- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.541
ben daha 5 aylık evliyim 25 yAsındayım eşim 31 eşimin yaşın geçiyo diye çocuk istiyo bende aslında korkuyorum sonuçta bir can herşeyiyle ilgilen herşeyini düşün büyük sorumluluk.ama senin gibi bizimde evliliğimiz güzel gidiyo bana kalsa 1 yıl beklemeli.siz 4 yıl beklemişsiniz bence doğru kişiyi bulmuşsun eminim evlendiğin kişi sorumluluk sahibi iyi bi baba olur.ben bilmiyorum ama annelik çok güzelmiş bence senin çocuk düşünmende hiç bir mahsur yok bu evliliği devam ettirdiysen o çocuguda iyi bir şekilde büyüteceğinden eminim hiç korkma ...
canım çok teşekkür ederim. :)
ben neden böyle tedirgin bakıyorum anlamıyorum. allaha şükür herşeyimiz tam. evimiz yuvamız çok mutluyuz. ailelerimiz mükemmel. kayınvalidem çok iyi annem gibi bana her zaman. işimizde çok iyi.
şimdi ellerim titriyor. ağlıycam neredeyse. hep düşüncem nasıl baş ederim. iş ev çocuk. biraz daha anlat ne olur. 32 yaşındayım artık. daha yeni başlıycaz yola.
hiç durma evliliğin problemsiz ise bunu taçlandır bak burdaki bir çok bayanda benim gibi o mum ışığında arıyoruz olması için neleri fada ederiz
bence bekleme
Günaydın kızlar
Bu ay çok fazla uğramıyacam buralara..Bebek muhabbeti yapmıyacam.
Geçen ayki sıkıntım yüzünden vücudumda çıkan kabartılarla başım dertte.Bu hatayı bir daha yapmamak adına herşeyi oluruna bırakıyorum..Gelişmelerden sizleri muhakkak haberdar edecem.Arada gelirim okurum yazdıklarınızı
Günaydın kızlar
Bebek işleri pek ertelemeye gelmiyor. Çok fazla geciktirmemek lazım. Haftasonu eşimle konuştuk. Eğer bebek olmazsa kasımda doktora gieceğim. 6 ay bitmiş olacak o zaman. Daha fazla beklememek lazım.
Bu ay belirtim falan yok. Batmalarım ve kasık ağrılarım, göğüs ağrılarım rutin hale geldi artık. O yüzden kendimi zayıflamaya vereceğim. BUgün hem diyete hem pilatese başlıyorum inşallah
Boswer canını sıkma arkadaşım. Biraz kafanı rahatlat, dinlen, sonra yine gel.
Çok şükür eşimde ben gitmem tavrı yok. Beraber gidip ikimiz de gereki testleri yaptıracağız. Hatta ben daha önce hormonlarıma, kimyama, rahmime detaylı baktırdığım için önce onun sperm testleriyle başlayabiliriz.cnm önce sen git ama şimididen eşini de ikna çabalarına başla o da gitsin
ben yaşıyorum belki ondan ama erkekler durumu zor kabuleniyo ve gitmek istemiyolar şimididen yerini yaparsan iyi olur bence
ama inş. bunlara gerek kalmaz
Çok şükür eşimde ben gitmem tavrı yok. Beraber gidip ikimiz de gereki testleri yaptıracağız. Hatta ben daha önce hormonlarıma, kimyama, rahmime detaylı baktırdığım için önce onun sperm testleriyle başlayabiliriz.
Soğan kürü yaptım canım..
1,5 bardak suyu kaynattım.Yemeklik soğanın ince kabuğunu soyup dörde böldüm.Kaynayan suyun içine attım.Kapağı kapattım kısık ateşte 5 dakika kaynattım.Ilınınca soğanları çıkardım ve içtim...
Adetimin 7. günü başladım..
Öğlen yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce 2 kere içtim günde..Toplam 15 gün yaptım..
Suyu içtikten 15 dakika sonra yemek yedim birde...
canım çok teşekkür ederim. :)
ben neden böyle tedirgin bakıyorum anlamıyorum. allaha şükür herşeyimiz tam. evimiz yuvamız çok mutluyuz. ailelerimiz mükemmel. kayınvalidem çok iyi annem gibi bana her zaman. işimizde çok iyi.
şimdi ellerim titriyor. ağlıycam neredeyse. hep düşüncem nasıl baş ederim. iş ev çocuk. biraz daha anlat ne olur. 32 yaşındayım artık. daha yeni başlıycaz yola.
günaydın kızlar dünden beri çok agrım var kasıklarımda belimde bacaklarımda romatızma agrısı gıbı.sabah bıle aglıyarak uyandım sızce bu nedır .yumurtamı çatlıyodur hiç böyle olmamıstı gaz sancısı gıbı aynı gobegım 3 aylık hamıs gobeği gibi.bugun randevum var ama kolumu kaldırcak halim yok.yaşayan varmı bu durumu?
Kızlaarrr doktora gittim bugun, sağ yumurtalığım normalmiş, ama sol yumurtalıkta 2 hemorajik kist ve bir 33x20 mm boyutunda çikolata kisti var. Ve b u yüzden sol yumurtalığım kocaman olmus :S hemorajik kistleri 2 ay ilaçla eritmeyi deneyecek, sonrada gebe kalmam için bir süre verecek. Bu süre sonunda da gebe kalamazsam, laparoskopi ile çikolata kistini alacak. Gebe kalırsam zaten sezeryanda temizleyebilirmiş. İnşallah gebe kalırım kızlarr :S Bu arada eşime de sperm testi verdi, cuma yaptıracak, emin olun erkekler hep aynı, bi sürü bıdı bıdı etti, ben hasta mıyım bilmem ne diye
Bu arada çikolata kisti problemi olanlar da varsa özellikle deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Herkesin yorum ve deneyimlerini bekliyorum.
canım ben de kaç yıldır senin gibiydim, ta ki 4 ay önce doktor çikolata kistin var, gebe kalmanı sıkıntıya sokabilir diyene kadar. Şimdi doktor doktor geziyorum olsun diye. Benim de çok sükür herseyim tamdı, yok master yok bilmemne derken erteledim. Ama senin bi problemin yoksa bence korunmayı bırak ve doğru zamanı kendine değil, Allaha bırak. Boyle duşunursen psikolojin de rahatlar. Ben çocuk yapma kararını nasıl veririm, bu sorumluluğu nasıl alırım diyordum hep ben de. Şimdi anladım ki bu kararı zaten ben veremiyormuşum :S
canım ben de kaç yıldır senin gibiydim, ta ki 4 ay önce doktor çikolata kistin var, gebe kalmanı sıkıntıya sokabilir diyene kadar. Şimdi doktor doktor geziyorum olsun diye. Benim de çok sükür herseyim tamdı, yok master yok bilmemne derken erteledim. Ama senin bi problemin yoksa bence korunmayı bırak ve doğru zamanı kendine değil, Allaha bırak. Boyle duşunursen psikolojin de rahatlar. Ben çocuk yapma kararını nasıl veririm, bu sorumluluğu nasıl alırım diyordum hep ben de. Şimdi anladım ki bu kararı zaten ben veremiyormuşum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?