Evet sezeryanla doğum yaptım korkacak hiç bişey yok çok rahat hemen ayağa kalktım kızım suan 4 yaşında 4 yıl sonra 2.yi yapmış oldum yani.bende 35 yaşındayım geç değil canım allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin benimde bir kızım var kızlar çok tatlı oluyorlar hemde anneye yardımcıOncelikle hayirli olsun. Ilkinde sezeryan mi olmustunuz. 2.bebisleri kac sene sonra yaptiniz. Benim allah kismet ederse bir kizim olacak. 2.cocuk dusunyoruz simdiden. Ilk denemede tuttu benim. 35 yasindayim suan. 2.cocuk icin gec mi kaldim acaba. Bu arada sezeryan olacak dogumum hayirlisiyla 13 temmuzda .
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bizde heyecanla bekliyoruz bayram şekeri olacak bize insallah :) Size de hayirli dogumlar diliyorum. Saglikla muglulukla buyutun bebislerinizi.Evet sezeryanla doğum yaptım korkacak hiç bişey yok çok rahat hemen ayağa kalktım kızım suan 4 yaşında 4 yıl sonra 2.yi yapmış oldum yani.bende 35 yaşındayım geç değil canım allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin benimde bir kızım var kızlar çok tatlı oluyorlar hemde anneye yardımcı
Malallah size.allah evlatlarınızı aize bağişlasın benimde 3 yasında bir kızım var.şubattan beri ugraaıyorum olmadi bizim ikinci inşallah bu ayki reglmla dondurulmus reanafer edilicekCanım ben şimdi ikinci çocuğuma hamileyim ikiz erkek bebislerim olacak inşallah ilk denememde oldu hiç yakmayın bir defa hamile kaldiysaniz ikinci daha kolay
yoo hiçte değil.2-3 sene aonra bidaha denersiniz.benişinde hayırlınolsunOncelikle hayirli olsun. Ilkinde sezeryan mi olmustunuz. 2.bebisleri kac sene sonra yaptiniz. Benim allah kismet ederse bir kizim olacak. 2.cocuk dusunyoruz simdiden. Ilk denemede tuttu benim. 35 yasindayim suan. 2.cocuk icin gec mi kaldim acaba. Bu arada sezeryan olacak dogumum hayirlisiyla 13 temmuzda .
Tesekkur ederim. Insallah 2.cocugunuzu kucaginiza alirsiniz en yakin zmnda.Malallah size.allah evlatlarınızı aize bağişlasın benimde 3 yasında bir kızım var.şubattan beri ugraaıyorum olmadi bizim ikinci inşallah bu ayki reglmla dondurulmus reanafer edilicek
yoo hiçte değil.2-3 sene aonra bidaha denersiniz.benişinde hayırlınolsun
Tekrar hareketlendi topık.hergün dua ediyorum herkese sağlıklı sıhhatlu evlatlar nasip etsin diyeTesekkur ederim. Insallah 2.cocugunuzu kucaginiza alirsiniz en yakin zmnda.
Canim bi anda 3 kişilik aile olmak zor mu benim dogumum eylülde kaç haftalik doğum yaptınBenimde tup bebek yöntemiyle yapilmis 5 yaşında bir kızım vardi geçen sene tekrar denedik tuttu şu an 3 aylık ikiz Bebeklerim var. Rabbim Her isteyene nasip etsin
ECanim bi anda 3 kişilik aile olmak zor mu benim dogumum eylülde kaç haftalik doğum yaptın
Canim bi anda 3 kişilik aile olmak zor mu benim dogumum eylülde kaç haftalik doğum yaptın
Bende sizden benimde 5 yaşında bir kızım var şimdi ikiz biri erkek biri kız hamileyim eylülde kucağıma alacağım inşallah Allah herkese nasip etsin
meraba benim de 3.denemeyle bi oğlum oldu ve şimdi tekrar deneme için tedaviye başladım acaba ilk denemede olur mu diye merak ediyorum...
İkinci çocuk için ikinci deneeme blast embryoydu ikiside darısı başına inşallahOy oy darısı başıma,çok istiyorum ikiz.Benim de 5 yaşında bir kızım var,Rabbim bağışlasın evlatlarınızı.Kaçıncı deneme? kaçıncı gün embriyosuydu?
İkinci çocuk için ikinci deneeme blast embryoydu ikiside darısı başına inşallah
benimde 3 yasinda kizim aralikta 2. Icin denedim ama olmadi benimde dondurulmuşum olmadigi icin bu ay tekrar basladik tedaviye bugu opu oldu inaallah evlatlarimiz abi abla olurArkadaşlar benim de 5 yaşında tüp bebek bir kızım var,ilk denemede olmuştu.Ocak 2015 te tekrar denedik kardeş için sonuç negatif olduMaalesef dondurulmuşum yok.Şimdi tekrar başlıyoruz uzun protokol le.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gönlümüzdekileri versin işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?