Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar bende aranıza yenı katıldım bızde 3 aydr korunmuyorz bu 3cu ayımız reglıme 2 gun kaldı bakalım cok umutluyuz test yaptrcaktım burdakı arkadaslara sordum yaptrma dedıler bende beklıyrm..reglım cok duzenlıdr her ayın 25ınde olurum erken olabılırım ama asla gecıkmez 1gun bıle ..bakalım buay nlck ..ılk ay hıc takmadım ıkıncı ay reglı olunca bıraz bozuldum :) bakalım bu ayda olrsam paık olabılırım ama napalım ya hayrlı ne zamnsa ozamn olsn hepımız ıcınde

Çok sabırsızsan bugün bekle yarın test yaparsın. Ben adet geciktikten 10 gün sonra testler net çıkıyor diye biliyordum ama forumda bir arkadaş regline 10 gün kala pozitifi görmüş Olabiliyor demek ki.

Herkes sessizliğe büründü. Yorgun ve umutsuz muyuz ne Biraz toparlayalım kendimizi.

Bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

İnşallah güzel haberler verirsin bize

Pek umudum yok ama yine de inşallah diyeyim. Ümitsizlik müslümana yakışmaz değil mi. Bu ay belirti falan yoktu zaten. Geçen aya göre daha hazırlıklıyım kırmızılara. Tek korkum idrar yolları enf. dolayı reglimin çok sancılı geçmesi.

Dua et regl olsam bile sancısız geçsin

Dualarım seninle canım

Günaydın kızlar nasılsınız ??

umarım regl olmazsın acemiperi benimde yarın son günüm orucuma başlayacağım hayırlısıyla inşallh

Günaydın kızlar nasılsınız ??

umarım regl olmazsın acemiperi benimde yarın son günüm orucuma başlayacağım hayırlısıyla inşallh

Günaydın

Dün ağrılarım çok fazlaydı. Adet öncesinde bu kadar ağrım olmamıştı hiç. Hep adetken olur. Bugün oruç tutamıyorum o yüzden . Dün kötü oldum çünkü. Henüz gelen giden yok ama yakındır, bekliyorum

Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Acemiperi inşallah adet olmazsın canım.
Eğer bugün olmazsan ne zaman test yapacaksın?

Günaydın canım
Bugün olmazsam yarın test yaparım. Aslında pazartesiye kadar bekleyip tam sonuç almak lazım ama o kadar sabredemem sanırım. Saat 10, olmadım ya hala şimdi bile içimden bişi dürtüyor beni test yap diye. Ama yağma yok. Sonra üzülüyorum

Evet bugün bekle, inşallah olmazsın :)
Yarında güzel haberlerini duyarız.

hamile olunca nasıl bilmiyorum ama bende adet olacağımı yoğun ağrılarımdan anlamıştım.Hamile olunca yine adet olacakmış gibi ağrı oluyormuki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…