- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
O patlama ani acayip mutluluk veriyor.Buhara ver yüzünü hafifçe patlat tabii çok hırpalamadan. Patlattığın sivilcelerin üstüne sudocrem sür 2 güne tertemiz olur cildiniz. Bana güvenin hep uygularım leke kabuk kızarıklık vs kalmıyo
Insallah cok tesekkur ederkm :)Sivilce için bir dönem dermatoloğum fucidin krem vermişti.Sanırım eczaneden reçetesiz alınabiliyor.Güzelce temizleyip yüzüne sürüp uyursan sabah kızarıklık baya bi geçmiş oluyordu.İnşallah buluşma süper geçer
Âaa cok farkli bu duymamistim hic. Etki ediyor demi? Gunde kac kez yapmak lazim1 kaşık sütün içine 2-3 damla limon kolanyası damlatıp yoğurt gibi kesik kesik olunca bir pamuk yardımıyla cildine sür. 1 saat kadar kalsın yüzünde sonra durula. Sivilce problemi olan çok yakın bir arkadaşımın reçetesiydi bu. Çok memnundu bütün sivilceleri bir günde bariz yok oluyordu bu yöntemle.
Simdi kekik cayı iciyorum ama midem fena oldu cok fenaBen adetim gecikince hayıt tohumunun çayını içiyordum.
Ondan alayim diyorum unutuyorum gidiyor yarin alayim insallah. Cok sagol canimm :)Gratiste wet n wild in 10-15tlye cover all i satiliyor.Cildini özellikle sivilceleri iyice nemlendir sonra yeşilleri sivilce üstüne pıt pıt dokundur burnunun kenarlarına ve diger kizarik yerlerede pembeden sür sonrada üstüne bb ya da fondoteni gec iste sana pürüzsüzlükBol şans güzel Ceylinim
Ayy kekik çayı baya yoğun oluyor ya çok fazla da bitki çayı tüketmeyin bu sefer de mideniz bozulur. Geçmiş olsun.Simdi kekik cayı iciyorum ama midem fena oldu cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?