• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşmayı öteleyen kız

Bizim çocuk kizi cok begendi ondan aslinda ciddi düşünerek biraz hizli tanimak istiyor. Ailemle tanistiririm bir sure iyi tanirsak bir birimizi diyor.

HANİ BENDE SUNU DÜŞÜNDÜM EN AZINDAN ÇOCUĞU MERAK EDİP 1 KERE DE OLSA BULUSMAZ Mİ İNSAN
Cevap su kiz cokta beğenmemiş ama yinede taniyim belki severim diye bekliyor. Oğlan kızı heyecanlandiramamis. Yoksa yasin önemi yok insan sevince hemen ve her dakika görmek ister. Kız sahildeyim deyip yeni tanidigi biri arayınca kapatabiliyorsa çokta sallamıyor. Arkadasiniz biraz kendini geri çeksin ısrar falan etmesin. Kızın geleceği varsa gelir yoksa bu tavirla iyice kaçırır. Üzmek istemem ama arkadaşınızı fikrim bu. Çok aceleci bir tavrı var ve yeni tanismalarda insani soğutur bu haller
 
Bir konuda üyeye eski sevgilisi doğum günü hediyesi olarak beğendiği ayakkabının çakmasını almıştı ve işyerinde eşantiyon verilen ürünleri paketleyip getirmişti onu hatırladım :KK70:
Bir de flaş bellek hediye etmişti hatırladığım kadarıyla onu atlamayalım lütfen 🤣🤣
Flaş bellek önemli.
 
Kızlar selam, iş yerinden kardeşimiz yerinde bir arkadaşımız bir kızla tanıştı. Ortak bir arkadaşları tanıştırdı

Kız çocukla mesajda guzel konusuyormus ama reel bulusmayi aşırı ağırdan alıyormuş

EKLEME KONUYA: ÇOCUĞUN BOZULDUĞU HUSUS kızın yarin konusuruz bakariz deyip çocuk BUGUN PLAN YAPALİM Mİ DEĞİNCE İSRAR EDİYORSUN DEMESİ

Arkadaşımız 26 tanıştığı kiz 29 yaşında. Kızla tanışalı 4 gun oldu ve kıza buluşmak istedigini söyledikçe kız ağırdan alıyor. Çocuğa acele etme v.b diyormuş. Birde kiz vardiyalı çalışıyor bu yüzden arkadasimiz kıza boş zamanında 1 saat oturalim demiş ama kiz cok acelecisin gibi şeyler soylerek gecistirmis.

Hafiften tartışır gibi olmuşlar. Sebebi *kiz oglana yarin olsun konusuruz duruma göre deyince bizim oğlan da bugünü bekliyor.

Arkadasimiz ek islerle uğraşıyor ve diğer günler doluyum mesaiden sonra sende vardiyali çalışıyorsun bugun bossun bayram öncesi buluşalım deyince kizda zorluyorsun gibu şeyler diyerek arkadasimla sahildeyim demis. Kapatmislar.

kiza hediye almis bayram hediyesi. Birde gecen ay dogum günüymüş.

Fikir istiyoruz biz akışına birak diyoruz o da BU KİZ NEDEN BU KADAR AGİRDAB ALİYOR YAŞTAN DOLAYI HEYECANİ Mİ BİTMİS DİYOR.

BİRDE KİZ DİS GÖRÜNÜŞ OLARAK SÖZDE ÇOCUĞU BEĞENMEMİŞ. DEMİS ACELE KARAR VERMEK İSTEMİYORUM BENİN İCİN DİS GÖRÜNÜŞ ÖNEMLİ DEGİL diye bizimki bunuda kafayı takmış ne diyelim sizce okutmak istiyoruz yorumlarinizi kıza kapılmış bizimki
arkadaşınızla tanışan ben olsam seri katil ya da sapık sanardım kusura bakmayın ama kızda bi anormallik yok :D :D
 
Bizim çocuk kizi cok begendi ondan aslinda ciddi düşünerek biraz hizli tanimak istiyor. Ailemle tanistiririm bir sure iyi tanirsak bir birimizi diyor.

