- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
bugun sonucu aldim 11.90 sizce normalmi 2 gun sonraya bir daha test verdiCanım kanda muhtemelen çıkar ama idrarda herkeste erkenden belli olmayabiliyor. Ama yerinde olsam her ikisini de yapardım. Kanda 10 ve üstü pozitiftir.
Canım tebrik ederim öncelikle :) . Ve sonuçların hergün ikiye katlanarak artacaktır. 2 gün sonra , için rahatlayarak buraya sonucunu yazacağına inanıyorum. Hoşgeldin taze anne aramızabugun sonucu aldim 11.90 sizce normalmi 2 gun sonraya bir daha test verdi
bilmiyorum korkuyorum carsamba iki katina cikmazsa yalanci gebelik olablr dedi erken yptrdgm icin 4 gun kala belki yukselirbugun sonucu aldim 11.90 sizce normalmi 2 gun sonraya bir daha test verdi
Kaç gün var adetine tam olarakbilmiyorum korkuyorum carsamba iki katina cikmazsa yalanci gebelik olablr dedi erken yptrdgm icin 4 gun kala belki yukselir
4 gun var 22 de adetim oncekide 25 ocaktiKaç gün var adetine tam olarak
cok tessekur edrim saol carsamba inslh gzel hbr alrmCanım enişe yapma , dr lar önlem olsun diye sana öyle söylüyorlar. Daha 4 gün varken bu değer kötü değil inşallah. İçini ferah tut.
Canım burda tekrar tahlillerini yaptırıp mutlulukla dönen çok arkadaşlarımız oldu. Pozitif düşün ve inanıyorum ki sen de mutlu haberini alanlardan olacaksın inşallah...cok tessekur edrim saol carsamba inslh gzel hbr alrm
selamlaaaar tatlı anne adaylarınasılsınız?
Selam güzel anneler:)
ben de c.tesi günü öğrendim hamiş olduğumu.ama biraz tedirgin olarak.usg de kese görünmedi çünkü..iki gün sonra kanda tekrar bakılacak dedi ve 2 katına çıkmıştı çok şükür dün kü tahlil.haftaya gitmek için dr araştırıyorum hem bir hafta sonra inşallah kese görünür diye umud ediyorum.hepimize sağlıkla,hayırla gelsin ilk bebeklerimiz... :)
hayırlı olsun gebelğiniz inşallah sağlıklı gine kucağınıza almak naisip olur betanız kac cıkmıştı
cok şükür iyyiz sizleri sormalı nasıl gidiyr hamilelik
Selam güzel anneler:)
ben de c.tesi günü öğrendim hamiş olduğumu.ama biraz tedirgin olarak.usg de kese görünmedi çünkü..iki gün sonra kanda tekrar bakılacak dedi ve 2 katına çıkmıştı çok şükür dün kü tahlil.haftaya gitmek için dr araştırıyorum hem bir hafta sonra inşallah kese görünür diye umud ediyorum.hepimize sağlıkla,hayırla gelsin ilk bebeklerimiz... :)
ikiye katlayarak gidiyor o konuda sıkıntı yok.benimde sata göre 2 aylık olması gerekirken şu an 6 haftalık yani 2 hafta geriden geliyr bu tür durumlar olabilirmiş sen taklma oraya.doktorun nezaman cağrdıysa git dinlen ağır işler yapma.inşalah sağlıklı gine kucağına almak nasipy olur.ah keşke keseyi görünce bütün sıkıntımız biteydi ama malsef sonra kalpi atcak mi tutuncakmı hep stres hep düşünce allah yardımcımız olsun ama olsun tatlı heyecanlar bunlarBen de ilk çocuğuma gebeyim. Aslında gebeyim diyebilir miyim onu bile bilmiyorum. SAT'a göre şuan 6 haftalık olması gerekirken doktorum yumurtlamanın geç olduğunu söyledi. Yani bebeğim şuan 3-4 haftalık sanırım. Doktor henüz kaç haftalık olduğunu söyleyemiyor.
9 Şubat Cumartesi HCG 4.27 çıkmıştı. 13 Şubat Çarşamba 45.63 15 Şubat Cuma 95.67 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım sonucu yarın alacağım. Doktor cumartesi keseyi görebiliriz dedi. Sizce nasıl gidiyor hanımlar?
gebelik genellikle sata göre hesaplanır ama bazende usg de gözüken ölcmlere göre hafta hesapylanır bende öyle mesela sata göre değil usg ölcümlerine göre hesap ediyor dktrumAminnnnnn :) 16.02.2013 teki 268,64 çıkmıştı,dün yani 18.02 deki 631,82 çıktı.internette baktığımda 5 hafta 6 günlük oluyor bugün..
şükürler olsun ki bulantımız yok bi ara lekelenme oldu iğne hap kullandım ama şimdi şükürler olsun iyyiz.inşallah hep böyle bulantısız başdönmesiz gene geecer
çok şükür iyi gidiyor ufak tefek kramplar haricinde oda hazırlıklarıyla uğraşıyoruz o telaşlar var bizde şu ara senin nasıl gidiyor bulantılıdır sanırım
görünür allahın izni ile merak etme benimde öyleydi
benim de geç döllenme arkadaşım merak etme arayı kapatırmış ilerledikçe. Keseyi görünce net olarak söylüyor zatenHamile olan bayanları tebrik ediyorum,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.Henüz hamile olmayanlarada Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Bende 9 Şubatta hamile olduğumu öğrendim.En son adet tarihim 20 Aralıktı,geç döllenme olmuş.
9 Şubatta beta hcg değerim 22,85 çıkmıştı,dün tekrar yaptırdım değerim 59,35 çıktı.
Geç döllenme olduğundan dolayı kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyorum.
