertesi güne de tamamen iyileşir. Pişik kremi evet ama kızarıklık sivilce üzerinde oldukça etkili. Arkadaş kil maskesi demiş ama sizin aceleniz olduğunu okumamış sanırım kil 1/2 haftaya anca etki eder
Sudocrem var demi hemen sür sabaha kadarda yıkamaHemmen simdi yapiyorum bunu o zaman cok tesekkur ederim
Sudocream yok ama hucre yenileyici kremler varSudocrem var demi hemen sür sabaha kadarda yıkama
Sudocrem var demi hemen sür sabaha kadarda yıkamaHemmen simdi yapiyorum bunu o zaman cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?