Ilk çocuğunu düşünenler...

Kzlar günaydın..
Dün regl olmasam bugün hamile sanabilirdim kendimi.Feci bir şekilde halsizlik ve miğde bulantım var dün geceden beri

Günaydın canlar

Kzlar günaydın..
Dün regl olmasam bugün hamile sanabilirdim kendimi.Feci bir şekilde halsizlik ve miğde bulantım var dün geceden beri
Reglin normal mi? Herhangi bir farklılık seziyor musun?

Kızlar günaydın . . .

Dün regl oldum bu ayda bir şey yok

Sen de mi brütüs Galiba ben de regl olacağım, hem de gününden önce. Ne yapalım canımız sağolsun

HERKESE GÜNAYDIN HATUNLAR.BAKIN SİZE NE GÖSTERİCEM.
Eki Görüntüle 470181 TEST BOZUK DEĞİLSE ,YANLIŞ SONUC VERMEDİYSE HAMİLEYİMMMM İNŞ.en kısa zamanda kana gidicem.

Eğer bu dediklerini yaparsam önümüzdeki ay daha çok üzülürüm canım.Birkaç ay kendi haline bırakmak istiyorum.Baktım olmuyor bunları denerim artık

boswercim anladım şimdi niciki neden boşver koydugunu.hemen pes ediyorsun olmazki böyle ama.pes etmek yok.elinden geleni yapacaksın.hem ne var ki bal tarcın çörek otunu sahurda yesen.ölmezsin ya.kür gibi düşünme sağlık için yemen gerektiğini düşün ki öyle de zaten.yumurtalarını büyütür bir de ovu testi al yumurtlama gününde eşine yapış.olur inş.ama sen boşverirsen olmaz.

canım onun ayrıca topiği de var ama ben yaptıgımı anlatayım sana.kullanmadıgım bir tencereye kaynattıgım suyu koydum içine de bir tutam maydonozu 3-5 parcaya kesip attım.biraz kaynattım.sonra belime battaniye sardım buhar cıkmasın diye.sonra tencerenin üstüne çömeldim.tabi dikkatli olmak lazım yakmayasın altı.bu arada alt tarafta bişey olmıycak çıplak olcak.yarım saat filan oturdum öyle.tabi bacaklarım uyuştu ama napım yapıcak bişey yok.bi ara soğudu buharı cıkmamaya başladı.eşime verdim tencereyi kaynattı getirdi sağolsun.o haldeyken üşütmiycen oranı filan terli oluyosun zaten.üşütüp iyice hasta yapma aman ha.eşim getirdi biraz daha oturdum öyle.sonra da kalktım gittim yattım bi güzel. adetken yapılır mı bilmiyorum ama adetin azaldıysa biraz yap bence.ben olsam yapardım yani.hem daha iyi bile olabilir.bütün pislikleri atar dışarıya tertemiz olur için.ondan sonra hemen gebe kalırsın inş.

tsemavi tebrik ederim canım..

Pes etmiyorum aslnda.Böyle üzerine düşünce eşim etkileniyor.Dayısının çocuğu olmamışDayısından kaynakl sebeplerle..Eşim tanıştığımızdan beri dayımın olmuyor belki benimde olmaz psikolojisindeydi.Yumurtlama dönemi deyince etkileniyor.Birde kürü görürse daha büyük sıkıntı.Benim sıkıntım bambaşka anlıyacağın

TSEMAVİ senin adına çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.

Ben o maydanoz buharını yapayım en kısa zamanda.

çok teşekkür ederim canım.rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin.eşindeki psikoloji bende de vardı.benim de eltimin olmuyor.çevremde bi sürü kişi vardı bi ara baya takmıstım hatta doktora gittim ama doktor 1 yıl deneyin olmazsa öyle gel şimdi ben sana bişey söyleyemem olur yada olmaz diye demişti.bende sürekli düşünüp duruyordum aceba bende de sorun var mı diye.o zaman görev sana düşüyor canım.sen yapman gerekeni yap.1 ay boyunca istekli görün ama ovu günlerinde sen git adama ama ovu günüm bugün yapalım deme.canın istiyormus gibi yap.sorarsa da adetten 1 hafta önce ve 1 hafta sonra acayip istek oluyor ben napım de sarıl adama

Canım bende çok farklı değilimki..Bu zamana kadar eşimin zorlamasıylaydı.Böyle olunca daha moralim bozuluyor..İşin kötü yanı aramız açılmaya başlıyor.Sanrım olmıyacak bu bebek

Bende dün regl oldum..Kader arkadaşım benim

Çok kötü ağrım vardı belliydi duramıyordum sancıdan malesef evet kader arkadaşıyız bakalım bu defa ovulasyon testiyle denicem ama Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum ki kalkmamak lazım oruç tutucam ne bileyim ben

Normal reglim canm.Ama sıkıntısı uzun sürdü.Karnım ağrıyor ara ara.Benim normalde sancım olmaz regl olunca

Hımm. Üstüne görmüş olabilir misin diye sordum. Aşırı ağrın olur ve de pıhtı şeklinde kanaman olursa doktora git canım.

Ramazanda münasebetimiz çok az şimdilik hatta yok Bu ayı geçiyorum o yüzden. Eylüle odaklanacağım. Ben de ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum.

Benim de etrafım hamile dolu ya. Ne yana dönsem hamile. Bizim evlendiğimiz zamanlarda evlenen iki akrabanın daha çocuğu varmış. Üzülüyor insan ama dediğim gibi sağlığımız yerinde olsun. Herşeyin bir çözümü her derdin bir devası vardır. Bizim zamanımız gelememiş demek ki.

tsemavi senin adına çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.

Ben o maydanoz buharını yapayım en kısa zamanda.

saol canım benim cok teşekkür ederim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Yap bence de zararı olmaz sonucta.

canım bende çok farklı değilimki..bu zamana kadar eşimin zorlamasıylaydı.böyle olunca daha moralim bozuluyor..işin kötü yanı aramız açılmaya başlıyor.sanrım olmıyacak bu bebek

ne demek istediğini tam anlayamadım.eşin neye zorluyordu ? Ilişki olsun diye mi ? Umutsuzluga kapılma canım rabbim verecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…