10 gün sonra keseyi görmeye gideceğim inşaAllah,sanırım doktor keseyi görünce kaç haftalık olduğunu bilebilir değil mi?
kıyamamm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin minik mucizenimerhaba
ben aranıza yeni katıldım hamilelikten şüpheleniyordum bende ki belirtileri bu siteden okudum diğer arkadaşların paylaşımlarını okudum ve cesaretimi toplayıp test yaptım sonuç pozitif çıktı 3 haftalıkmış daha çok garip yaa ama çok güzel birşeymiş :))
ayy insanın yüreğine indirirler valla aile hekimliği demesen para almak için çağırmışlardır tekrar diyecektim ama garanti olsun diye çağırmışlardır korkma arkadaşımKızlaar herkese merhaba. Benim son adet tarihim 9 ocak. 6 şubatta test yapmıştım negatif çıkmıştı silik çizgi bile yoktu. Sonra adetimin geçmesini bekledim 12 sinde test yaptım sabah orta belirginlikte çift çizgiyi gördüm sonra 13 şubatta kan testi yapıldı 209,71 çıktı değerim. Perşembe aile hekimliğinden aradılar pazartesi tekkrar kan vericekmişim. Değerim yükselir mi kızlaar. Perşembe günüm çok kötü geçti moralim 0 dı ya çıkmazsa diye, 2 gündür biraz daha iyiyim. Pazartesi sabahını dört gözle bekliyorum. Değerimin yükseldiğini görünce artık hamileyim diyebilicem, sevincimi bile yaşayamadım ilk başta çok sevinmiştik böyle arayınca kaygılandım işteRabbim meleklerimizi korusun. Tüm anneler sağlıkla alsınlar kucaklarına bebişlerini inşallah.
ben reglin 2.günü öğrendim hem kanda hem idrardakan testinizde reglinize kac gun kala ogrendniz tessekurler
ah bi gelse tekmelendiğimiz günlerrAynen ya bulantılardan , hamile miyim anlamıyorum bile. Hasretle keyif çıkarıp tekme yiyeceğim günleri bekliyorum
bazı gebeler de hararetten yakınırlar kış günü, benim ayaklar buz üst taraf yanıyo mutant gibi bişey oldumAy evet ayaklarımı hala ısıtmakta çok zorlanıyorum ben buz gibi mübarek:44:
bana da maltofer yazıcakmış demir eksikliği için, bu arada canım sen kaç haftalıksın, çizelgede ileriden gidebiliyor ya o yüzden soruyorum, 2li test için kaçıncı haftada istedi doktorun? kimisi 12. hafta kimisi de 10. hafta istiyormuş doğru mu :26:Canım 3-4 ay önce falan demirim birazcık az çıkmıştı hap kullanıyordum ama hamilelikten sonra tekrar baktırmadım. Miğde bulantılarımdan devam edemiyorum ki haplara şimdi.İki haftaya da dediğin gibi ikili testim var acaba cinsiyeti de söylerler mi ki
maaşallahh maaşallahhhhhKızlaaar bu sabah tekrar kan verdim sonucum 2227 çıktı 13 ünde verdiğimde 207 çıkmıştı 5 günde11 kat artmış değerim. İyi mi kızlaar?Çok mutluyum artık ben de hamileyim diyebiliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
değerlerin nasıl canım? ne kadar geçti reglinden ? Hayırlı uğurlu olsun bebişinSelam güzel anneler:)
ikiye katlayarak gidiyor o konuda sıkıntı yok.benimde sata göre 2 aylık olması gerekirken şu an 6 haftalık yani 2 hafta geriden geliyr bu tür durumlar olabilirmiş sen taklma oraya.doktorun nezaman cağrdıysa git dinlen ağır işler yapma.inşalah sağlıklı gine kucağına almak nasipy olur.ah keşke keseyi görünce bütün sıkıntımız biteydi ama malsef sonra kalpi atcak mi tutuncakmı hep stres hep düşünce allah yardımcımız olsun ama olsun tatlı heyecanlar bunlar
gebelik genellikle sata göre hesaplanır ama bazende usg de gözüken ölcmlere göre hafta hesapylanır bende öyle mesela sata göre değil usg ölcümlerine göre hesap ediyor dktrum
şükürler olsun ki bulantımız yok bi ara lekelenme oldu iğne hap kullandım ama şimdi şükürler olsun iyyiz.inşallah hep böyle bulantısız başdönmesiz gene geecer
benim de geç döllenme arkadaşım merak etme arayı kapatırmış ilerledikçe. Keseyi görünce net olarak söylüyor zaten
kıyamamm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin minik mucizeni
ayy insanın yüreğine indirirler valla aile hekimliği demesen para almak için çağırmışlardır tekrar diyecektim ama garanti olsun diye çağırmışlardır korkma arkadaşım
ben reglin 2.günü öğrendim hem kanda hem idrarda
ah bi gelse tekmelendiğimiz günlerr
bazı gebeler de hararetten yakınırlar kış günü, benim ayaklar buz üst taraf yanıyo mutant gibi bişey oldum
bana da maltofer yazıcakmış demir eksikliği için, bu arada canım sen kaç haftalıksın, çizelgede ileriden gidebiliyor ya o yüzden soruyorum, 2li test için kaçıncı haftada istedi doktorun? kimisi 12. hafta kimisi de 10. hafta istiyormuş doğru mu :26:
maaşallahh maaşallahhhhh
değerlerin nasıl canım? ne kadar geçti reglinden ? Hayırlı uğurlu olsun bebişin
aman yok şu değerler yok haftalar günler insanın canını sıkıyor profesör olucaz sanki şu kadar değer arttı bu kadar gün bu kadar hafta diye yaa aslında takmasak da tadını çıkarsak ama olmuyor işte :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?