- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.581
Günaydın hanımlar nasılsınız ?
günaydın cnm
nasılsın nasıl gidiyor bebekle hayat
günaydın daisy ben iyiyim malum anın gelmesini bekliyorum normalde bugün ama hiç bir belirtim yokya bu sefer hamileyim yada yine bi sorun var :)sen nasılsın bu arada herkese günaydın kızlar
sağol canım. dilerim hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. haklısın aslında takılınca çok büyüyo kafamızda stresmi yaratıyo nedir olmuyo. ben bu ay ilk kez karar verdim. hastalığımdan dolayıda başıma ne geleceğini hiç bilmiyorum açıkçası. ama göze aldım deli cesaretim tuttu:)).
Hastalığın kontrolünde doktordan izin aldın mı peki yani yapabilirsiniz dedimi ilerde bir sorun olmasın diye herhalde kafana göre deli cesaretin tutmamıştır dimi, İkimiz aynı gidiyoruz sanırım senin bat a ne kadar var?
Bu arada tünaydın herkeze...
Hastalanamadığım için asabiyim sanırımadetin 3. günü hormon tahlili yapılacak, dün hastanlanmalıydım ama tık yok. Test yaptıracam ya ondan hastalanmıyorum aksi gibi. Eşiminde yarın tahlili olacak bakalım hayırlısı kızlar. inşallah uğraştıracak birşey çıkmaz ya.. doktor eşim için varikosel var sonuca göre belki ameliyat dedi
bende cocuk istiyorumama vajiliyim...of
Sonuçlarınız inşallah güzel çıkar bütün bunlara gerek kalmaz asyaeren cim umarım her şey istediğimiz gibi olurr . sakin ol biraz
Geçmiş olsun hayırlısıyla inş.Hastalanamadığım için asabiyim sanırımadetin 3. günü hormon tahlili yapılacak, dün hastanlanmalıydım ama tık yok. Test yaptıracam ya ondan hastalanmıyorum aksi gibi. Eşiminde yarın tahlili olacak bakalım hayırlısı kızlar. inşallah uğraştıracak birşey çıkmaz ya.. doktor eşim için varikosel var sonuca göre belki ameliyat dedi
bende cocuk istiyorumama vajiliyim...of
Hastalığın kontrolünde doktordan izin aldın mı peki yani yapabilirsiniz dedimi ilerde bir sorun olmasın diye herhalde kafana göre deli cesaretin tutmamıştır dimi, İkimiz aynı gidiyoruz sanırım senin bat a ne kadar var?
Bu arada tünaydın herkeze...
doktorlarım heparin adı verilen iğneyle gebelik devam eder diyor. benim durum biraz karışık. kesinlikle kilo almamam gerekiyor. bağırsaklarımda yara ve delikler vardı. kapanmasını bekledik son kontrolde baya küçüldüler dedi doktorum. kanser bile araştırıldı. aşırı kanama nedeniyle trombositlerim yükseldi. kemik iliği aldılar kanser olabilir diye. fakat temiz çıktı çok şükür. ama ağır bir tedavi aldım. k.t dahil. adını bile duymak kullanmak istemiyorum. şimdi trombositler normailde 400-450 aralığında olması gerekirken benim 500-600 aralığında değişiyor. şimdilik sorun yok gibi ama 600 üzeri olursa sıkıntılı. her an pıhtı atabilir bir yerime. felç riski var yani. çocuğada zararı olabilirmiş. ben çok korkmuştum çok üzülmüştüm. en son iğne ile bebeğe zarar gelmez deyince dünyalar benim oldu. ben bu ay hatta bu hafta başladım çalışmalara. eşim deliye dönmüş durumda çok istiyor ama bana bişey olacak diyede çok tedirgin. dün gece ben uyurken dua ettiğini duydum hastaykende sabahlara kadar uyumaz nefes alıyomuyum diye bakardı. :))) bat 10 gün var bakalım hayırlısı. yaş 32. doktor bir iki ay daha bekle dedi ama kafama göre tuttu sanırım. :)))))))))))))))))))))))))))))
