- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.561
Kızlaarrr doktora gittim bugun, sağ yumurtalığım normalmiş, ama sol yumurtalıkta 2 hemorajik kist ve bir 33x20 mm boyutunda çikolata kisti var. Ve b u yüzden sol yumurtalığım kocaman olmus :S hemorajik kistleri 2 ay ilaçla eritmeyi deneyecek, sonrada gebe kalmam için bir süre verecek. Bu süre sonunda da gebe kalamazsam, laparoskopi ile çikolata kistini alacak. Gebe kalırsam zaten sezeryanda temizleyebilirmiş. İnşallah gebe kalırım kızlarr :S Bu arada eşime de sperm testi verdi, cuma yaptıracak, emin olun erkekler hep aynı, bi sürü bıdı bıdı etti, ben hasta mıyım bilmem ne diye
Bu arada çikolata kisti problemi olanlar da varsa özellikle deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Herkesin yorum ve deneyimlerini bekliyorum.
İyiyiz daisy. Ben iyiyim en azından. GÜn içerisinde bazen bu ay olabilir mi diye düşünüyorum, bazen de bakıyorum belirti falan yok öbür aya kaldım diyorum. Öyle geçiyor zaman.Allah hepimizingönlüne göre versin arkadaşlar nasılsınız
Günaydın kızlar nasılsınız ?? Güna cok kötü bir rüyayla başladım Allah yaşatmasın o durumu bana
canım çok teşekkür ederim. :)
ben neden böyle tedirgin bakıyorum anlamıyorum. allaha şükür herşeyimiz tam. evimiz yuvamız çok mutluyuz. ailelerimiz mükemmel. kayınvalidem çok iyi annem gibi bana her zaman. işimizde çok iyi.
şimdi ellerim titriyor. ağlıycam neredeyse. hep düşüncem nasıl baş ederim. iş ev çocuk. biraz daha anlat ne olur. 32 yaşındayım artık. daha yeni başlıycaz yola.
Benimde ilk yani aslında bundan önce 2 aylık bebeğimi kaybettim karnımda ama nede olsa henüz çocugum olmuş değil şimdi çalışmalara başladık tekrardan bakalım bu ilk ay sanmıyorum tutacağını ama hayırlısı...[/QUOTE
hepimizin yardımcısı olsun rabbim. isteyen herkese nasip etsin o duyguyu. ben hiç düşünmüyorken takılıverdim bu konuya. kararımı verdim cesaretlendim ve başladım. eşim çok şaşkın. ama çokta mutlu oldu.
Benimde ilk yani aslında bundan önce 2 aylık bebeğimi kaybettim karnımda ama nede olsa henüz çocugum olmuş değil şimdi çalışmalara başladık tekrardan bakalım bu ilk ay sanmıyorum tutacağını ama hayırlısı...[/QUOTE
hepimizin yardımcısı olsun rabbim. isteyen herkese nasip etsin o duyguyu. ben hiç düşünmüyorken takılıverdim bu konuya. kararımı verdim cesaretlendim ve başladım. eşim çok şaşkın. ama çokta mutlu oldu.
Hadi ya hayırlısı olsun benimde inş. tutarda hemen bu kışa hamiş geçiririm offff
Hadi ya hayırlısı olsun benimde inş. tutarda hemen bu kışa hamiş geçiririm offff
inşallah canım. birde bakmışız ki tutmuş önümüzdeki yıl alıvermişiz bebişleri kucağımıza:))
bu heyecanları paylaşmak dileğiyle
inşallah canım. birde bakmışız ki tutmuş önümüzdeki yıl alıvermişiz bebişleri kucağımıza:))
bu heyecanları paylaşmak dileğiyle
Yda hala 4-5 ay geçmiş biz hala bekliyoruz nede umutsuz vakayım dimi, ben tutmucak diyorum çünkü ilk bebişimde 4. ayda tuttu sonra olmadı. Eşimde tutar diyor yumurtlama dönemindesin diyor bakalım inş. Ay evt ya bende artık bebeğim olsun ona alışveriş yapmak istiyorum...
Yda hala 4-5 ay geçmiş biz hala bekliyoruz nede umutsuz vakayım dimi, ben tutmucak diyorum çünkü ilk bebişimde 4. ayda tuttu sonra olmadı. Eşimde tutar diyor yumurtlama dönemindesin diyor bakalım inş. Ay evt ya bende artık bebeğim olsun ona alışveriş yapmak istiyorum...
şimdi böyle olumsuz düşünmeyelim. bak ben de ibs hastasıyım trombositlerim yüksek çıkıyor kan sayımlarımda asıl benim düşündüğün gibi bir ihtimalim var. olmayabilirde. ama ben artık çok kararlıyım ve rabbime bıraktım o isterse ben evladımı kucağıma alıcam.
şimdi böyle olumsuz düşünmeyelim. bak ben de ibs hastasıyım trombositlerim yüksek çıkıyor kan sayımlarımda asıl benim düşündüğün gibi bir ihtimalim var. olmayabilirde. ama ben artık çok kararlıyım ve rabbime bıraktım o isterse ben evladımı kucağıma alıcam.
aa geçmiş olsun cnm ya benim dediğim olay yani olacak olacak dersin olmaz ya yani birşeyi çok istememek lazım inadına olmuyor, olsada tam olmuyor bizzat yaşadım ve gördüm o yüzden yok ya olmucak bu ay diyorum, üzerine düşmüyorum ki olsun anlatabildim mi hatta bu forumlarada takılmak istemezdim hani kafayı çok yormuş oluyorsun çünkü sürekli aklında ama işte olmuyor bakalım hayırlısıyla inşallahh...
aa geçmiş olsun cnm ya benim dediğim olay yani olacak olacak dersin olmaz ya yani birşeyi çok istememek lazım inadına olmuyor, olsada tam olmuyor bizzat yaşadım ve gördüm o yüzden yok ya olmucak bu ay diyorum, üzerine düşmüyorum ki olsun anlatabildim mi hatta bu forumlarada takılmak istemezdim hani kafayı çok yormuş oluyorsun çünkü sürekli aklında ama işte olmuyor bakalım hayırlısıyla inşallahh...
sağol canım. dilerim hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. haklısın aslında takılınca çok büyüyo kafamızda stresmi yaratıyo nedir olmuyo. ben bu ay ilk kez karar verdim. hastalığımdan dolayıda başıma ne geleceğini hiç bilmiyorum açıkçası. ama göze aldım deli cesaretim tuttu:)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?