İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

Canım enişe yapma , dr lar önlem olsun diye sana öyle söylüyorlar. Daha 4 gün varken bu değer kötü değil inşallah. İçini ferah tut.

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Selam güzel anneler:)
ben de c.tesi günü öğrendim hamiş olduğumu.ama biraz tedirgin olarak.usg de kese görünmedi çünkü..iki gün sonra kanda tekrar bakılacak dedi ve 2 katına çıkmıştı çok şükür dün kü tahlil.haftaya gitmek için dr araştırıyorum hem bir hafta sonra inşallah kese görünür diye umud ediyorum.hepimize sağlıkla,hayırla gelsin ilk bebeklerimiz... :)

hayırlı olsun gebelğiniz inşallah sağlıklı gine kucağınıza almak naisip olur betanız kac cıkmıştı

Ben de ilk çocuğuma gebeyim. Aslında gebeyim diyebilir miyim onu bile bilmiyorum. SAT'a göre şuan 6 haftalık olması gerekirken doktorum yumurtlamanın geç olduğunu söyledi. Yani bebeğim şuan 3-4 haftalık sanırım. Doktor henüz kaç haftalık olduğunu söyleyemiyor.
9 Şubat Cumartesi HCG 4.27 çıkmıştı. 13 Şubat Çarşamba 45.63 15 Şubat Cuma 95.67 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım sonucu yarın alacağım. Doktor cumartesi keseyi görebiliriz dedi. Sizce nasıl gidiyor hanımlar?

cok şükür iyyiz sizleri sormalı nasıl gidiyr hamilelik

çok şükür iyi gidiyor ufak tefek kramplar haricinde oda hazırlıklarıyla uğraşıyoruz o telaşlar var bizde şu ara senin nasıl gidiyor bulantılıdır sanırım

görünür allahın izni ile merak etme benimde öyleydi

ikiye katlayarak gidiyor o konuda sıkıntı yok.benimde sata göre 2 aylık olması gerekirken şu an 6 haftalık yani 2 hafta geriden geliyr bu tür durumlar olabilirmiş sen taklma oraya.doktorun nezaman cağrdıysa git dinlen ağır işler yapma.inşalah sağlıklı gine kucağına almak nasipy olur.ah keşke keseyi görünce bütün sıkıntımız biteydi ama malsef sonra kalpi atcak mi tutuncakmı hep stres hep düşünce allah yardımcımız olsun ama olsun tatlı heyecanlar bunlar
Aminnnnnn :) 16.02.2013 teki 268,64 çıkmıştı,dün yani 18.02 deki 631,82 çıktı.internette baktığımda 5 hafta 6 günlük oluyor bugün..
gebelik genellikle sata göre hesaplanır ama bazende usg de gözüken ölcmlere göre hafta hesapylanır bende öyle mesela sata göre değil usg ölcümlerine göre hesap ediyor dktrum
şükürler olsun ki bulantımız yok bi ara lekelenme oldu iğne hap kullandım ama şimdi şükürler olsun iyyiz.inşallah hep böyle bulantısız başdönmesiz gene geecer

benim de geç döllenme arkadaşım merak etme arayı kapatırmış ilerledikçe. Keseyi görünce net olarak söylüyor zaten
kıyamamm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin minik mucizeni
ayy insanın yüreğine indirirler valla aile hekimliği demesen para almak için çağırmışlardır tekrar diyecektim ama garanti olsun diye çağırmışlardır korkma arkadaşım
kan testinizde reglinize kac gun kala ogrendniz tessekurler
ben reglin 2.günü öğrendim hem kanda hem idrarda
Aynen ya bulantılardan , hamile miyim anlamıyorum bile. Hasretle keyif çıkarıp tekme yiyeceğim günleri bekliyorum
ah bi gelse tekmelendiğimiz günlerr
Ay evet ayaklarımı hala ısıtmakta çok zorlanıyorum ben buz gibi mübarek:44:
bazı gebeler de hararetten yakınırlar kış günü, benim ayaklar buz üst taraf yanıyo mutant gibi bişey oldum
bana da maltofer yazıcakmış demir eksikliği için, bu arada canım sen kaç haftalıksın, çizelgede ileriden gidebiliyor ya o yüzden soruyorum, 2li test için kaçıncı haftada istedi doktorun? kimisi 12. hafta kimisi de 10. hafta istiyormuş doğru mu :26:
maaşallahh maaşallahhhhh
değerlerin nasıl canım? ne kadar geçti reglinden ? Hayırlı uğurlu olsun bebişin

aman yok şu değerler yok haftalar günler insanın canını sıkıyor profesör olucaz sanki şu kadar değer arttı bu kadar gün bu kadar hafta diye yaa aslında takmasak da tadını çıkarsak ama olmuyor işte :18:

bazen bilmek araştırmak bu yönden kötü olyur diyorum yani coğu şeyi okuduk duyduk paylaşıldı o yüzden yarı doktor misali dolanyıorz ortalıkta.hayırlısı yüce rabbim inşallah evlatlarımızın acısıyla sınamaz bizleri.

Kızlaar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Perşembe gününe de ilk randevumuzu aldık. Son adet tarihine göre 5+6 haftalığız bugün perşembe günü kesemiz görünür mü sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…