İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

bende hamileliğimin 5. Haftasında üşüttüm öksürük boğaz ağrısı doktor bol ıhlamur iç dedi bal zencefil tavsiye etti. Rabbim şu süreçte hepimize sağlık sıhat versin
Canım ıhlamur içeyim edim 1 yudum aldım , abartmıyorum :) gittim kustum. Zencefili henüz denemedim hayırlısı artık bu akşamda onu denerim. Teşekkür ederim tavsiyen için.
beklenen tarih 24 nisan fakat belli olmuyor tabi bazen ufaklıklar aceleci davranabiliyor :)
Canım, Tebrik ederim , Rabbim Sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Benim doktorla konuşmam kesinleşti artık . Bu olipslerin zararı olur mu acaba ?

merhaba sevgili hamiş arkadaşlar :)
ben de 2 gün önce öğrendim hamiş olduğumu, mutluluğumun tarifi yok
çok istiyordum, Rabbim yüzümü güldürdü sonunda geçen mayıs ayında bi kürtajım olmuştu, bu 2. gebeliğim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Allahım isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin , inşallahhhh

37 yaşındayım ve dört ay önce evlendim ve şu an 2.5 aylık hamileyim çok mutluyum çok istiyorduk korkuyordum yaşımız ileri yaş olduğu için çok şükür hayırlısıyla bebeğimiz olacak fakat 65 kg ile hamile kaldım ve şu an 74 kg oldum çok hızlı gidiyorum normalda son aylarda alınıyormuş kilo alışkın değilim çok kısa sürede bu kadar kg almaya benim gibi arkadaşlar var mı sonlara doğru da kilo aldılar mı cevap yazarsanız sevinirim

Merhaba arkadaslar,
Hamilelik heyecani ve bebek beklemek harika birsey! Ben de bu heyecanları yasadim ve mutlu sona cok sukur kavustuk, darısı isteyen herkesin basina! Bu konuyla ilgili super bir site tavsiye edecegim, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org
sevgiler!

Heyecanlı arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Burada heyecanımızı beraber paylaşıp ilerleyelim inşallah.
Bugünlerde o kadar miğde bulantım var ki anlatamam , üstelik kilo almamama rağmen almış gibi duruyorum. Ödem diyorlar.
Yanımda kimse yok benim o yüzden canım eşim elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor. Hayli sıkıntılı yorucu , heyecanlı , neşeli ,karmaşık duygularla kaplı günler geçiriyoruz :) . ZAten sizler anlarsınız neler yaşadığımı. Miğde bulantısı için hap aldım ama pek işe yaradığını söyleyemiyeceğim. Bu hafta kontrolümüz var artık gittiğimde sorarım tek tek .. Bende böyle durumlar şimdilik , sizde nasıl kızlar ?

bariz hamilesin arkadaşım Allah tamamına erdirsin, kan değerini paylaş bizimle :))

valla canım hemşire öyle demiyo.zorla kan verdim diyebilirim.idrar testi yaptı silik çıktı tam net çıkmadı.çünkü daha adetimin bugün 1. gecikme günü.kanda çıkmaz falan dedi iyicene moralim bozuldu.saat 3 te belli olucak sonuç onun yüzünden içimi bi telaş sardı zaman geçmek bilmiyo.hevesim kursağımda kaldı.

şimdi sağlık ocağında kan verdim.idrar testi de yaptılar.hemşire moralimi bozdu kanda çıkmayabilir falan dedi.sonuç saat 3 te çıkıcak telefonla öğrenicem.
​Canım bakma hemşireye sen , kanda değerin yükselmese idrarda çıkmıyor. Kandaki hcg yeterince yükselmeli ki irar testinde çıksın. Üzme sen canını. Bebecik de üzülmesin :)

​Canım bakma hemşireye sen , kanda değerin yükselmese idrarda çıkmıyor. Kandaki hcg yeterince yükselmeli ki irar testinde çıksın. Üzme sen canını. Bebecik de üzülmesin :)

daha önce kimyasal gebelik yaşadım temmuzda.ya yine öyleyse diye korkuttu beni.adetim 6 gün geciktiğinde kanda 78 çıkmıştı.ama o idrar testinde kıl gibi görünen bi çizgiydi bu öyle değilki.sonra 8. gecikme gününde 63 e düştü.13. günde kanamam başladı ve düşük oldu.yine öyle olursa diye korkuyorum.kadın beni mahvetti.koşa koşa gittim ayağımı sürüye sürüye eve geldim adetim daha bugün gecikti ilk gecikme günüm değerim kaç çıkmalı acaba?senin kaç çıkmıştı?

Son düzenleme:
Canım benim adete 4 gün kala 121 çıkmıştı ama idrardaki çizgi aynı seninki gibiydi. Allahtan ümidini kesme ve ben inanıyorum hamilesin canım.

Canım benim adete 4 gün kala 121 çıkmıştı ama idrardaki çizgi aynı seninki gibiydi. Allahtan ümidini kesme ve ben inanıyorum hamilesin canım.
inşallah canım çok istiyorum.diğerinde hiç belirtim yoktu ama bunda var.özellikle gece uyurken sol kasığımda batmalar oluyo.yan dönünce azalıyo.çok sık idrara çıkıyorum.çok su içiyorum.ve sabahları ateşim 37.1 falan oluyo.akıntım da başladı 2-3 gündür.bilemiyorum.

Merak etme canım , iki haftaya kalp atışını görürsün inşallah daha :) hem 5 haftalık gözüküyorsun haftaya bulantılarında başlar demem o ki 3 saat sonra hep beraber tekrar sevineceğiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…