- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.541
Geçmiş olsun canım.Keşke gece acile gitseydiniz.İsmini sildim.Ama alıntında var hala
Çilek hala marketlerde var canım. İşten izin alabilirsin bence sağlık daha önemli. Belki sandığından önemli bir sorundur ihmal etme.
Bana gelince geçen ay anlayamadım tabi ki doktor şikayetimi dinleyince düşük mü yaptın dedi. Ben de hatta sanmıyorum olsa anlamaz mıyım demiştim. Ama şimdi dönüp bakınca hayatımdaki en ağrılı ve en yoğun kanamaydı. Üç gün boyunca acı çektim. Hiç üç gün durmadan ağrıdığı olmamıştı. Resmen simsiyah pıhtı döktüm. Üstelik geçen ay bir sürü gebelik belirtisi yaşamıştım, adetim bir gün gecikmişti. Ah işte o ilk gün doktora acile gitmediğime pişmanım. Gecikince test yapacaktım başka bir doktor arkadaş psikolojiktir, gebelik belirtisi bu kadar erken olmaz deyip caydırmıştı.
Ben ancak 5.gün gidebildim. Ultrasonda bir şey çıkmadı kana da ben baktırmadım. Kist atmışımdır belki diye de düşündüm.
Ama şimdi bakınca düşük daha kuvvetli ihtimal. Bu ay da bir garip regl oldum ama geçen ayki hiçbir şeye benzemiyordu.
daisyb ben eşime keçiboynuzu pekmezi aldım bu ay internetten de faydalarına bakınca şok olmuştum bizim bildiğimizin aksine bir çok şeye iyi geliyormuş akciğere çok iyi geldiği ve sigara içenlerin bunu kullanması gerektiği yazıyodu hatta eşimde delicesine bi öksürük vardı sokak başından duyulur cinsinden ve geçti şimdi hiç öksürüğü yok.. Bunu neden anlatıyor diyosundur şimdi şunun için anlatıyorum orda bağırsak kurtlarını tenyaları temizlediği de yazıyodu bi araştır istersenIyi gelebilir söylemek istedim geçmiş olsun inşallah iyileşirsin biran önce
tam emin olamadığım için üzülemiyorum da.
Bu ay da o kadar sancılı olsa direk doktora koşacaktım bir şey var diye. Ama çok şükür normal seyrinde.
Sen de acile gidebilirsin akşama kadar dayanıp. Netten baktın mı nasıl oluyormuş bu kurt?
Kızlar ben 9 aylık evliyim. Arada öyle bi bebek isteği düşüyor ki içimeAma aöfte okuyorum, kredili sistem malum ve senede 4 kez sınava giriyorum -2 vize 2 final-. Eşim okul bitmeden hamile kalırsam benim için çok zor olacağını söylüyor, sınavlara hazırlık sürecinde ve sınavlarda olumsuz etkileneceğimi söylüyor. Hak veriyorum biraz da, neticede hiç hamile olmadım şimdiye kadar belki çok kolay geçireceğim belki zor geçirenler grubundanım tamamen meçhul bu...
Okulum -hiç bi dersten kalmazsam- seneye haziranda bitiyor inşallah. Bende mayıs-haziran gibi çalışmalara başlasak diye düşünüyorum. Şuan boş durmuyorum, anne-bebek sitelerine bakıyorum hatta birine üye oldum, sonra doğum yapmak kışın mı daha kolay yazın mı, bebeklerin burçları, anne-bebek burç uyumları vs vs vs bu tür konuları okuyorum, daha doğrusu okurken buluyorum kendimi
Arada bu topice de bakma kararı aldım, aranıza alır mısınız beni de
hOŞGELDİN TATLIM ARAMIZA EVET BENDE İLK DEFA YAŞIYORUM VE ÇOK KÖTÜ BİR DURUM BAKALIM PEKMEZİ DENEYECEĞİM ACİLE GİDİCEM BAKALIM AKŞAM ACİLE GİTMEK İSTİYORUM UMARIM GEÇER ÇÜNKÜ ANNE OLMAYA HAZIRLIK AŞAMASINDAYIM İLAÇ ZARAR VERİR ENGELLER BELKİGeçmiş olsun DaisyB, ilk defa duyuyorum böyle bir olay ama hiç ihmale gelecek birşey değil, bence de biran önce dr a görün -ki öyle de yapacakmışsın- inşallah kısa sürede düzelir.
