- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
allah bağışlasın canımmm.. nasıpse ne zaman doğumun??
Canım ıhlamur içeyim edim 1 yudum aldım , abartmıyorum :) gittim kustum. Zencefili henüz denemedim hayırlısı artık bu akşamda onu denerim. Teşekkür ederim tavsiyen için.bende hamileliğimin 5. Haftasında üşüttüm öksürük boğaz ağrısı doktor bol ıhlamur iç dedi bal zencefil tavsiye etti. Rabbim şu süreçte hepimize sağlık sıhat versin
Canım, Tebrik ederim , Rabbim Sağlıkla kucağına almak nasip etsin.beklenen tarih 24 nisan fakat belli olmuyor tabi bazen ufaklıklar aceleci davranabiliyor :)
Benim doktorla konuşmam kesinleşti artıkcanımm gumaydın... üşütmüşte olabilrsin benmde boğazlarım şişmişti ilk 3-4 ayımda pastıl almak falan kesinlıkle yasak. çok ağrın oluyosa Parol ağrı kesici içebilrsin sadece onu kullanabılıyorsun zaten hamılelık boyunca o bırazcık rahatlatıyor senı bıde su mıde bulantın için doktor bana bı ılaç vermıştı gunde 1 kere içiyodum akşama kadar bıraz rahat geçiriyodum canımm ama adını hatırlayamıyorum. doktoruna sor o sana yazar zaten bunların hepsını. boğazın için bol bol sıcak şeyler tuket.
Küçük mucizeye kocaman bir alkışİçimde bir mucize büyüyor hemde 7 haftalık:)
​VAov burada "Anne ben burdayıııııım" diye çığlık atan bir afacan var :)))sizce bende hamile miyim?bugün adetim bir gün gecikti.şimdi kan vermeye gidiyorum.
​VAov burada "Anne ben burdayıııııım" diye çığlık atan bir afacan var :)))
sizce bende hamile miyim?bugün adetim bir gün gecikti.şimdi kan vermeye gidiyorum.
bariz hamilesin arkadaşım Allah tamamına erdirsin, kan değerini paylaş bizimle :))
​Canım bakma hemşireye sen , kanda değerin yükselmese idrarda çıkmıyor. Kandaki hcg yeterince yükselmeli ki irar testinde çıksın. Üzme sen canını. Bebecik de üzülmesin :)şimdi sağlık ocağında kan verdim.idrar testi de yaptılar.hemşire moralimi bozdu kanda çıkmayabilir falan dedi.sonuç saat 3 te çıkıcak telefonla öğrenicem.
​Canım bakma hemşireye sen , kanda değerin yükselmese idrarda çıkmıyor. Kandaki hcg yeterince yükselmeli ki irar testinde çıksın. Üzme sen canını. Bebecik de üzülmesin :)
Canım benim adete 4 gün kala 121 çıkmıştı ama idrardaki çizgi aynı seninki gibiydi. Allahtan ümidini kesme ve ben inanıyorum hamilesin canım.daha önce kimyasal gebelik yaşadım temmuzda.ya yine öyleyse diye korkuttu beni.adetim 6 gün geciktiğinde kanda 78 çıkmıştı.ama o idrar testinde kıl gibi görünen bi çizgiydi bu öyle değilki.sonra 8. gecikme gününde 63 e düştü.13. günde kanamam başladı ve düşük oldu.yine öyle olursa diye korkuyorum.kadın beni mahvetti.koşa koşa gittim ayağımı sürüye sürüye eve geldimadetim daha bugün gecikti ilk gecikme günüm değerim kaç çıkmalı acaba?senin kaç çıkmıştı?
inşallah canım çok istiyorum.diğerinde hiç belirtim yoktu ama bunda var.özellikle gece uyurken sol kasığımda batmalar oluyo.yan dönünce azalıyo.çok sık idrara çıkıyorum.çok su içiyorum.ve sabahları ateşim 37.1 falan oluyo.akıntım da başladı 2-3 gündür.bilemiyorum.Canım benim adete 4 gün kala 121 çıkmıştı ama idrardaki çizgi aynı seninki gibiydi. Allahtan ümidini kesme ve ben inanıyorum hamilesin canım.
Merak etme canım , iki haftaya kalp atışını görürsün inşallah daha :) hem 5 haftalık gözüküyorsun haftaya bulantılarında başlar demem o ki 3 saat sonra hep beraber tekrar sevineceğiz seninleinşallah canım çok istiyorum.diğerinde hiç belirtim yoktu ama bunda var.özellikle gece uyurken sol kasığımda batmalar oluyo.yan dönünce azalıyo.çok sık idrara çıkıyorum.çok su içiyorum.ve sabahları ateşim 37.1 falan oluyo.akıntım da başladı 2-3 gündür.bilemiyorum.
Merak etme canım , iki haftaya kalp atışını görürsün inşallah daha :) hem 5 haftalık gözüküyorsun haftaya bulantılarında başlar demem o ki 3 saat sonra hep beraber tekrar sevineceğiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?