- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.561
evet hep öyle derler ama ben bir türlü başaramıyorum bunu
eğer bu ay olursa bizde çift kutlama yapıcaz hem birinci senemizi hem de bebişimizi eğer olursa söylemeyi düşünmüyorum yıldonumumuzu kutlarken söylicem tabi kısmet olursa
inşallah bu ay topluca seviniriz :))
inşallah kuzummmmmmmm hep birlikte haberlerimizi veririz inşallah ben bu aydan çok umutluyum neden bilmiyorum :)
şimdiden eğer hamile olursam patrona nasıl söylicem onuda bilmiyorum :) malum daha 3.ayım bu işe gireli :)
söyleme sakın patrona anlaşılana kadar.yoksa hemen eleman aramaya koyulur bu patron milleti..
Bende söylemiyecem.
daisyb önce araştır canım pekmezi ben yanlış yönlendirmek istemem:18: Böyle şeyleri söylemeye de çekiniyo insan :26: Gerçi bunu küçük çocuklar bile yiyomuş kemiklere kansızlığa falan da faydalıymış
Merhaba kızlar
Anie hoşgeldin canım hayıt çayını nasıl içebiliyor musun? Tadı bana çirkin gelmişti :)
3-4 gün içtim bıraktım.
Sağol canım... :)
Henüz başlamadım ama çok kötü gelirse tadı bal katmayı düşünüyorum.
Kızlar bir de nette okumalarım esnasından, ovulasyondan birkaç gün önceki günler kız bebek, sonraki günler de erkek bebek olacağı yazıyordu birkaç yerde gördüm. Cidden böyle birşey var mı acaba :44: sağlaması yapılmış mı yani...
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
bende geldim arkadaşlar bu konuyu görünce hemen üye oldum:)çünkü bende ilk bebeğimi istiyorum.bu ay ikinci denememiz.bir kaç belirti var ama psikolojik sanırım.çünkü daha özel güne 10 gün var
hoşgeldin aramıza canımm..
10 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah
arkadaşlar benim sat mi neydi işte o 14 temmuzdu 2 gün sürdü ve yumurtlama günüm 25 temmuz ozamanda dahil olmak üzere denemeler yaptık ama benim iki gündür çok uykum geliyor,çok asabileştim ve kendimi sürekli yorgun hissediyorum.eskiye oranla iştahımda açılmaya başladı.bu kadar kısa sürede belirtiler ortaya çıkarmı acaba?birde sattan hemen sonrakı gün hamile kalınır mı?
Hmmmmmm o zaman biz de mi denesek bu yöntemi :)
Gerçi ilk çocukta pek farketmez sanki sağlıklı hayırlı olması önemli...
Kızlar günaydın nasılsınız ??
Hastaneye gittim acilde 2 çeşit parazit inceleyebiliyorlarmış .
Gündüz polıklınıge gitmem lazımmış boşuboşuna gecenin 10 una kadar hastanede kaldımilaç filan hiç bir şey vermedi zaten .
Bilemiyorum şimdi nasıl olacak pazartesi veya salı izin almayı düşünüyorum ama nasıl bunu kesinlikle halletmem lazım benimm
Bu arada bugün sabah testi tekrarladım daha bir silik çıktı sanırım daha zamanı var ama yine de değerlendirdik bu zamanı
günaydın canım..
Sen pekmezini çileğini yiyorsun ama dimi..belki ptesiye kadar temizler..
Aslında tüm ayı değerlendirmek lazım şansa bırakmama adına ama..can dayanamıyor
bende bu gece bir rüya gördüm.(geçenlerde bir konu okumuştum.çocuğunun alınmasını istemiş doktorlar.doğsada az yaşar demişler.aldırmamış çocuğunu ama bir süre sonra vefat etmiş) sanırım bu konudan etkilendim.ablama diyorumki hamileydim galiba düşük yaptım(bunuda acemiperiden etkilendim kanımca) sonra bir süre geçiyor bebek var.çok tatlı erkek bebek .bebeği kucağıma aldığm o hissi şimdi yazarken bile yaşıyorum.ama emzirmeyi falan düşünmüyorum nedense acıkmış (aniden geldi ya evdede mama yok ) çıkıyorum mama almaya eşimde bebeğin yanında.yollar çamurlu öyle böyle değil.kenarlardan kıyılardan çamura batmadan bakkala gidiyorum bebe büsküvisi alıyorum.mama hoşuma gitmiyor.yolda eşimle karşılaşıyorum.diyorum bebek nerde.evde diyor..koşuyorum eve gidiyorum.uyuyor..sonra bakıyorum kaburgaları daha gelişmemiş..eşime diyorum bu akşam gitsek hastaneye acilde anlarlarmıki..ertesi güne kalmak istemiyorum.bebeğe birşeyolur diye..bu arada bir türlü isim koyamyoruz bebeğe..ölecek diye...
hayra yor canım sanırım düşük olarak acemiperiden , acil konusunda benden , vefat konusundancok etkılenmıssın bende aynı şekilde düşünüyorum şimdilik doktora gitmicem pekmez almayı unutmus eşim pazartesi alıcak artık ya ben regliden sonra kendimi ilk gece gibi çok kasıyorum yapamıyorum dünde yapamadım bunun bir rahatsızlıkla alakası var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?