Ilk çocuğunu düşünenler...

yok canım ne yanlış birşeyi..Özüre gerek yok.Benim moralim bugün altüst zaten.Buralarada takılmammın manasıda yok onu anlıyorum..

boswer tatlım lütfen üzme kendini yapma böyle :44:

umutlu oldugumuzu sen soyluyordun sakın aklından öyle bir şey geçmesin

Boswer bacım

Bak zaten ağlayasım var. Ağlarım şimdi susturamazsın. AÇ forumu bak insanlar kaç yıldır bebek için mücadele veriyor. Hatta savaşıyor resmen.

Aşılamalar, çatlatma iğneleri, dördüncü tüp bebek denemeleri, üçüncü düşük bebek vs.

7 ay bekleyip bebeği karnında ölen mi dersin, doğurup da 3 gün sonra kaybeden mi dersin.

İmtihan dünyası bu. Belki birkaç ay sonra bebişler gelecek belki de biz de koşturucaz hastanelerde bebek peşinde. Bilemeyiz ki Rabbim hangisini uygun görmüş.

Eşinle aran açılmasın. Sorunlar halledilebilir. Benim eşim de bu aralar stres topu ve tüm hıncını benden çıkarıyor. Sonra da gelip sırnaşıyor.

Ramazanın yüzü suyu hürmetine düzelirler inşallah.

Aynen bak ne güzel yazmış ben de üzülüyorum sonra pişman oluyorum görüyorum okuyorum olanları sonra kendime geliyorum tabi o kadar ağladıktan sonra . Eşimin suçu yokken ondan sinirimi cıkartıyorum sankı regl olmamı o sagladı dün yine sinirlendim sonra tabi sırnastım dün cok kotuydu psikolojım ama şimdi düzeldi BOSWER sakın öyle düşünme sakın

Benim derdim bambaşkaki..Çocuk olacak mevzu yok ortada..1 aya kadar problem yoktu.Çocuk düşünmeye başladık oldu.Gücüme gidiyor.Kaldıramyorum.İlk zamanlar eşim çok üzülüyordu.Şimdi vurdum duymaz.dün markete gittik herşeyi canı istiyor..Dedimki bir beni istemiyor canın.Ona bile gülüyor.Benim deerdim bambaşka..

Moralinizi bozmak istemezdim.Kusura bakmayın.

Anlat derdini rahatla o zaman. Belki bir çözüm buluruz

bu kadarını anlatmak bile ağır geliyorki bana.

Canım yapma ama. Çözülmeyecek bir şey değildir eminim.

Senin şu an yapabileceğin bir şey yoksa aç ellerini iste isteyebildiğin kadar Mevlamdan. Duaların hal diline tercüman olsun. Biraz rahatlarsın böylece.

Mesela öğle arası geliyor, iştemisin bilmiyorum. Aç bir yasin oku bak nasıl ferahlayacaksın

reglim canm şuan

Etmeye çalışıcam canım saolasın

selam arkadaş iyi haftalar bir hafta yoktum inan bana çok iyi geldi hastahanelere gitmek ten sonra üstüne rengli olduktan sonra üstüne bu işlerden sıyrılıp ailemin yanına gitmek çok iyi oldu eğer iznin varsa boswer sana tavsiyem sende git çok iyi geliyor insana yazdıklarını okudum şimdi daha bir haftaya kadar ümitsiz olma diyen sendin şimdi ise herşeye karamsar bakan sensin toplan biraz kendine gel hiç bir şey senden önemli değil unutma dua herşeyin ilaçıdır Allah hım herkezin yardımcısı olsun .

Dua edemiyorum şimdi kafamda bin türlü şey var.Sizlerle dertleşmek iyi geldi aslında.Kimseye anlatamadığım şeylerdi bunlar.Teşekkür ederim kızlar.İyiki varsınız

Dua edemiyorum şimdi kafamda bin türlü şey var.Sizlerle dertleşmek iyi geldi aslında.Kimseye anlatamadığım şeylerdi bunlar.Teşekkür ederim kızlar.İyiki varsınız

sıkma canını zaman herşeyin ilacı hayata inat gül gül ki zaman güzel geçsin ben 5 yıldır evliyim bende senden farksız sayılmaz ama zaman bana gülmeyi öğretti

sıkma canını zaman herşeyin ilacı hayata inat gül gül ki zaman güzel geçsin ben 5 yıldır evliyim bende senden farksız sayılmaz ama zaman bana gülmeyi öğretti

böyle zamanlarda insanın krgnlıkları daha çok oluyor işte.Umarım bende atlatırım bu durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…