HANİ BENDE SUNU DÜŞÜNDÜM EN AZINDAN ÇOCUĞU MERAK EDİP 1 KERE DE OLSA BULUSMAZ Mİ İNSAN
caps lock yazma bağırma anlamına geldiği için yazılmıyo, caps lock kapalı yazınca da anlıyoruz :) 4 günlük tanıdığım adamla , bi de böyle garip garip hevesli bi tiple bu devirde buluşmam ben, takıntılı gibi duruyo başıma bela olur diye düşünürüm
 
4 günde buluşmayınca istemiyor diye yaftalamak çok saçma. Hemen aciliyeti ne ki yani? Biraz konuşsunlar telde ne var ki. Bayram hediyesi ne hemen o da ayrı komik. Ama bence kız haklı. Banada ısrar edilse kızarım. Sabırsız insanlar bana hep tehlikeli gelmiştir
 
4 günde insan karşısındakinin ismini öğrenemez ki?

29 yaşındaki kızın yaştan dolayı heyecanının olmayışından çok karşisindaki ergenin bu kiza karsi tavrininin komikliğini düsünmeniz gerekir.🤔🤔

4 günde ısrar kıyamet buluşmaya calisip hediyeyle gelen bir tip inanilmaz komik , neyine heyecan yapacak kiz?😁😁
 
Kız buraya gelip “dört gün önce biriyle tanıştım. arkadaşımız tanıştırdı, mesajlaşıyoruz gayet güzel gidiyor. buluşmak için ısrar ediyor. ne yapayım” dese dört gün olmuş daha hırlı mı hırsız mı belli değil tanımaya çalışın henüz çok erken denilirdi.
Heyecanı falan bitmemiştir yani çiçeği burnunda genç bir kadın. Buluşmayı dört günde ağırdan alması gayet normal.
Malum her gün genç yaşlı evli bekar pek çok kadın cinayete kurban gidiyor. Kimseye güven yok. Bunca ısrar çok çok saçma.
Ayrıca hediye nedir daha bir sakin. Arkadaşınız ergen heyecanıyla yaşıyor sanırım.
 
Kız tanıştıktan sonra ertesi günde buluşabilir, erteleyebilir de.. Ama bu demek değildir ki; 29 yaşında diye heyecanı bitsin :olamaz: 29 yaşından sonrakiler ölsün mü yani :)

Arkadaşınız fazla acele ediyor, bunaltmış bence. Kız büyük ihtimal arkadaşınız anlasın diye sallıyor onu.

Ayrıca görüşmeden hediye alması da abes ve ergence olmuş. Fazla aşka gelmiş, fol yok yumurta yok ortada...
 
Kız kararsız bence, yeterince etkilenmemiş de sanırım. Eğer genel muhabbet iyiyse arkadaşınız beklesin ama kız bir öyle bir böyle yapıyorsa arkadaşınız kessin görüşmeyi derim.
Yav biz dokuz ayda kıytırık bir hediye yüzü bile görmedik bide üzerine almayı düşündük, millet ne şanslı. Salağım ben harbi.
 
4 gunde tanimadigi, bir kez bile bulusmadigi birine ne kapilmasi ben onu anlamadim. Ben kizdan cok arkadasinizda anormallik oldugunu dusunuyorum. Basligi okuyunca sanki uzun zamandir birlikteler sanirken 4 gunu okuyunca bu ne hiz dedim. Hediye almasi da normal degil.
 
Kız kararsız bence, yeterince etkilenmemiş de sanırım. Eğer genel muhabbet iyiyse arkadaşınız beklesin ama kız bir öyle bir böyle yapıyorsa arkadaşınız kessin görüşmeyi derim.
Yav biz dokuz ayda kıytırık bir hediye yüzü bile görmedik bide üzerine almayı düşündük, millet ne şanslı. Salağım ben harbi.

Kizla telefon da iyi konuşuyor
 
Back
X