- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.421
Reglin normal mi? Herhangi bir farklılık seziyor musun?Kzlar günaydın..
Dün regl olmasam bugün hamile sanabilirdim kendimi.Feci bir şekilde halsizlik ve miğde bulantım var dün geceden beri
Kızlar günaydın . . .
Dün regl oldum bu ayda bir şey yok
Eğer bu dediklerini yaparsam önümüzdeki ay daha çok üzülürüm canım.Birkaç ay kendi haline bırakmak istiyorum.Baktım olmuyor bunları denerim artık
Uzulme canim bu ay kismette yokmus.
Ben de regl olacagim sanirim. Goguslerim dolgunlasti ve karnim sis. Bu ay stresli bir donem gecirdim enf. oldum ya kesin yansir reglime. Onceden onlemlerimi alacagim yoksa surundurur agri beni.
Uc gundur ogleye kadar uyuyorum. Sonra kalkip evin islerine bakiyorum. Saat 4'e kadar aclik susuzluk olmuyor. Ama iftar vaktine yakin acayip susuyorum. Yarin anlasilir nasil gectigi
Bir de ictigim ilaclardan sanirim midem hala bulaniyor. Aksam ustu de yanmalarim basliyor. Enf. atlatamadim hala sanirim. Maydonozu kaynatip buharina nasil oturuluyor daha detayli yazar misin? Regl iken yapiliyor mu?
Sogan kurunu ramazandan sonra ben de dusunuyorum. Insallah gerek kalmaz ama diger ay ovulasyon testi alip onu kullanicam.
Günaydın canlar
Reglin normal mi? Herhangi bir farklılık seziyor musun?
Kızlar günaydın . . .
Dün regl oldum bu ayda bir şey yok
tsemavi tebrik ederim canım..
Pes etmiyorum aslnda.böyle üzerine düşünce eşim etkileniyor.dayısının çocuğu olmamışdayısından kaynakl sebeplerle..eşim tanıştığımızdan beri dayımın olmuyor belki benimde olmaz psikolojisindeydi.yumurtlama dönemi deyince etkileniyor.birde kürü görürse daha büyük sıkıntı.benim sıkıntım bambaşka anlıyacağın
çok teşekkür ederim canım.rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin.eşindeki psikoloji bende de vardı.benim de eltimin olmuyor.çevremde bi sürü kişi vardı bi ara baya takmıstım hatta doktora gittim ama doktor 1 yıl deneyin olmazsa öyle gel şimdi ben sana bişey söyleyemem olur yada olmaz diye demişti.bende sürekli düşünüp duruyordum aceba bende de sorun var mı diye.o zaman görev sana düşüyor canım.sen yapman gerekeni yap.1 ay boyunca istekli görün ama ovu günlerinde sen git adama ama ovu günüm bugün yapalım deme.canın istiyormus gibi yap.sorarsa da adetten 1 hafta önce ve 1 hafta sonra acayip istek oluyor ben napım de sarıl adama
Bende dün regl oldum..Kader arkadaşım benim
Normal reglim canm.Ama sıkıntısı uzun sürdü.Karnım ağrıyor ara ara.Benim normalde sancım olmaz regl olunca
Çok kötü ağrım vardı belliydi duramıyordum sancıdan malesef evet kader arkadaşıyız bakalım bu defa ovulasyon testiyle denicem ama Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum ki kalkmamak lazım oruç tutucam ne bileyim ben
Hımm. Üstüne görmüş olabilir misin diye sordum. Aşırı ağrın olur ve de pıhtı şeklinde kanaman olursa doktora git canım.
tsemavi senin adına çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.
Ben o maydanoz buharını yapayım en kısa zamanda.
tsemavı tebrik ederim seni hayırlı olsun
Darısı ir dahaki aya bize diyelim inşallah
canım bende çok farklı değilimki..bu zamana kadar eşimin zorlamasıylaydı.böyle olunca daha moralim bozuluyor..işin kötü yanı aramız açılmaya başlıyor.sanrım olmıyacak bu bebek
Günaydın canlar
Reglin normal mi? Herhangi bir farklılık seziyor musun?
Sen de mi brütüsGaliba ben de regl olacağım, hem de gününden önce. Ne yapalım canımız sağolsun
ne demek istediğini tam anlayamadım.eşin neye zorluyordu ? Ilişki olsun diye mi ? Umutsuzluga kapılma canım rabbim verecek inş.
Benim derdim çok farklıdiyorum ya işte..Siz bir umut bekliyorsunuz işte.Moralim çok bozuk.eşimden soğuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?