Ilk çocuğunu düşünenler...

Geçmiş olsun ama benim bilgim yok vallahi bu konuda.
ben de dün test yaptırdım hcg 198 cıktı hamilesin dedi şimdi de bir sey olacak korkusu sardı beni. İlk hamileliğim olduğu için telaşım çok sevincimi bile tam yaşayamıyorum.

Tebrikler lütfen stress yapma iyi olmaya çalış, hamileliğinin keyfini çıkart, bebişini

ben de dün test yaptırdım hcg 198 cıktı hamilesin dedi şimdi de bir sey olacak korkusu sardı beni. İlk hamileliğim olduğu için telaşım çok sevincimi bile tam yaşayamıyorum.

Tebrikler canım. telaş yapma sakin ol. senin psikolojin hislerin çok önemli. rahat ol ki bebişin rahat büyüsün.

aynı şeyleri yaşıyoruz ezgisell hamilelik duygusunu değilde bir şey olacak korkusunu yaşıyorum bende

arkadaşlar yarın doktorumla randevum var çok heyecanlıyım elim ayağım birbirine giriyor. iş yerimdeyim işlerimi bile yapamıyorum. hiç bir şeyle ilgilenmek istemiyorum.Allahım noolur bir sorun çıkmasın. beklediğim cümleyi duyuyum artık. adak adadım.

bizde bu ay düşünüyoruz ama sanırım bizim bu ay tutmadı kan testim 10.34 çıktı 2 gün sonra 5.08 ama ben biraz erken test yaptırdım birde klomen tedavisi ve yumurta çatlatıcı iğne kullandım belkide o yüzden değer yüksek çıktı.çok zor arkadaşlar.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

inşallah önümüzde ki ay tutar evet biraz yıpratıcı bir dönem umarım hepimiz güzel bir şekilde atlatırız bu dönemleride

Heyecanını çok iyi anlayabiliyorum. Salı günü gidicem bende nasıl heyecanım var anlatamam çok değişik bir duygu ama hamile olarak değilde bir şey olacak korkusuyla bakıyorum neden bilmiyorum. Şu an hamileliği yaşayamıyorum bile

içini ferah tut canım.en azından dene. ( kendime bakıp kolaydı sanki diyorum) inş. sorun çıkmayacak. bizlerde seninle birlikte büyütücez bebişi. kucağına aldığında birer teyzoş olarak kutluycaz seni. pozitif düşünelim hadi. :)

Keseyi görünce rahatlarsın gülüm

süpersin canım yaa cok sağollll
Keseyi görünce rahatlarsın gülüm

inşallahhh tatlımmmmmmmmmmmmmmmm

Ben daha herşeyin başında olduğum için bilmiyorum, bu iğne nezaman yapılıyor? yumurtlama zamanlarındamı? bide göbekten yapılan varmış.. valla öyle ise hayatta yaptırmam mümkün değil!! iğneden hiç korkmam ama göbeğe olunca... sanırım haplarıda adetin 5. günü veriyorlarmış? off böyle belirsizlik ve bilgisizlik çok yorucu :S

göbek iğnesinden hiç sıkıntı duyma canım. eğer istiyorsan gerçekten bunlar hiç bişey. hayat karşımıza neler çıkaracak kim bilir. bak ben bel kemiğimden kemik iliği aldırdım kaç kez. küçücük bir iğne. bebişin için

Göbek beni korkutuyor elimde değil, refleks olarak izin verebileceğimi sanmıyorum. başka heryere saplayabilirler (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…