- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.621
Geçmiş olsun ama benim bilgim yok vallahi bu konuda.Hanımlar... bişey danışacağım. doktor adetin 3. günü hormon testi yapacaz demişti. ben c.tesi için randevu aldım ama sanırım heyecandan mı strestenmi bilmem hala hastalanmadım.
Yarına kesin hastalanacağımı biliyorum ufak belirtiler var ama c.tesi 2. gün olacak, 3. gün pazar gidemem kapalı, 4. günede adetim bitmiş olacak.
Sonuç yanıltıcı olur mu?
Aranızda yaptıran varmı? 3. günümü olacak illaki?
ben de dün test yaptırdım hcg 198 cıktı hamilesin dedi şimdi de bir sey olacak korkusu sardı beni. İlk hamileliğim olduğu için telaşım çok sevincimi bile tam yaşayamıyorum.
ben de dün test yaptırdım hcg 198 cıktı hamilesin dedi şimdi de bir sey olacak korkusu sardı beni. İlk hamileliğim olduğu için telaşım çok sevincimi bile tam yaşayamıyorum.
Evet dikkatliyim hiç olmadığım kadar ama görmeden sakin olamıyorum henüz inşallah bir sorun yoktur diye dua ediyorum hep inşallah.
bizde bu ay düşünüyoruz ama sanırım bizim bu ay tutmadıkan testim 10.34 çıktı 2 gün sonra 5.08 ama ben biraz erken test yaptırdım birde klomen tedavisi ve yumurta çatlatıcı iğne kullandım belkide o yüzden değer yüksek çıktı.çok zor arkadaşlar.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
arkadaşlar yarın doktorumla randevum varçok heyecanlıyım elim ayağım birbirine giriyor. iş yerimdeyim işlerimi bile yapamıyorum. hiç bir şeyle ilgilenmek istemiyorum.Allahım noolur bir sorun çıkmasın. beklediğim cümleyi duyuyum artık. adak adadım.
Heyecanını çok iyi anlayabiliyorum. Salı günü gidicem bende nasıl heyecanım var anlatamam çok değişik bir duygu ama hamile olarak değilde bir şey olacak korkusuyla bakıyorum neden bilmiyorum. Şu an hamileliği yaşayamıyorum bile
Keseyi görünce rahatlarsın gülümHeyecanını çok iyi anlayabiliyorum. Salı günü gidicem bende nasıl heyecanım var anlatamam çok değişik bir duygu ama hamile olarak değilde bir şey olacak korkusuyla bakıyorum neden bilmiyorum. Şu an hamileliği yaşayamıyorum bile
içini ferah tut canım.en azından dene. ( kendime bakıp kolaydı sanki diyorum) inş. sorun çıkmayacak. bizlerde seninle birlikte büyütücez bebişi. kucağına aldığında birer teyzoş olarak kutluycaz seni. pozitif düşünelim hadi. :)
Keseyi görünce rahatlarsın gülüm
süpersin canım yaa cok sağollll
inşallahhh tatlımmmmmmmmmmmmmmmm
:) sen de süpersin. süperde bir anne olacaksın Allah ın izniyle. :)
bizde bu ay düşünüyoruz ama sanırım bizim bu ay tutmadıkan testim 10.34 çıktı 2 gün sonra 5.08 ama ben biraz erken test yaptırdım birde klomen tedavisi ve yumurta çatlatıcı iğne kullandım belkide o yüzden değer yüksek çıktı.çok zor arkadaşlar.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah hepimiz çok çok güzel anneler oluruz , cocuklarımız sağlıklı hayırlı evlatlar olur Allahdan tek isteğim bu başka bir şey istemiyorum
Ben daha herşeyin başında olduğum için bilmiyorum, bu iğne nezaman yapılıyor? yumurtlama zamanlarındamı? bide göbekten yapılan varmış.. valla öyle ise hayatta yaptırmam mümkün değil!! iğneden hiç korkmam ama göbeğe olunca...sanırım haplarıda adetin 5. günü veriyorlarmış? off böyle belirsizlik ve bilgisizlik çok yorucu :S
göbek iğnesinden hiç sıkıntı duyma canım. eğer istiyorsan gerçekten bunlar hiç bişey. hayat karşımıza neler çıkaracak kim bilir. bak ben bel kemiğimden kemik iliği aldırdım kaç kez. küçücük bir iğne. bebişin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?