- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.161
tatım ben de beklerim ikinizide. benim kardeşimde odtüde öğrt görevlisi. hep gelir giderim ankaraya.
bu yaz izmirdeydim tatilde. özdere kuşadası gezdim. :) pekte yaklaşmışız ama.
bebişimin durumu belli olsun. ben deliyimdir atlar gelir bir kahveni içer geri dönerim valla:)))) spontane yaşamayı seviyorum yaa:)))
çok yakın çok candan muhabbetiniz var hanımlar, maaşallah
ben de ilk bebeğimi düşünüyorum, gerçi ben 10 aydır düşünüyorum ama onun pek gelesi yokufak tefek sıkıntılarımız oldu bu dönemde. bazı aylar yumurtlama günlerini değerlendiremeden geçti. son iki aydır da benim yumurtam çatlamıyoru kilo aldım o etkile di sanıyorum. Yaş da 28 oldu bu arada, 2,5 yıllık evliyim...
bebek özlemim her geçen gün artıyor sanki, ama eşimle bu 10 ayda birazcık yıprandık. bundan sonra daha az düşünmek istiyorum, ne kadar becerebilirim bilemiyorum tabiii...
hımmm, başka ne anlatabilirim...ankaradayım, çalışıyorum... mühendisim ama tam olarak mesleğimi yapmıyorum, kamuda çalışıyorum... eşim de makina mühendisisanıyorum aranıza katılabilirim?
ben de ilk bebeğimi düşünüyorum, gerçi ben 10 aydır düşünüyorum ama onun pek gelesi yokufak tefek sıkıntılarımız oldu bu dönemde. bazı aylar yumurtlama günlerini değerlendiremeden geçti. son iki aydır da benim yumurtam çatlamıyoru kilo aldım o etkile di sanıyorum. Yaş da 28 oldu bu arada, 2,5 yıllık evliyim...
bebek özlemim her geçen gün artıyor sanki, ama eşimle bu 10 ayda birazcık yıprandık. bundan sonra daha az düşünmek istiyorum, ne kadar becerebilirim bilemiyorum tabiii...
hımmm, başka ne anlatabilirim...ankaradayım, çalışıyorum... mühendisim ama tam olarak mesleğimi yapmıyorum, kamuda çalışıyorum... eşim de makina mühendisisanıyorum aranıza katılabilirim?
hoşgeldin... :))) bir ankaralı daha var aramızda..
tatlım hedef aynı. aramızdasın:) ben hamişim. yeni öğrendim. bu foruma yazmaya başladığımda yoktu şimdi bebişim benimle inşallah.
valla güzel olur. kısmet olursa bide bebişler aynı yıl doğsa ilerde anlatırız böyle tanıştık biz diye :)))) kısmet..
Allah tamamına erdirsin, çook çook tebrik ederim Çok yeni galiba daha? Ne kadar bekledikten sonra geldi meleğin?
(null)
eşim balıkesir ün. mezunu 2002. ben ankara ün. siy.bilimler. 2002 biz geç bulduk biraz:)
Ankara.. ankara.. çok sevdiğim insanlar hep ankaraya gidiyor. gelmek için çok nedenim var aslında. inşallah gelirsem seni haberdar ederim.
4 yıl tatlım. :)))) ben çok ağır hastalandım da benim mucizem hayat bağım yeni geldi daha.
sağol tatlım. aslında çok isterim görmeyi. gelirsem haber veririm tabi. ben de yakınım size. bende beklerim yeşil memleketimize
evet.. zaten izmire özel bir neden yoksa tatile gelinir. beklerim valla şimdi özelden mesaj atamıyorum henüz ama siz bana iletişim bilginizi yazrsanız telefonmu sms atarım.
evet.. zaten izmire özel bir neden yoksa tatile gelinir. beklerim valla şimdi özelden mesaj atamıyorum henüz ama siz bana iletişim bilginizi yazrsanız telefonmu sms atarım.
inş. cnm benim iki eltimde çorumlu
inş. cnm benim iki eltimde çorumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?