- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.581
canım benim evliliğimde 2 yılım bitti..hala kasıyorum kendimi..rahat bir ilişkim çok fazla yoktur..ama sen kafanı bu rahatsızlığada takıyorsundur belkide
ya yok reglim bittikten sonra ki ilk ilişkimde kendimi çok kasıyorum rahat bırakamıyorum sonra kilerde cok rahatım sadece reglimden sonraki ilk ilişkim öyle
Hayırlı günler hanımlar..
Magnesia, Meleksimam, Boswer, DaisyB sizler beni hatırlarsınız.. bende ilk çocuğunu düşünüp hamile kalanlardandım.. 20.07.2012 cuma günü saat: 20:20 de kızımı kucağıma aldım çok şükür..3.125 gr 50cm olarak doğdu.. darısı tüm bebek bekleyenlerin başına.. okuduğuma göre herkes çalışmalara devam ediyor.. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.. öpüyorum hepinizi..
Magnesia, Meleksimam, Boswer, DaisyB sizler beni hatırlarsınız.. bende ilk çocuğunu düşünüp hamile kalanlardandım.. 20.07.2012 cuma günü saat: 20:20 de kızımı kucağıma aldım çok şükür..3.125 gr 50cm olarak doğdu.. darısı tüm bebek bekleyenlerin başına.. okuduğuma göre herkes çalışmalara devam ediyor.. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.. öpüyorum hepinizi..
Kızlar günaydın nasılsınız ??
Hastaneye gittim acilde 2 çeşit parazit inceleyebiliyorlarmış .
Gündüz polıklınıge gitmem lazımmış boşuboşuna gecenin 10 una kadar hastanede kaldımilaç filan hiç bir şey vermedi zaten .
Bilemiyorum şimdi nasıl olacak pazartesi veya salı izin almayı düşünüyorum ama nasıl bunu kesinlikle halletmem lazım benimm
Bu arada bugün sabah testi tekrarladım daha bir silik çıktı sanırım daha zamanı var ama yine de değerlendirdik bu zamanı
Allahim ya etkilenecek baska bisi bulamadin mi akillim. Her bebek dusmez durup dururken.Biz o bebegi iyi yapamamisizGünaydın canım..
Sen pekmezini çileğini yiyorsun ama dimi..Belki ptesiye kadar temizler..
Aslında tüm ayı değerlendirmek lazım şansa bırakmama adına ama..Can dayanamıyor
Bende bu gece bir rüya gördüm.(Geçenlerde bir konu okumuştum.Çocuğunun alınmasını istemiş doktorlar.Doğsada az yaşar demişler.Aldırmamış çocuğunu ama bir süre sonra vefat etmiş) Sanırım bu konudan etkilendim.Ablama diyorumki hamileydim galiba düşük yaptım(bunuda acemiperiden etkilendim kanımca) Sonra bir süre geçiyor bebek var.Çok tatlı erkek bebek .Bebeği kucağıma aldığm o hissi şimdi yazarken bile yaşıyorum.Ama emzirmeyi falan düşünmüyorum nedense acıkmış (aniden geldi ya evdede mama yok ) Çıkıyorum mama almaya eşimde bebeğin yanında.Yollar çamurlu öyle böyle değil.Kenarlardan kıyılardan çamura batmadan bakkala gidiyorum bebe büsküvisi alıyorum.Mama hoşuma gitmiyor.Yolda eşimle karşılaşıyorum.Diyorum bebek nerde.Evde diyor..Koşuyorum eve gidiyorum.Uyuyor..Sonra bakıyorum kaburgaları daha gelişmemiş..Eşime diyorum bu akşam gitsek hastaneye acilde anlarlarmıki..Ertesi güne kalmak istemiyorum.Bebeğe birşeyolur diye..Bu arada bir türlü isim koyamyoruz bebeğe..Ölecek diye...
