- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.521
2,5 yıl uzun süre canım inşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder.
Seni üzmek istemem ama hayırdır neden olmadı?
Kızlar çok heyecanlıyım. P.tesi bi doktorun muayenehanesine gidicem, çok övdüler doktoru. Kistler ne alemde çok merak ediyorum. Bişey de yaptığım yok da gerçi geçsin diye. Adam gibi bi doktora ilk defa gidicem, inşallah güzel şeyler söyler.
Yeni katılan arkadaşlara selamlar. Çoğumuz aynı hatayı yapmışız galiba, hayatı erteleyip duruyoruz. Nereye kadar.....?
önce işte bir yıl olmadan doktorlar bişey yapmıyo malum
sonrasında bir sürü kadın doğumcuya gittim bişey çıkmadı en son eşim götürdü 15 gün geçmişti reğlim eşimde endişeledi ilk defa bir soktora beraber gittik
kadın muayene etti sonra eşimi çağırdı ondanda spermegrom aldı
sonuçlar çıkınca gittik
doktor sende bişsey yok gayet iyi durumdasın bebek sahibini engelleyecek bişey yok dedi sonra eşime dondo ve onda gördüğü sıkıntıları anlattı ve bir üroloğa igtmesini istedi
ama eşim gitmiyo
çünkü ben ona emri vaki yapmışım
doktora benim solediğime inanıyo iş inada bindi işte kürler falan yapıyo bazn sonra ondan da sıkıldı
ne olacak bilmiyorum
benim büyük eltimede hayyattta çocuğun olmaz dedi bi kaç doktor ama evlendikten 6 sene sonra bir kzı oldu herşey allahtan ınancımı kaymetmemeye çalışıyorum
ama durumda bu işte ne olacak nasıl olacak bilmiyorum artık
cnm sende ankaradsın galiba kime gideceksin ben o kadar çok gezdimki doktor doktor
canım iskender başer e gideceğim, gatanın doktoruymuş önceden, ama şimdi muayenehanesi var tunalıda. Epeydir doktor araştırıyorum, bu doktor kistte uzmanmış, çok iyi dediler. Bakalım, mecburen paraya kıyıcam.
Canımcım erkekler bu durumla ilgili sıkıntılarını kabul etmek istemiyorlar ondan bence erkekliklerine yapılmış bir hakaret olarak algılıyorlar üreme sistemindeki en ufak problemi biz kabullenip hemen tedavi sürecine başlayabiliyorken onlar kabullenemiyorlar
İnşallah bir an önce tedaviye başlar da sende rahatlarsın canım
ben rehabilitasyon merkezinde çalıştım 2sene bi öğrencimin annesi 18 yıl tedavi gördüğü halde olmamış sonra tedaviyi bıraktıktan sonra Allah kendiliğinden nasip etmiş o yüzden sen kendini sıkma senin psikolojin çok önemli çünkü
evet duydum bende aydan biri hocaya gitmiştim evet pahalıydı ama çok memnun kaldım
beni ona gidene kadar hiç bir doktor ole muayene etmemişti
süper bir kadın hem doktorluğu hemde hastaya olan yaklaşımı
aklında bulunsun
Aydan Biri nerde çalışıyor, sen muayenehanesine mi gittin?
Bende seninle aynı düşünceleri paylaşarak 4yıl erteledim ancak baktım ki hep bahaneler üretiyorum aslında içimdeki isteği bi şekilde bastırabilmek için hani diyorlar ya o berektiyle gelir diye evet belki sıkıntılı belki çok rahat geçecek ama sonunda o kadar güzel bir melek gelecek ki kollarına iş de neymiş diyeceksin o yüzden koyver gitsin hem ne zaman olacağının garantisi varmı ki bu ay 4.ayımız olacak ama bişey yok bir de yaş ilerledikçe olasılık da düşüyor çünkü hiç gebelik yaşamadık o yüzden kafana takma derim ben
evet cnm muayenesine gittim
aslında gazinin hocası ama tam gün yasasından sonra ordan ayrılmış
şimdi balgatta muayenesi var
ama tahlil yada doğım falanı hemen muayenesinin yanında koru hastanesi var orda yapıyo
zaten koru has. kurucularından
eşi hasan hocada ürolog
eşleri birlikte takip ediyolar ama ben eşimi götüremedim
geçen sene muayne ücreti 250 idi şimdi nedir bilmiyorum
önce işte bir yıl olmadan doktorlar bişey yapmıyo malum
sonrasında bir sürü kadın doğumcuya gittim bişey çıkmadı en son eşim götürdü 15 gün geçmişti reğlim eşimde endişeledi ilk defa bir soktora beraber gittik
kadın muayene etti sonra eşimi çağırdı ondanda spermegrom aldı
sonuçlar çıkınca gittik
doktor sende bişsey yok gayet iyi durumdasın bebek sahibini engelleyecek bişey yok dedi sonra eşime dondo ve onda gördüğü sıkıntıları anlattı ve bir üroloğa igtmesini istedi
ama eşim gitmiyo
çünkü ben ona emri vaki yapmışım
doktora benim solediğime inanıyo iş inada bindi işte kürler falan yapıyo bazn sonra ondan da sıkıldı
ne olacak bilmiyorum
benim büyük eltimede hayyattta çocuğun olmaz dedi bi kaç doktor ama evlendikten 6 sene sonra bir kzı oldu herşey allahtan ınancımı kaymetmemeye çalışıyorum
ama durumda bu işte ne olacak nasıl olacak bilmiyorum artık
Doktorların neden 1 sene beklemek istediğini anlamıyorum. Çokmu zor test isteyipte tedaviye yönlendirmek. Bu konuda neyseki ilk gittiğim doktor hemen testleri istedi. Daha yaptıracağız.. Eşimdende spermegrom istedi, bende sürekli zorlamak hatırlatmak istemiyorum ama biraz zor olacak galiba... Çekiniyor, utanıyor,zorlanıyor bu sefer sinirleniyorum ve ''sürekli içime aletlerin girmesinden, mıncıklanmaktan bende hoşlanmıyorm!'' diyorum. Aslında hepimizin 1 çocuğu var galiba...?
Dediğin gibi.. bende seneler sonra olmuyor deyipte kendini bırakan ve hamile kalan nice insana şahit oldum. Olay stress galiba?
eşimin ki aslında biraz dediği gibi emri vakiye geldi
ben doktora genelde yanlız giderdim
ama bir kere adetim geçti kan idrar hep nagatif çıktı oda benimle geldi
hocada beni muayene ettikten sonra eşin burda mı dedi bende evet ddim onu çağırdı anlattı sende şu testleri yaptır yarın ikinizin sonuçlarına da beraber bakalım diyince bişey diyemedi
aslında dediği gibi biraz emri vaki oldu yoksa oda yaptırmazdı
yoluna girecektir herşey. ama ben bir kadaının hamile kalmasının aslında hiçte kolay olmadığını anladım. oyüzden kendine yüklenme, stresse düşme sakın
ole ama insan sürekli kendini dinliyo ya cnm bu süreç uzadıkçada psikopata bağlıyosun
sizde bildiğiniz bir sorun var mı yoksa beklemedemisiniz
Günaydın kızlar dun kan testı sonucum 238.08 cıktı gebelık var ama daha cok küçükkkkperşembe günü görebilirz dedı doktor ama ben pazar günü gitmek istiyorum eşimde olsun yanımda diye
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?