- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.101
hanımlar bir sakin olun yaaa beni de korkutuyorsunuz
sorma ya kopturdular gidiyolar
sen sakin ol cnm kendine dikkat et
Yoo yapmadı. Adet olursan 3. günü prolaktin falan bakalım dedi. Yazdı tahlil listesini onu verdi sadece
yok ole su koyuvermek işin için vazgeçme anlıyorum iş sahibisin sorumlukların çok farklı ama bunun için lütfen bebektan vazgeçme
çıkarın aklınızdan böyle düşünceleri kızlar. kucağınıza alacağınız anı ve oo miss gibi kokusunu düşünün. ayyyy:)))
Yemek yiyeceğim şimdi. Sanırım mide bulantım başladı
Doktora gideceğim sonra. Hepiniz bana dua edin. Minik melek doğru yere tam rahmime yerleşmiş olsun, sağlıklı olsun, sağlıkla doğsun, anna babacığına güzel haberler versin artık
Doktora gideceğim sonra. Hepiniz bana dua edin. Minik melek doğru yere tam rahmime yerleşmiş olsun, sağlıklı olsun, sağlıkla doğsun, anna babacığına güzel haberler versin artık
İş düzenimizi yeni kurduk, ayda 4bin TL sadece senet ödüyoruz. ayrıca diğer ödemeler...
yani bir kaç sene eleman alacak lüksümüz yok. Bu nedenle iş yerinde ben, dışarda eşim çalışıyor( Derdim yine maddiyat değil bunca borç içinde.
Manevi gücüm yok. tüm gün çalan telefonlardan, yapılacak takip edilecek işlerden sonra sinir harbi yaşıyorum.
Hele dün deli gibiydim. yarım saat ya.. bir yarım saat doktora sonuç göstermeye gidemedim. yine bugünde ayrılamıyorum.
Eşime diyorum nasıl olacak? diye o da istiyor ama sessiz ve çözümsüz... Tek başıma yürüyemem bu yolda.
cnm kaç yaşındasın önce bunu sormak istiyorum
tabi sen ne dersen o nihayetinde
benimde bakacak kimsem yok ve özel sektördeyim
bakıcı falan olacak bişeyler
eşim ilk başlarda ertelemek istedi
sebebleri haklıydı
sonra bir gün ne için yaşıyoruz ki dedi
araba alalım dedik aldık dedi şimdi ev alalım diyoruz dedi
sonra onuda alalım hadi dedi sonra başka şey başka şey yok arabayı değiştirilim yok evi derken hayat avuçlarımızdan kayıp gidecek dedi
kim için dedi kime bırakacaz ki bunları
bak benim anam senin baban neler çekiyo hastanelrde ya biz olmasak kim koşacaktı ben istiyorum çocuk dedi ve yarın hastaney gitti
dediği herşey çok doğruydu
biraz daha rahat yaşalım derken treni kaçıyoruz
herşeyin bir çözümü vardır sonuç iyi yada kötü bence sen şapkanı önüne koy bir daha düşün
çünkü sende görüyosun gel diyince gelmiyor meleklerimiz
Haklısın canım, hayat akıp gidiyor. Ben 28 yaşındayım, zaman geçirmeden anne olmak en güzeli tabi.
Okadar çok düşünüyorumki olursa nasıl olacak, olmazsa nasıl olacak, ertelersek ya uğraşırsak.. falan da falan yani.. düşünmekte içim şişti resmen.
İnsan hiçbirşeyi planlayamıyor. Yarın nasıl olacak, gelecek yıl nasıl olacak keşke bilsek, değiştirebilsek.
Ben üstüne düşmeyeceğim bu işin. doğrumu yanlışmı bilmiyorum...
zaman...
dediğim gibi senin bileceğin bir şey bu
ole ya bitanem biraz uzaklaş bu düşünceden
belki zamanla farklı olur herşey
işleriniz dahada düzene girer falan
sen kendine daha fazla zaman ayırmya başlarsın
inşallah canım. Makyajsız çıkmam! diyen bir hatundum ben,
gel gör ki, sokağa yataktan kalkma çıkıyorum artık :))
Bakalım annesi gibi keçi olacaksa gelir zaten. kurcalamayacağım artık...
Desteğin için sağol canım benim.
Kimse ile konuşamıyorum bu konuyu eşimden başka. o da hep çözümsüz benim ağzıma bakıyor.
tamam dersem tamam, hayır desem hayır yani. istikrar yok , cevap yok.
tutnacak bir ip arıyorum ama ucu yine bende bir yere varamıyorum.
Düşünmeyecem artık.
Annem anlatırdı hep. sana da anltayımda biraz daha rahatla. annemler 5 kardeş, 5 tanede düşük yapmış benim süper anneannem. köyde yaşarlarmış. tabi göçmen oldukları için de kimseyle pek muhabbetleri olamamış. çocuklarının arasındada 2 şer yaş var yada yok. kimi beşikte kimi sokakta oynar kimi karnında.... hem bağ bahçe işlerini yapar hemde eve yetişirmiş. annem anlattıkları zamanda beşikteymiş.anneannem yazmasının ucuna bir lokum sarar annemin eline verirmiş. akşama kadar annem o lokumla oyalanırmış. öylece büyümüş gelmişler işte bu güne. Annem hep der ki. dünyaya gelen öyle yada böyle büyüyor. Allah yalnızlığında yar zor durumunda yardımcı oluyor.
inşallah canım. Makyajsız çıkmam! diyen bir hatundum ben,
gel gör ki, sokağa yataktan kalkma çıkıyorum artık :))
Bakalım annesi gibi keçi olacaksa gelir zaten. kurcalamayacağım artık...
Desteğin için sağol canım benim.
Kimse ile konuşamıyorum bu konuyu eşimden başka. o da hep çözümsüz benim ağzıma bakıyor.
tamam dersem tamam, hayır desem hayır yani. istikrar yok , cevap yok.
tutnacak bir ip arıyorum ama ucu yine bende bir yere varamıyorum.
Düşünmeyecem artık.
Zaman geçtikçe nesil pimpirik oluyor heralde :)) bu arada göçmenleri severim, temiz kalpli olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?