doktorlarım heparin adı verilen iğneyle gebelik devam eder diyor. benim durum biraz karışık. kesinlikle kilo almamam gerekiyor. bağırsaklarımda yara ve delikler vardı. kapanmasını bekledik son kontrolde baya küçüldüler dedi doktorum. kanser bile araştırıldı. aşırı kanama nedeniyle trombositlerim yükseldi. kemik iliği aldılar kanser olabilir diye. fakat temiz çıktı çok şükür. ama ağır bir tedavi aldım. k.t dahil. adını bile duymak kullanmak istemiyorum. şimdi trombositler normailde 400-450 aralığında olması gerekirken benim 500-600 aralığında değişiyor. şimdilik sorun yok gibi ama 600 üzeri olursa sıkıntılı. her an pıhtı atabilir bir yerime. felç riski var yani. çocuğada zararı olabilirmiş. ben çok korkmuştum çok üzülmüştüm. en son iğne ile bebeğe zarar gelmez deyince dünyalar benim oldu. ben bu ay hatta bu hafta başladım çalışmalara. eşim deliye dönmüş durumda çok istiyor ama bana bişey olacak diyede çok tedirgin. dün gece ben uyurken dua ettiğini duydum hastaykende sabahlara kadar uyumaz nefes alıyomuyum diye bakardı. :))) bat 10 gün var bakalım hayırlısı. yaş 32. doktor bir iki ay daha bekle dedi ama kafama göre tuttu sanırım. :)))))))))))))))))))))))))))))
geçmiş olsun. Sürekli birşeylerin araştırılması insanı çok yoruyordur. İnşallah bebeğin seni yormadan gelir :)
geçmiş olsun. Sürekli birşeylerin araştırılması insanı çok yoruyordur. İnşallah bebeğin seni yormadan gelir :)
haklısın. ben de çok yorulduğum için artık beklemek istemiyorum. düşünmüyorum hastalığımı. Ne güzel olur değilmi sağlıklı bebeişimizi kucaklarımıza almak :))))) hayali bile güzel. inş. hepimize nasip olur canım. hadi bakalım aynı anda start verebilecekmiyiz .. aynı gün doğururmuşuz. bende çok abarttım sanırım :)
umarım.. daha kolay olur herşey. yoksa direk tüp bebek merkezine giderim. zaten ikiz de istioruz :))
kafama takmamaya çalışıyorum ama bazen sinir bozucu oluyor Allah uzun süredir uğraşanlara sabır versin benim daha bir kaç ay oldu, hapı yeni bıraktığım için olmaması da normaldi bu aylarda. doktorun eşimde dediği can sıktı biraz da eşime bişey hissetirmedim konuşmanın pek farkına varamadı o an...
umarım her şey istediğin gibi olur... hem senin sağlığın hemde (tutmuşsa eğer) bebeğin sağlığı için her şey yolunda gider..iyi dileklerimiz seninle..
haklısın. ben de çok yorulduğum için artık beklemek istemiyorum. düşünmüyorum hastalığımı. Ne güzel olur değilmi sağlıklı bebeişimizi kucaklarımıza almak :))))) hayali bile güzel. inş. hepimize nasip olur canım. hadi bakalım aynı anda start verebilecekmiyiz .. aynı gün doğururmuşuz. bende çok abarttım sanırım :)
İnşallah :)) zaten öyle güzel bir haber alırsam burada duyuracam :) olumlu düşünelim güzel olsun
umarım her şey istediğin gibi olur... hem senin sağlığın hemde (tutmuşsa eğer) bebeğin sağlığı için her şey yolunda gider..iyi dileklerimiz seninle..
İnan bana ben de artık dualarınıza ve güzel dileklerinize güvenerek koyuldum bu işe. çok ama çok teşekkür ederim. hepimizin gönlüne göre olur inş.
İnşallah :)) zaten öyle güzel bir haber alırsam burada duyuracam :) olumlu düşünelim güzel olsun
:))) ben de. hatta eşimle karar verdik bağırıcaz avaz avaz :))) bu haftasonu doktor kontrolüm var. jin. dr a gidicem. bakalım ne durumdayız. ben herşeye rağman olumlu düşünüyorum canım. hiç kaybetmeyelim olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?