- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.141
Kızlar sizi daha iyi tanımak için soruyorum; iş alanınız nedir?
Biz, haziranda kombi servisiliğini devraldık. eşim yıllardır çalıştı sonra borç harçla devraldık.
Şİmdide kışa giriş tabi çok yoğun sezona giriyoruz. çıldırma sebebim bundandır yani.. :?
gözlerim doldu inan şu an. inşallah be gülüm. ne olursa olsun bizim olsun bebişlerimiz. ama sen bana içime doğuyo hamiş sin demiştin. sanırım bu da içine doğdu:))
Kızlar sizi daha iyi tanımak için soruyorum; iş alanınız nedir?
Biz, haziranda kombi servisiliğini devraldık. eşim yıllardır çalıştı sonra borç harçla devraldık.
Şİmdide kışa giriş tabi çok yoğun sezona giriyoruz. çıldırma sebebim bundandır yani.. :?
ay benide ağlattın ya
ne diyim ben sana
zaten herşeye koyuveriyorum kopçaları
belki de bilimiyorum
ama bildiğim tek şey var oda ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı olsun
hayırlı evlet çok önemli sen ne demek istediğimi anladın
ama kızda olsa erkekte olsa sen güzel bir anne olacaksın
canım eşimde bende ankarada özel sektörde çalışıyoruz
şimin ki biraz holding gibi ikimizde nihayetinde mühensilik mimarlık hizmeti veriyoruz
sen hangi şehirdesin
ben anlatmalarından tahmin etmiştim canım. benim eşimde makina mühendisi evlenmeden önce o işi yapıyordu. kendi işyeri vardı. sonra kamu olunca kayınpederime devretti. oda hastalanınca kapattık. ben mali müşavirim. ofis kullanmıyorum 2 tane şirketim var haftayı 2 ye böldüm ikisi arasında gidip geliyorum. finans danışmanlığınıda üstlendim şirketlerin.haftasonları çalışmıyorum.
her işte yoğun zamanlar olur tatlım. benim işimdede öyle. eşime başkasının parası beni yoruyor deyip duruyorum:))))
Bende izmirdeyim canlar:)) buralara uğrarsanız beklerim.
bak ben bu lafı çok kullanırım.... kurban olurum sanaaaaaaa.....
ağlama gülümmm bende kopçalar daha gevşek bitanem yaaa... bizler mutluluktan ağlayacağız sabırla senin bebişinide bekleyeceğiz birlikte.
anammmmmmmm kız benim herifte makina mühendisi ya
ordan bi kaynaşma var demekki
inş. cnm yarın benim için tahmin edrsin ki çok önemli
inş. eşim içinde benim içinde bu yol verimli olur
2,5 yıldır bekliyorum dilerim rabbim bekletmez artık
ben anlatmalarından tahmin etmiştim canım. benim eşimde makina mühendisi evlenmeden önce o işi yapıyordu. kendi işyeri vardı. sonra kamu olunca kayınpederime devretti. oda hastalanınca kapattık. ben mali müşavirim. ofis kullanmıyorum 2 tane şirketim var haftayı 2 ye böldüm ikisi arasında gidip geliyorum. finans danışmanlığınıda üstlendim şirketlerin.haftasonları çalışmıyorum.
her işte yoğun zamanlar olur tatlım. benim işimdede öyle. eşime başkasının parası beni yoruyor deyip duruyorum:))))
bende seni ankaraya beklerim
her zman
çokta mutlu olurum seni ağırlamaktan
bizde çorum da yaşıyoruz. vallamı . hangi ün. mezun. eşim şu anda çorum makina müh odasında çalışıyor. belki tanışıyolardır:)
son cümlene bayılldımmm :)) hangi şehirdesin?
tatım ben de beklerim ikinizide. benim kardeşimde odtüde öğrt görevlisi. hep gelir giderim ankaraya.
bu yaz izmirdeydim tatilde. özdere kuşadası gezdim. :) pekte yaklaşmışız ama.
selçuk mezunuyuz ikimizde ordan bulduk zaten birbirimizide
bende seni ankaraya beklerim
her zman
çokta mutlu olurum seni ağırlamaktan
çorumdayım tatlım. leblebi göndereyimmi size:)))
ne güzel ankaraya geldiğinde haber ver misafir edeyim eşinle seni
sende geleceksen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?