Uzun sure ara verince vajende kasilma oluyor ama ileri boyutta degil. Cok aci de vermemesi lazim. Cok kasiliyorsan kayganlastici kullan reglden sonraki ilk iliskide. Daha rahat olursun
hayra yor canım sanırım düşük olarak acemiperiden , acil konusunda benden , vefat konusundancok etkılenmıssın bende aynı şekilde düşünüyorum şimdilik doktora gitmicem pekmez almayı unutmus eşim pazartesi alıcak artık ya ben regliden sonra kendimi ilk gece gibi çok kasıyorum yapamıyorum dünde yapamadım bunun bir rahatsızlıkla alakası var mı
Arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım.Eczacı erken gebelik testi diye bir test verdi ilişiden 8 gün sonra çıkıyormuş.benım reglımede daha 8 gün var ama merak iştemalesef tek çizgi.belki hatalı testir ,belki bukadar erken çıkmıyordur değilmi?ama bende zaten hiçbir belirtide yok
Çok erken yapmışsın tatlım ya daha 8 gün var ve bu cok bazıları adeti geçse bile test negatif cıkıyor 10 gun sonra pozitif geç döllenme olduğundan anlayacağın şu an kafana takıcak bir şey yok :)umarım hamilesindir.
Kızlar bakalım ne olacak benim ovulasyon çizgi silik çikmaya başladı sanırım başlıyor zamanımız :)
Umarım gününü tutturucaz bu defa :) ayrıca akıntımda yavaç yavaş başlıyor sanırım biraz üşütmüşüm yaz günü yanma sızlama vardı gece havanın benı daraltmasına rağmen bu sıcakta polar eşofmanımı kıslık olan ve corabımı patıgımı gıyınıp yattım ve sabah kendime geldim resmen yanmam fılan kalmadı allaha şükür bu gece de öyle deneyeceğim benim eşim sıcaktan uyuyamıyor ama ben üşüyorm gece o sıcakta yapı meselesi malesef.
Ovu. testinde silik çıkması mı yumurtlama başlangıcı demek ?
Bu sıcakta bu kadar üşümenİlaçlarını kullanıyorsun değil mi?
aslında üşümüyorum ama gece uyudukdan sonra alt tarafımı çok çabuk üşütüyorum malesef sonra yanmalarım başlıyor.
ilacım derken folic asidi günde 2 ye düşürmek zorunda kaldım malum oruç tutuyorum sahurda ve iftarda içiyorum . diğer şikayet için doktora gidemedim henüz o yüzden ilaç yok şimdilik.
Diğer şikayet için doktora neden gitmedin? Yanma mantar yada enfeksiyon olabilir. İlacını içip kurut bir an önce.
Biliyor musun ben folic asit içmiyorum :18:
Sokakta hamile görünce ya da bir hamile haberi alınca benim neden olmuyor acaba bende bir şey mi var diyorum birkaç gündür. Biliyorum dememem lazım ama farkında olmadan öyle düşünürken buluyorum kendimi.
belirtiler için erken sanırım bende ilk aylarımda psikolojık olarak hamileydim o kadar inandırmışım kendimi sonra hayal kırıklığı yaşadım sende herşeye hazırlıklı ol üzülmemen için diyorum ama inşallah hissettiklerin doğrudur da topiğimizden biri daha hamiş olurarkadaşlar ben hiç bir belirti yok demiştim ama 2-3 gündür fazlasıyla asabi ve duygusalım.karmakarışık duygular ve bu sabah göbeğimin tam altında başlayan gaz sancısı gibi ağrılar.ayrıca sigara kullanıyordum ama bugün bir taneyi dahi içemedim aşırı bir mide bulantısı oldu yaktığımda?acaba üşüttüm mü yoksa belirtiler mi başlıyor?
selamun aleykum kızlar
bizde ilk bebişimiz için çalışmalara başladık
inşallah benimde hayırlı ve sağlıklı bir evladım olur
belirtiler için erken sanırım bende ilk aylarımda psikolojık olarak hamileydim o kadar inandırmışım kendimi sonra hayal kırıklığı yaşadım sende herşeye hazırlıklı ol üzülmemen için diyorum ama inşallah hissettiklerin doğrudur da topiğimizden biri daha hamiş olur
aleyküm selam mervecim hoşgeldin umarım hepimizin dileği bu aminnn
evet haklısın .çok istediğimiz için sanırım böyle yapıyoruzallahım tez zamanda versin
amin canım benim ilk yazılarımı okusan varya ben cok sabırsızımdır , bir sürü belirti yaşadım dedimki kesin ben hamileyim ama sonunda gördüm hayal kurmanın kotu oldugunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?