Ilk çocuğunu düşünenler...

tatım ben de beklerim ikinizide. benim kardeşimde odtüde öğrt görevlisi. hep gelir giderim ankaraya.
bu yaz izmirdeydim tatilde. özdere kuşadası gezdim. :) pekte yaklaşmışız ama.

evet.. zaten izmire özel bir neden yoksa tatile gelinir. beklerim valla şimdi özelden mesaj atamıyorum henüz ama siz bana iletişim bilginizi yazrsanız telefonmu sms atarım.

çok yakın çok candan muhabbetiniz var hanımlar, maaşallah
ben de ilk bebeğimi düşünüyorum, gerçi ben 10 aydır düşünüyorum ama onun pek gelesi yok ufak tefek sıkıntılarımız oldu bu dönemde. bazı aylar yumurtlama günlerini değerlendiremeden geçti. son iki aydır da benim yumurtam çatlamıyoru kilo aldım o etkile di sanıyorum. Yaş da 28 oldu bu arada, 2,5 yıllık evliyim...
bebek özlemim her geçen gün artıyor sanki, ama eşimle bu 10 ayda birazcık yıprandık. bundan sonra daha az düşünmek istiyorum, ne kadar becerebilirim bilemiyorum tabiii...
hımmm, başka ne anlatabilirim...ankaradayım, çalışıyorum... mühendisim ama tam olarak mesleğimi yapmıyorum, kamuda çalışıyorum... eşim de makina mühendisi sanıyorum aranıza katılabilirim?

bebişimin durumu belli olsun. ben deliyimdir atlar gelir bir kahveni içer geri dönerim valla:)))) spontane yaşamayı seviyorum yaa:)))

valla güzel olur. kısmet olursa bide bebişler aynı yıl doğsa ilerde anlatırız böyle tanıştık biz diye :)))) kısmet..

hoşgeldin... :))) bir ankaralı daha var aramızda..

tatlım hedef aynı. aramızdasın:) ben hamişim. yeni öğrendim. bu foruma yazmaya başladığımda yoktu şimdi bebişim benimle inşallah.

hoşgeldin... :))) bir ankaralı daha var aramızda..

hoşbuldum
1996'dan beri Ankara'dayım.. severim de...
kk'da en çok "sabredenelr kulubü"ne takılıyorum, oradada da kemik bir kadro oluştu Aralık ayından beri. bir çoğu hamile kaldı çok şükür ama benim gibi olan bir iki arkadaş daha varız...

tatlım hedef aynı. aramızdasın:) ben hamişim. yeni öğrendim. bu foruma yazmaya başladığımda yoktu şimdi bebişim benimle inşallah.

Allah tamamına erdirsin, çook çook tebrik ederim Çok yeni galiba daha? Ne kadar bekledikten sonra geldi meleğin?

4 yıl tatlım. :)))) ben çok ağır hastalandım da benim mucizem hayat bağım yeni geldi daha.

çook çook geçmiş olsun...ömrünüzde yaşayacağınız en büyük sıkıntılar geride bıraktıklarınız olur inşallah

şimdi çıkmak zorundayım, yine uğrayacağım...belki uğurlu gelir bu topik bana görüşmek üzere

gel cnm gel bende ankaradayım benim herifte makina mühemdisi bende 2,5 yıldır evliyim nasıl amam

slm kızlar bn bır aylık evlıyım 22 yasındayım esımde27 yasında suan yasmın kullanıyorm 1 2 yıl cocuk dusunmuyordum ama gcenlerde esımın yıgenı gldı ve cok guzel bı hıstı onu kucagımda tutmak ılgılenmek aynı gunun aksamı esım bebek ıstedıgını soyledı ztn en basından berı ıstıyor sızce ne ypmalıyım bnmde bı yanım ıstıyor bı ynım bkle dıyor allha sukur maddı sıkıntımızda yok bı bebege bkabılırız bırde esımın amcası bırsey soylemıstı cok etkılendım bı bebegın bu kadar guzel oldugunu baba olmanın bu kdr guzel oldugunu bılseydım evlnır evlnmez cocuk sagıbı olurdum dedı kafam karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…