Amin insallah bende 2009 da 3. Tup bebek denememde kiz annesi oldum simdi dondurulmuslarla tedavideyim cuma ya da cumartesi transferim olacak insallah hayirlisiyla kizima bir kardes gelirArkadaşlar çok şükür 5 yaşında bir kızım var.tüp bebek tedavisiyle Rabbim nasip etti.şimdi kızım kardeş istiyor.şimdi kızım için tekrar deneme kararı aldık eşimle.aynı durumda olanlar var mı? Rabbim ilk önce hiç olmayanlara nasip etsin.sonra da bize...
canim benim transferimde sali yada carsamba olur sanirim.bu sureci birlikte atlatalim :)Amin insallah bende 2009 da 3. Tup bebek denememde kiz annesi oldum simdi dondurulmuslarla tedavideyim cuma ya da cumartesi transferim olacak insallah hayirlisiyla kizima bir kardes gelir
Bi arastirma yapilmadi zaten merkezude degistim kismet insallah bu sefer olur kizimda 3. Denemede olmustu anlican bu 5. Deneme oluyo toplamdabende asm aydin beyde tedavi goruyorum.kardes icin ilk denemem.neden 2013 deki denemen olmadi.sorun arastirildi mi,?
Amin insallah bende 2009 da 3. Tup bebek denememde kiz annesi oldum simdi dondurulmuslarla tedavideyim cuma ya da cumartesi transferim olacak insallah hayirlisiyla kizima bir kardes gelir
Benimde dondurulmusum yoktu kasimda tedavi gordum simdi 4 tane donduruldu tsh yuksekti ilac kullandim simdi tsh degerim dustu tedaviye basladik persembe cozulecekler insallah gelisimleri devam eder kac tane koyacagini soylemedi geriyede dondurulacak kalir insallah bastan tedaviye baslamak zorBenim kardeş için ilk denemem olacak.doktorum mehmet ali akman Fulya da. Birincisi ilk denemede olmuştu ama dondurulmuşum yok.korkuyorum.
TSH neden yükseliyo acaba benim ilk de öyle olmamıştıBenimde dondurulmusum yoktu kasimda tedavi gordum simdi 4 tane donduruldu tsh yuksekti ilac kullandim simdi tsh degerim dustu tedaviye basladik persembe cozulecekler insallah gelisimleri devam eder kac tane koyacagini soylemedi geriyede dondurulacak kalir insallah bastan tedaviye baslamak zor
Tsh tiroid hormonu neden yükselir bilmiyorum benimde önceki denemelerde değerin iyiydi bu sefer yüksek çıktı ilaçla düşürdük hala ilaç kullanmaya devam ediyorumTSH neden yükseliyo acaba benim ilk de öyle olmamıştı
benim merak ettigim sey acaba 5 yildir donmus bekleyen emb.nun tutunma olasiligi nedir,?hic bu sekilde hamile olan oldu mu?
Öncelikle sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim.allah yavrularınıza uzun ömürler versin.gerçekten bana umut oldunuz.benim transferim haftaya Çarşamba günü olacak kısmetse dualarınızı bekliyorum.Canim bu soru benim icin sorulmus gibi geldi icin yaziyorum sana evet oluyor once allahin izni ile beb 2009 da dondrudum embriyolar ile 2011 de4. Denememde oglumu dunyaya getirdim suan 3 yasinda. O zaman donuk olan 5 baska embriyom daha vardi 2014 ocakta tekrar denedim ve tuttu hamdolsun suan 4 aylik olcak ikiz kizlarim var... ben yurtdisindayim burda 15 yila akdar donduruyolar. Sizlerede umut olsun diye ayziyorum ikinci annelik sansi daha yuksek cunku bir kere dogum yaptiktan sonra vucut cok mutluluk hormani salgiliyor ve embriyoyu daha cabuk kabul.ediyoorr fazla geciktirmeden deneyin ikinciyi sansiniz saha yuksek. Bir zamanlar bir tane yi hayal edemezkwn sukurler olsun 3 tane altin parcasi gibi yavrum varr!
Sizin için dua edicem.İnşallah hayırlı haberlerinizi duyarız.Öncelikle sorumu cevapladığınız için çok teşekkür .erim.allah yavrularınıza uzun ömürler versin.gerçekten bana umut oldunuz.benim transferim haftaya Çarşamba günü olacak kısmetse dualarınızı bekliyorum.
Hadi Hayırlısı canım.dualarımız seninle.bende Çarşamba günü yatışa geçiyorum bol bol yazışırız canım.gelişmeleri bekliyorum.Yarin transferim olacak insallah bu sefer bebegim siki siki tutunur tekrar anneligi yasarim hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?