Ilk çocuğunu düşünenler...

İnşallah bu ay topluca seviniriz :))

Söyleme sakın patrona anlaşılana kadar.Yoksa hemen eleman aramaya koyulur bu patron milleti..
Bende söylemiyecem.

söyleme sakın patrona anlaşılana kadar.yoksa hemen eleman aramaya koyulur bu patron milleti..
Bende söylemiyecem.

ben öğrendikten sonra söylicem zaten eşim 5ayına kadar çalışaıbşırsın dedi ama ben 6 7 ay çalışabılecegımı düşünüyorum cunku oturuyorum masa basında ama tabi izin verirse . Patronda tamam derse tabiki. şimdilik düşüncemin olduğunu bile bılmıyor yaşım 22 ya hani benim için erken diye düşünüyorlar :))

ama ben olduğunda da nasıl diyeceğim bilemiyorum :)

DaisyB önce araştır canım pekmezi ben yanlış yönlendirmek istemem:18: böyle şeyleri söylemeye de çekiniyo insan :26: gerçi bunu küçük çocuklar bile yiyomuş kemiklere kansızlığa falan da faydalıymış

valla tatlım nette de aynı şekilde okudum eşime söyledim gelirken alıcak akşam da acile gitmeyi düşünüyorum direk hani korkuyor insan ya gerçekten tek başıma nasıl yapıcam bilemiyorum ordada idrar tahlili vermek kolayda ha diyince de şeeettiremiyorsun yani

Merhaba kızlar

Anie hoşgeldin canım hayıt çayını nasıl içebiliyor musun? Tadı bana çirkin gelmişti :)
3-4 gün içtim bıraktım.

Sağol canım... :)

Henüz başlamadım ama çok kötü gelirse tadı bal katmayı düşünüyorum.

Kızlar bir de nette okumalarım esnasından, ovulasyondan birkaç gün önceki günler kız bebek, sonraki günler de erkek bebek olacağı yazıyordu birkaç yerde gördüm. Cidden böyle birşey var mı acaba :44: sağlaması yapılmış mı yani...

birisi vardı kızı olsun istiyodu topiği var hatta.. orda yazmıştı kız bebiş istiyorum diye sonra bu söylenenlere göre denemeye başladı ve hamiş kaldı ve kızı oldu

Hmmmmmm o zaman biz de mi denesek bu yöntemi :)

Gerçi ilk çocukta pek farketmez sanki sağlıklı hayırlı olması önemli...

Son düzenleme:
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?

bende geldim arkadaşlar bu konuyu görünce hemen üye oldum:)çünkü bende ilk bebeğimi istiyorum.bu ay ikinci denememiz.bir kaç belirti var ama psikolojik sanırım.çünkü daha özel güne 10 gün var

arkadaşlar benim sat mi neydi işte o 14 temmuzdu 2 gün sürdü ve yumurtlama günüm 25 temmuz ozamanda dahil olmak üzere denemeler yaptık ama benim iki gündür çok uykum geliyor,çok asabileştim ve kendimi sürekli yorgun hissediyorum.eskiye oranla iştahımda açılmaya başladı.bu kadar kısa sürede belirtiler ortaya çıkarmı acaba?birde sattan hemen sonrakı gün hamile kalınır mı?

bende geldim arkadaşlar bu konuyu görünce hemen üye oldum:)çünkü bende ilk bebeğimi istiyorum.bu ay ikinci denememiz.bir kaç belirti var ama psikolojik sanırım.çünkü daha özel güne 10 gün var

hoşgeldin aramıza canımm..
10 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah

Kalanlar var. Örnek: eltim.
Yumurtlama günlerinin dışında gebelik tabi ki oluyor ama olasılığı düşüyor.
İnşallah güzel haberler alırız

Hmmmmmm o zaman biz de mi denesek bu yöntemi :)

Gerçi ilk çocukta pek farketmez sanki sağlıklı hayırlı olması önemli...

ben de ilk çocukta cinsiyetin önemsiz olduğunu düşünüyorum Allah sağlıklısını hayırlısını verir inşallah ama ikinci için bu yöntemleri denemeyi düşünüyorum

Kızlar günaydın nasılsınız ??

Hastaneye gittim acilde 2 çeşit parazit inceleyebiliyorlarmış .

Gündüz polıklınıge gitmem lazımmış boşuboşuna gecenin 10 una kadar hastanede kaldım ilaç filan hiç bir şey vermedi zaten .

Bilemiyorum şimdi nasıl olacak pazartesi veya salı izin almayı düşünüyorum ama nasıl bunu kesinlikle halletmem lazım benimm

Bu arada bugün sabah testi tekrarladım daha bir silik çıktı sanırım daha zamanı var ama yine de değerlendirdik bu zamanı

Günaydın canım..

Sen pekmezini çileğini yiyorsun ama dimi..Belki ptesiye kadar temizler..

Aslında tüm ayı değerlendirmek lazım şansa bırakmama adına ama..Can dayanamıyor

Bende bu gece bir rüya gördüm.(Geçenlerde bir konu okumuştum.Çocuğunun alınmasını istemiş doktorlar.Doğsada az yaşar demişler.Aldırmamış çocuğunu ama bir süre sonra vefat etmiş) Sanırım bu konudan etkilendim.Ablama diyorumki hamileydim galiba düşük yaptım(bunuda acemiperiden etkilendim kanımca) Sonra bir süre geçiyor bebek var.Çok tatlı erkek bebek.Bebeği kucağıma aldığm o hissi şimdi yazarken bile yaşıyorum.Ama emzirmeyi falan düşünmüyorum nedense acıkmış (aniden geldi ya evdede mama yok ) Çıkıyorum mama almaya eşimde bebeğin yanında.Yollar çamurlu öyle böyle değil.Kenarlardan kıyılardan çamura batmadan bakkala gidiyorum bebe büsküvisi alıyorum.Mama hoşuma gitmiyor.Yolda eşimle karşılaşıyorum.Diyorum bebek nerde.Evde diyor..Koşuyorum eve gidiyorum.Uyuyor..Sonra bakıyorum kaburgaları daha gelişmemiş..Eşime diyorum bu akşam gitsek hastaneye acilde anlarlarmıki..Ertesi güne kalmak istemiyorum.Bebeğe birşeyolur diye..Bu arada bir türlü isim koyamyoruz bebeğe..Ölecek diye...

hayra yor canım sanırım düşük olarak acemiperiden , acil konusunda benden , vefat konusundancok etkılenmıssın bende aynı şekilde düşünüyorum şimdilik doktora gitmicem pekmez almayı unutmus eşim pazartesi alıcak artık ya ben regliden sonra kendimi ilk gece gibi çok kasıyorum yapamıyorum dünde yapamadım bunun bir rahatsızlıkla alakası var mı

Canım benim evliliğimde 2 yılım bitti..Hala kasıyorum kendimi..Rahat bir ilişkim çok fazla yoktur..Ama sen kafanı bu rahatsızlığada takıyorsundur belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…