Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın cnm
nasılsın nasıl gidiyor bebekle hayat

şu anlık sorun yok midemin bulantısı olmasa yanması olmasa cıkarmasam ve salı günü görücem inş içim rahatlayacak
günaydın daisy ben iyiyim malum anın gelmesini bekliyorum normalde bugün ama hiç bir belirtim yok ya bu sefer hamileyim yada yine bi sorun var :)sen nasılsın bu arada herkese günaydın kızlar

bende iyiyim bildiğin gibi iştee amann iyi olundaaa

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar nasılsınız ?

Hastalanamadığım için asabiyim sanırım adetin 3. günü hormon tahlili yapılacak, dün hastanlanmalıydım ama tık yok. Test yaptıracam ya ondan hastalanmıyorum aksi gibi. Eşiminde yarın tahlili olacak bakalım hayırlısı kızlar. inşallah uğraştıracak birşey çıkmaz ya.. doktor eşim için varikosel var sonuca göre belki ameliyat dedi

Sonuçlarınız inşallah güzel çıkar bütün bunlara gerek kalmaz asyaeren cim umarım her şey istediğimiz gibi olurr . sakin ol biraz

Sonuçlarınız inşallah güzel çıkar bütün bunlara gerek kalmaz asyaeren cim umarım her şey istediğimiz gibi olurr . sakin ol biraz

umarım.. daha kolay olur herşey. yoksa direk tüp bebek merkezine giderim . zaten ikiz de istioruz :))
kafama takmamaya çalışıyorum ama bazen sinir bozucu oluyor Allah uzun süredir uğraşanlara sabır versin benim daha bir kaç ay oldu, hapı yeni bıraktığım için olmaması da normaldi bu aylarda. doktorun eşimde dediği can sıktı biraz da eşime bişey hissetirmedim konuşmanın pek farkına varamadı o an...

Geçmiş olsun hayırlısıyla inş.
bende cocuk istiyorum ama vajiliyim...of

Geçmiş olsun allah şifa versin inş.

anladım doğru düşünmüşsün , evet ikizin tadı başkadır Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah

vallaha topic almış başını gidiyo
bu aralar çok yoğunum
geçmişlere baktım şimdi
daisy b olacak o kadar bulantı bunlar tadı tuzu
allah bizlerede nasip etsin ben 9 ay kusmaya razıyım
doktor sonra bizde haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…