• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşmayı öteleyen kız

36yasındayım heyecanım bitmedi. 29undakı kiz ıcın sırf onla bulusmadı dıye yastan dolayı cumlesını kurmak ne kadar sacma ve cocukca.
Cocugun henuz olgunlasmadıgı bayram hediyesi almasından belli hıc gorusmedıgı kıza.
Ikıncı bulusmadaı korkarım ki kıza evlen benimle cocuklarimin anası ol diyecek.
Tabi kız bulusursa.

36yasındayım heyecanım bitmedi. 29undakı kiz ıcın sırf onla bulusmadı dıye yastan dolayı cumlesını kurmak ne kadar sacma ve cocukca.
Cocugun henuz olgunlasmadıgı bayram hediyesi almasından belli hıc gorusmedıgı kıza.
Ikıncı bulusmadaı korkarım ki kıza evlen benimle cocuklarimin anası ol diyecek.
Tabi kız bulusursa.
İnşallah kız o pis duyguyu almıştır.

Kızın hevesi kalmamış erkeklerden yana yada aklında biri var

Acele etmesin oğlan

Her an kız engelleyebilir

Gerekirse aylarca beklesin seviyorsa

Sevmiyorsa zaten o kızla olmaz

Kız baya sallamaz halde kafası karışık

Bizim çocuk kizi cok begendi ondan aslinda ciddi düşünerek biraz hizli tanimak istiyor. Ailemle tanistiririm bir sure iyi tanirsak bir birimizi diyor.

HANİ BENDE SUNU DÜŞÜNDÜM EN AZINDAN ÇOCUĞU MERAK EDİP 1 KERE DE OLSA BULUSMAZ Mİ İNSAN

Nerden tanısmıslar internetten mı?
4 gun once tanıstıgı kiza bayram hediyesi almak nedir ayrıca, bana alınsa iticı gelir.
Hele bir soluklan derım.
Bir konuda üyeye eski sevgilisi doğum günü hediyesi olarak beğendiği ayakkabının çakmasını almıştı ve işyerinde eşantiyon verilen ürünleri paketleyip getirmişti onu hatırladım :D

düşünerek biraz hizli tanimak istiyor. Ailemle tanistiririm bir sure iyi tanirsak bir birimizi diyor.
:olamaz: Haftaya da nikah oldu bu iş.
Arkadaşınız anlattığınız kadarı ile fazlaca aceleci görünüyor.
Kız elini verse kolunu kaptıracak gibi.
Bir de karışmak bana düşmez de henüz 4 günlük insana bayram hediyesi nedir?

Bizim çocuk kizi cok begendi ondan aslinda ciddi düşünerek biraz hizli tanimak istiyor. Ailemle tanistiririm bir sure iyi tanirsak bir birimizi diyor.

HANİ BENDE SUNU DÜŞÜNDÜM EN AZINDAN ÇOCUĞU MERAK EDİP 1 KERE DE OLSA BULUSMAZ Mİ İNSAN
Bir kadın ancak aklımda biri varsa yada beğenmemişse adım atmaz

Oğlan çok ısrarcı ise kaçar
Beklemekten başka çare yok

Fakat kadın beğenmemişse zaten eninde sonunda işi yokuşa sürer oğlanı bırakır

İlk anda kara verir insan

Demekki istemiyor.

Bir konuda üyeye eski sevgilisi doğum günü hediyesi olarak beğendiği ayakkabının çakmasını almıştı ve işyerinde eşantiyon verilen ürünleri paketleyip getirmişti onu hatırladım :D
Evlerden ırak 😂 ne adamlar var ya.
Allahım nasip etme 😂

Cocuk kizi cok begendi, eger olursa allah nasip ederdr bir süre sonra bir birimisi tanıyınca ailemi tanistiracam diyor. Yanlis bir düşüncesi yok
Daha birbirlerini tanımadan böyle düşünmesi, aksine büyük bir sinyal. Daha ilk buluşma olmamış. Daha buluşmadan evlilik düşüncesiyle gelen kişi “nefes alsın yeter” düşüncesindedir. Böyle birini görsem topuklarım totoma vura vura kaçarım.

Kız etkilenmemiştir. Aradaki arkadaşa ayıp olmasın diye konuşuyordur. Ben de zamanında benzer şeyler yaşadım. Buluşmamak için erteledim durdum istemediğimi söyleyecek cesareti bulana kadar. Kız da arkadaşınızı kırmak istemiyordur. Israrcı olmasın arkadaşınız, hatta konuşmayı kesip başka “nefes alan”lara doğru yol alsın.

Back
X