- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.521
başlık ne konuşulan konu ne
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ??
Dün reglm bitti ve ben ovulasyon testini denedim 2 çizgi çıktı yani çatlama olacagını gosterıyor anlayamdım ben şimdi günlerimimi kaçırıyormuşum böyle oldu
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ??
Dün reglm bitti ve ben ovulasyon testini denedim 2 çizgi çıktı yani çatlama olacagını gosterıyor anlayamdım ben şimdi günlerimimi kaçırıyormuşum böyle oldu
Günaydın
ovu testine başladın demek. Ben de bu ay kullansam mı diğer ay mı kullansam kararsızım.
Canım bak ben de yumurtlama gününü kaçırıyor muyum diye korkuyordum sen de böyle deyince daha bir irkildim. En son ultrasyonda doktor yumurtalar geç çatlıyordur önemli değil demişti de anlamamıştım. Bu çatlama ne?
Evet başladım teste reglmden önce yapmıstım ilk test geldiğinde hani bozukmu diye kontrol etmiştim tek çizgi çıkmıstı , şimdi deneyeyim bakayım dedim resmen bariz şekilde 2 çizgi çıktı yani demekki benim ki erken oluyor kaçırıyorum günleri valla bitirene kadar kullanıcam bu ay çok çalışma olacak sanırım :)Günaydın
ovu testine başladın demek. Ben de bu ay kullansam mı diğer ay mı kullansam kararsızım.
Canım bak ben de yumurtlama gününü kaçırıyor muyum diye korkuyordum sen de böyle deyince daha bir irkildim. En son ultrasyonda doktor yumurtalar geç çatlıyordur önemli değil demişti de anlamamıştım. Bu çatlama ne?
Günaydın canım.
Benimde bitti reglim.Çatlama hemenmi başlıyormuş.Bende 30'undan sonra diye biliyordum..Burdan yazda bende ona göre davranayım.Aynı günlerde regl olduk nasılsa..Belki bendede tutar..
Çatlama yumurtlamanın başlangıcıdır diye düşündüm ben ..
Ama hemen regl ertesimi oluyor..
Ozaman akşamki çalışma boşa değilmiş
Allahım ondan nasıl kurtulucam bilmiyorum dürüm yemiştim son zamanlarda et bende kurt yapmış kızlar dün farkettim resmen ve çok rahatsızlık veriyor iş yerimden nasıl izin alıp doktora gidicem , gitsemde ilaç alınca bebeği engeller mi Allahım başıma bu da mı gelecek ti bir daha et yemicem dışardaaa !
Ben de netteki hesaplamalara göre 14. gün max olarak biliyordum. Ama ben akıntıdan da takip ediyorum anlıyorum yani. Bir de şu teste bakalım ne diyecek.
Kurt oluştuğunu nasıl anlar insan ya
Kaşıntı oldu dün akşam ama baya bir kaşıntı lavaboya gittim gördüm resmen Allahım nasıl kurtulucam bir fikir verin bana resmen kurtlandım ya
Ağlancak halime gülüyorum
Öyle şey olur mu ben pek ihtimal veremedim canım ya
Kaşıntı varsa mantar olmuş olabilirsin. Akıntın ne renk?
Geçmiş olsun
Çok enteresan ya..Hiç duymamıştım.
Çok ilginç gerçekten.
Bence doktora git. Kendi başına ilaç alma kafana göre.
Kızlar birşey yazdım hiçç okumuyosunuz ama
Ben de yaşamamıştımne yapıcam bir fikir verin iş yerindeyim deliricem doktora gitme şansım da yok malesef. Eczaneden kurt ilacı alıp içsem mi ?? Eşimde yedi ondan hiç bir şey yok ben de var ya ne olucak bu şimdi of of of ! Boswer ismimi sil bare okunmasın deşifre oldum iyice
Doktora gidicem de nasıl gidicem ?? İşten nasıl izin alıcam eczaneye sormak en iyisi birde bebek çalışmalarına başlıcaz zarar verir mi ??
bitkisel şeylerde varda ben çileği bu mevsimde nerede bulucam ya
Şimdi gördüm canım nasıl anlayabiliyorsun düşük olabilme ihtimalini emin misin ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?