Ilk çocuğunu düşünenler...

Geçmiş olsun. Tez zamanda kurtulursun kistlerden inşallah. Soğan küründen memnun kalan çok bu konuda

Allah hepimizingönlüne göre versin arkadaşlar nasılsınız
İyiyiz daisy. Ben iyiyim en azından. GÜn içerisinde bazen bu ay olabilir mi diye düşünüyorum, bazen de bakıyorum belirti falan yok öbür aya kaldım diyorum. Öyle geçiyor zaman.

Bu ay nispeten daha sakinim. Bata 5 gün kaldığını düşünürsek bence iyi bir gelişme bu

herkese merhaba uzun süredir kk üyesiyim ama genelde okuyucu olarak ilgilenip bilgi almaya çalışıyorum 14 aylık evliyim ve artık bizde bebek istemeye başladık bu ay çalışmalara başlayacagız bakalım kısmet ne zaman olursa hamile kalan arkadaşlardan bilgilenmek hangi dönemi değerlendirmek gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim....

Kanda HCG testim negatif çıktı Gerçi regli olmama daha 5 gün falan var. Yani ne olacağı belli olmaz. Kanı verdim baş ağrım da geçti, röntgene de gerek kalmadı. Hamile olduğumu pek düşünmüyordum aslında ama ya olursa die vermiştim kanı. Umutlanmıştım yani. Üzüldüm

İnsan başka düşünceleri görene kadar kendini tek sanıyor. Benimde bir yanım tedirgin, bir yanım istiyor. Bir yanım ne olacak nasıl olacak bir yanımda nasıl olacaksa olacak yolu bulunacak diyor. Ben, çok çıkarsızlıklar içinde değilsek fazla düşünmemek gerektiğinin farkına vardım. Kimse ileriye yönelik plan yapmıyor aslında. çünkü kimse yarının hayatında nasıl bir gün olacağını bilemez. Hayat erteledikçe erteleniyor... Keşke herşey planlara uygun yürüse ama olmuyor. Plan yaptıkça insan daha çok üzülüp, hayal kırıklığı yaşıyor. Belki de oluruna bırakmak daha mutlu edecektir?
Bu arada bende 15 yaşında eşimle flörte başladım, 6 yıldır evliyim yaşım şuan 28 (1 yaş küçültmenin kimseye zararı olmaz galiba..) :) bizde çok kısa zamana kadar hep uygun zamanı kolladık ama hep bişey çıktı uygun zaman olmadı. Artık ciddi ciddi bu konuda çalışıyoruz. Cuma eşimin sperm tahlili, benim hormon testlerim vss.. yapılacak. bakalım hayırlısı..
Belkide çocuğumuz olmayacak? Geniş ve rahat olmak lazım. Hayatta mutlu ve dayanıklı olmak için bu gerekli. Umarım işler yolunda gitmezse bende geniş ve rahat davranabilirim :))

Benimde ilk yani aslında bundan önce 2 aylık bebeğimi kaybettim karnımda ama nede olsa henüz çocugum olmuş değil şimdi çalışmalara başladık tekrardan bakalım bu ilk ay sanmıyorum tutacağını ama hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…