Ilk çocuğunu düşünenler...

canım eşimde bende ankarada özel sektörde çalışıyoruz
şimin ki biraz holding gibi ikimizde nihayetinde mühensilik mimarlık hizmeti veriyoruz

sen hangi şehirdesin

gözlerim doldu inan şu an. inşallah be gülüm. ne olursa olsun bizim olsun bebişlerimiz. ama sen bana içime doğuyo hamiş sin demiştin. sanırım bu da içine doğdu:))

ay benide ağlattın ya
ne diyim ben sana
zaten herşeye koyuveriyorum kopçaları

belki de bilimiyorum
ama bildiğim tek şey var oda ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı olsun
hayırlı evlet çok önemli sen ne demek istediğimi anladın

ama kızda olsa erkekte olsa sen güzel bir anne olacaksın

ben anlatmalarından tahmin etmiştim canım. benim eşimde makina mühendisi evlenmeden önce o işi yapıyordu. kendi işyeri vardı. sonra kamu olunca kayınpederime devretti. oda hastalanınca kapattık. ben mali müşavirim. ofis kullanmıyorum 2 tane şirketim var haftayı 2 ye böldüm ikisi arasında gidip geliyorum. finans danışmanlığınıda üstlendim şirketlerin.haftasonları çalışmıyorum.
her işte yoğun zamanlar olur tatlım. benim işimdede öyle. eşime başkasının parası beni yoruyor deyip duruyorum:))))

bak ben bu lafı çok kullanırım.... kurban olurum sanaaaaaaa.....
ağlama gülümmm bende kopçalar daha gevşek bitanem yaaa... bizler mutluluktan ağlayacağız sabırla senin bebişinide bekleyeceğiz birlikte.

anammmmmmmm kız benim herifte makina mühendisi ya
ordan bi kaynaşma var demekki

bak ben bu lafı çok kullanırım.... kurban olurum sanaaaaaaa.....
ağlama gülümmm bende kopçalar daha gevşek bitanem yaaa... bizler mutluluktan ağlayacağız sabırla senin bebişinide bekleyeceğiz birlikte.

inş. cnm yarın benim için tahmin edrsin ki çok önemli
inş. eşim içinde benim içinde bu yol verimli olur
2,5 yıldır bekliyorum dilerim rabbim bekletmez artık

inş. cnm yarın benim için tahmin edrsin ki çok önemli
inş. eşim içinde benim içinde bu yol verimli olur
2,5 yıldır bekliyorum dilerim rabbim bekletmez artık

ben çok okurum gülüm. hazır cuma gecesi bu gece senin için okuycam içimden geldi. dualarım senin için .
inş. yarın sende bizleri sevindireceksin.

son cümlene bayılldımmm :)) hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…