Kızlar ben 9 aylık evliyim. Arada öyle bi bebek isteği düşüyor ki içimeAma aöfte okuyorum, kredili sistem malum ve senede 4 kez sınava giriyorum -2 vize 2 final-. Eşim okul bitmeden hamile kalırsam benim için çok zor olacağını söylüyor, sınavlara hazırlık sürecinde ve sınavlarda olumsuz etkileneceğimi söylüyor. Hak veriyorum biraz da, neticede hiç hamile olmadım şimdiye kadar belki çok kolay geçireceğim belki zor geçirenler grubundanım tamamen meçhul bu...
Okulum -hiç bi dersten kalmazsam- seneye haziranda bitiyor inşallah. Bende mayıs-haziran gibi çalışmalara başlasak diye düşünüyorum. Şuan boş durmuyorum, anne-bebek sitelerine bakıyorum hatta birine üye oldum, sonra doğum yapmak kışın mı daha kolay yazın mı, bebeklerin burçları, anne-bebek burç uyumları vs vs vs bu tür konuları okuyorum, daha doğrusu okurken buluyorum kendimi
Arada bu topice de bakma kararı aldım, aranıza alır mısınız beni de
Canım hoşgeldin. Bebek isteği içine düşmüşse işin psikolojik kısmı tamamdır
Benim neçizane tavsiyem, gebelik planlarını çok erteleme. Hemen olmuyor malesef. Kişiden kişiye değişiyor gerçi ama genelinde bu böyle. sonra insan üzülüyor neden korundum diye
Bu yazı geçir. AÖF çok <or değil, ders takibi zorunluluğun yok.Yeni sistem gelmiş o nasıl bilmiyorum ama çocukla da yapılabilir diye düşünüyorum. Seneye mesela şubat-mart gibi başla çalışmalara. Olana kadar okul biter belki. Hem bebek olsa da bir iki ay sıkıntılı.
Yaşın kaç bu arada?
hOŞGELDİN TATLIM ARAMIZA EVET BENDE İLK DEFA YAŞIYORUM VE ÇOK KÖTÜ BİR DURUM BAKALIM PEKMEZİ DENEYECEĞİM ACİLE GİDİCEM BAKALIM AKŞAM ACİLE GİTMEK İSTİYORUM UMARIM GEÇER ÇÜNKÜ ANNE OLMAYA HAZIRLIK AŞAMASINDAYIM İLAÇ ZARAR VERİR ENGELLER BELKİ
hoşbuldum sağol canım...
Inşallah, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz burada...
valla ben ovulasyon testinden umutluyum biraz hani ne bilim reglımden hemen sonra cıft cızgı cıkması beni çok umutlandırdı ama ovulasyon testıylede olmaz ise ben takmıcam ne zaman olursa bir sene ye kadar ne yapayım madem öyle olmuyor bırakıcam kendı haline bu defa eylülde .ben bu ay kendimi bıraksam diyorum. Takipmiş, yumurtlamaymış umursamasam.
Normalde gün aşırı ilişkim oluyor zaten. Illa ki bir günü tutar diyorum. Ramazanda nasıl olacağından şüpheliyim gerçi ama bir bıraksam diyorum.
Bat 23 ağustos. Bayram sonrası yani. Ben oruçtu, ramazandı derken hemencecik geliverir.
Acaba boşuna bir ay kaybetmiş mi olurum?
Ovulasyon teslerine, tarçınlı karışıma falan başlamak mı lazım?
valla ben ovulasyon testinden umutluyum biraz hani ne bilim reglımden hemen sonra cıft cızgı cıkması beni çok umutlandırdı ama ovulasyon testıylede olmaz ise ben takmıcam ne zaman olursa bir sene ye kadar ne yapayım madem öyle olmuyor bırakıcam kendı haline bu defa eylülde .
ben ağustosta özgür takılayım sen eylülde
Inşallah eylüle de gerek kalmadan bayrama müjdeyle gireriz
acemiperi zaten özgür takılınca oluyor bu bebek anladm ben.kasmadınmı oldu bil..benim bat 18 ağustos arefe gününe denk geliyor.umarım çifte bayram yaparım..
Acemiperi zaten özgür takılınca oluyor bu bebek anladm ben.Kasmadınmı oldu bil..Benim BAT 18 Ağustos Arefe gününe denk geliyor.Umarım çifte bayram yaparım..
evet hep öyle derler ama ben bir türlü başaramıyorum bunu
eğer bu ay olursa bizde çift kutlama yapıcaz hem birinci senemizi hem de bebişimizi eğer olursa söylemeyi düşünmüyorum yıldonumumuzu kutlarken söylicem tabi kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?