Ilk çocuğunu düşünenler...

canım benim evliliğimde 2 yılım bitti..hala kasıyorum kendimi..rahat bir ilişkim çok fazla yoktur..ama sen kafanı bu rahatsızlığada takıyorsundur belkide

ya yok reglim bittikten sonra ki ilk ilişkimde kendimi çok kasıyorum rahat bırakamıyorum sonra kilerde cok rahatım sadece reglimden sonraki ilk ilişkim öyle

Hayırlı günler hanımlar..

Magnesia, Meleksimam, Boswer, DaisyB
sizler beni hatırlarsınız.. bende ilk çocuğunu düşünüp hamile kalanlardandım.. 20.07.2012 cuma günü saat: 20:20 de kızımı kucağıma aldım çok şükür..
3.125 gr 50cm olarak doğdu.. darısı tüm bebek bekleyenlerin başına.. okuduğuma göre herkes çalışmalara devam ediyor.. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.. öpüyorum hepinizi..

Canım allah bağışlasın kızını.Allah analı babalı büyütsün

hayırlı uğurlu olsun libyana allah analı babalı büyütsün hayırlı ömür versin.
darısı başımıza inşallah allah bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Gecmis olsun. Sakin ihmal etme tedavisini ol kurtul
Allahim ya etkilenecek baska bisi bulamadin mi akillim. Her bebek dusmez durup dururken.Biz o bebegi iyi yapamamisiz Hem kuvvetli bir ihtimal sadece dogrulugu kesin degil. Strese sokma kendini
Uzun sure ara verince vajende kasilma oluyor ama ileri boyutta degil. Cok aci de vermemesi lazim. Cok kasiliyorsan kayganlastici kullan reglden sonraki ilk iliskide. Daha rahat olursun

Libyanacim sen beni unutmussun ama ben unutmadim. Bebegin hayirli ugurlu olsun. Saglikli ve huzurlu bir bebek olsun insallah.
Guzel duana da sonsuz kez amiiiinn

Canım hadi gözün aydın :)
Allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah (amin)
Doğum hikayenide paylaşırsan sevinirim.
Seni ve küçük Elif Ebrarı öpüyorum

Bitanemmmmmmmmmmmm allah analı babalı büyütsün aminnnnnnn bizde seni öptükk kendine ve yiğenimize çok iyi bakkk aldıgım en güzel haber buydu bu sabah

Arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım.Eczacı erken gebelik testi diye bir test verdi ilişiden 8 gün sonra çıkıyormuş.benım reglımede daha 8 gün var ama merak iştemalesef tek çizgi.belki hatalı testir ,belki bukadar erken çıkmıyordur değilmi?ama bende zaten hiçbir belirtide yok

Çok erken yapmışsın tatlım ya daha 8 gün var ve bu cok bazıları adeti geçse bile test negatif cıkıyor 10 gun sonra pozitif geç döllenme olduğundan anlayacağın şu an kafana takıcak bir şey yok :)umarım hamilesindir.

Kızlar bakalım ne olacak benim ovulasyon çizgi silik çikmaya başladı sanırım başlıyor zamanımız :)

Umarım gününü tutturucaz bu defa :) ayrıca akıntımda yavaç yavaş başlıyor sanırım biraz üşütmüşüm yaz günü yanma sızlama vardı gece havanın benı daraltmasına rağmen bu sıcakta polar eşofmanımı kıslık olan ve corabımı patıgımı gıyınıp yattım ve sabah kendime geldim resmen yanmam fılan kalmadı allaha şükür bu gece de öyle deneyeceğim benim eşim sıcaktan uyuyamıyor ama ben üşüyorm gece o sıcakta yapı meselesi malesef.

Ovu. testinde silik çıkması mı yumurtlama başlangıcı demek ?

Bu sıcakta bu kadar üşümen İlaçlarını kullanıyorsun değil mi?

Ovu. testinde silik çıkması mı yumurtlama başlangıcı demek ?

Bu sıcakta bu kadar üşümen İlaçlarını kullanıyorsun değil mi?

aslında üşümüyorum ama gece uyudukdan sonra alt tarafımı çok çabuk üşütüyorum malesef sonra yanmalarım başlıyor.

ilacım derken folic asidi günde 2 ye düşürmek zorunda kaldım malum oruç tutuyorum sahurda ve iftarda içiyorum . diğer şikayet için doktora gidemedim henüz o yüzden ilaç yok şimdilik.

Diğer şikayet için doktora neden gitmedin? Yanma mantar yada enfeksiyon olabilir. İlacını içip kurut bir an önce.

Biliyor musun ben folic asit içmiyorum :18:

Sokakta hamile görünce ya da bir hamile haberi alınca benim neden olmuyor acaba bende bir şey mi var diyorum birkaç gündür. Biliyorum dememem lazım ama farkında olmadan öyle düşünürken buluyorum kendimi.

Doktora henüz gidemedim malesef izin alamadım daha ayrıyetten mantar olmadığını biliyorum daha önceden yaşamıştım daha çok üşütünce oluyor maleseff yanmam birde su içmem gerekiyor böbreğimin tekrardan taş oluşturmaması için ama şu an oruc olmam sebebiyle su içemediğimden susuz kalıyor böbreklerim üşütüncede yanmam oluyor .Folic acide başlamıstım ama cok üstüne düşmedim şimdi içiyorum sahurda ve iftarda 3tane içmem lazımken ben 2 ye düşürmek zorunda kaldım .

arkadaşlar ben hiç bir belirti yok demiştim ama 2-3 gündür fazlasıyla asabi ve duygusalım.karmakarışık duygular ve bu sabah göbeğimin tam altında başlayan gaz sancısı gibi ağrılar.ayrıca sigara kullanıyordum ama bugün bir taneyi dahi içemedim aşırı bir mide bulantısı oldu yaktığımda?acaba üşüttüm mü yoksa belirtiler mi başlıyor?

belirtiler için erken sanırım bende ilk aylarımda psikolojık olarak hamileydim o kadar inandırmışım kendimi sonra hayal kırıklığı yaşadım sende herşeye hazırlıklı ol üzülmemen için diyorum ama inşallah hissettiklerin doğrudur da topiğimizden biri daha hamiş olur

selamun aleykum kızlar
bizde ilk bebişimiz için çalışmalara başladık
inşallah benimde hayırlı ve sağlıklı bir evladım olur

aleyküm selam mervecim hoşgeldin umarım hepimizin dileği bu aminnn

evet haklısın .çok istediğimiz için sanırım böyle yapıyoruzallahım tez zamanda versin

evet haklısın .çok istediğimiz için sanırım böyle yapıyoruzallahım tez zamanda versin

amin canım benim ilk yazılarımı okusan varya ben cok sabırsızımdır , bir sürü belirti yaşadım dedimki kesin ben hamileyim ama sonunda gördüm hayal kurmanın kotu oldugunu :)

amin canım benim ilk yazılarımı okusan varya ben cok sabırsızımdır , bir sürü belirti yaşadım dedimki kesin ben hamileyim ama sonunda gördüm hayal kurmanın kotu oldugunu :)

aynen sen gibiyim.çok sabırsızım .2 günde bir test yapacak kadar hemde:)ama artık vazgeçiyorum yapmıycam test fılan.psklojim bozuldu sanırım iyice.bebek görünce,hamile bayan görünce ağlamak geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…