- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.121
inşallah canım. Makyajsız çıkmam! diyen bir hatundum ben,
gel gör ki, sokağa yataktan kalkma çıkıyorum artık :))
Bakalım annesi gibi keçi olacaksa gelir zaten. kurcalamayacağım artık...
Desteğin için sağol canım benim.
Kimse ile konuşamıyorum bu konuyu eşimden başka. o da hep çözümsüz benim ağzıma bakıyor.
tamam dersem tamam, hayır desem hayır yani. istikrar yok , cevap yok.
tutnacak bir ip arıyorum ama ucu yine bende bir yere varamıyorum.
Düşünmeyecem artık.
Annem anlatırdı hep. sana da anltayımda biraz daha rahatla. annemler 5 kardeş, 5 tanede düşük yapmış benim süper anneannem. köyde yaşarlarmış. tabi göçmen oldukları için de kimseyle pek muhabbetleri olamamış. çocuklarının arasındada 2 şer yaş var yada yok. kimi beşikte kimi sokakta oynar kimi karnında.... hem bağ bahçe işlerini yapar hemde eve yetişirmiş. annem anlattıkları zamanda beşikteymiş.anneannem yazmasının ucuna bir lokum sarar annemin eline verirmiş. akşama kadar annem o lokumla oyalanırmış. öylece büyümüş gelmişler işte bu güne. Annem hep der ki. dünyaya gelen öyle yada böyle büyüyor. Allah yalnızlığında yar zor durumunda yardımcı oluyor.
evet ya hep ole büyümüşler
benim anneanemde ole sadece 12 tane doğurmuş 4 yaşamış
düşükleri hatırlamıyo bile
dediğin gibi tarlada bağda bahçede geçirmiş vakitleri
bide eskinin kayınvalideleri çok çekmiş kadın
ne bebemi sevdim der nede kocamı
valla cnm bu konuda eşinde sesiz kalmasın
sana tek başına bu kadar sorumluluk yüklemesini doğru bulmuyorum
bak kararsızlıktan yiyip bititriyosun kendini
tamam sana bırakmış hani ne istersen ole olsun die
bu güzel hevesie karşı çıkmak istemiyo
ama sıkıntısı ikinize sonuçta
sana destek olacakmi
sen eve çocuk iş arasında tek başına mı kalacaksın
bu konuları konuşup karar verin
yoksa senin bole iki arada bir derede kalman normal
evet canım yaa... nerden geldi aklıma bilmiyorum. sanıyorum dayanamadım asya nın haline. valla olsunda benim olsun kimse kimseye al sev diye vermiyo maalesef. olmayınca sanki bulaşıcı bişeymiş gibi davranmazmı bide insanlar. ben işte böyle bir olay yaşadım. onun üstüne karar verdim bu kadar hastalığımın içinde bi kere koklayım da ne olacaksa olsun dedim.
ne de güzel anlamışsın beni... :) önümüzdeki hafta bir eleman daha işe başlayacak. işlerde banada destek olur diye ümit ediyorum... korkum aslında, hamileliğin illaki zorlukları olacak, ben rahatsızlanırsam yada kendimi kötü hissedersem kim olacak yanımda işleri yürütecek diye.
bana günde 1-2 saat destek olsa tekniker arkadaş rahatlayacamda.. hele bi önümüzdeki haftaya girelim bakalım.
yani problem bende de var.. çok mükemmeliyetçi bir insanım. işler tıkır tıkır gitsin diye paralıyorum kendimi.
lanet bir huy! biraz geniş olmak lazım, canı cehenneme demek lazım bazen.
seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım
kimse bu allahın taktiri demiyo
hastalıklı gibi davranıyo aşalıyo alay ediyo en kötüsüde hayallerine konup taklit ediyo
allah havale ediyorum
valla aynı şeyler bir kere öpüyüm başka ne isterim allahtan
ne de güzel anlamışsın beni... :) önümüzdeki hafta bir eleman daha işe başlayacak. işlerde banada destek olur diye ümit ediyorum... korkum aslında, hamileliğin illaki zorlukları olacak, ben rahatsızlanırsam yada kendimi kötü hissedersem kim olacak yanımda işleri yürütecek diye.
bana günde 1-2 saat destek olsa tekniker arkadaş rahatlayacamda.. hele bi önümüzdeki haftaya girelim bakalım.
yani problem bende de var.. çok mükemmeliyetçi bir insanım. işler tıkır tıkır gitsin diye paralıyorum kendimi.
lanet bir huy! biraz geniş olmak lazım, canı cehenneme demek lazım bazen.
valla sağolun kızlar. insan içini dökünce anlaşılınca hafifliyor.
Ne tuhaf dimi? hiç tanımıyoruz bir birimizi ama yakınımızdaki hatta eşimizden bile daha iyi anlıyoruz.
valla sağolun kızlar. insan içini dökünce anlaşılınca hafifliyor.
Ne tuhaf dimi? hiç tanımıyoruz bir birimizi ama yakınımızdaki hatta eşimizden bile daha iyi anlıyoruz.
evet bitanem. biz kadınız daha duygusalız ve anne olmak ve endişelerini yaşamak hepimizin doğasında var. bizim duygularımızı bizlerden daha iyi kim anlar.. benim içinde sizler çok özel oldunuz. rahatlamana çok sevindim.
(ayyyy bugün kot pantolon giymiştim nasıl baskı yapıyo kasıklarıma.. patlıycam:)))))
bebiş rahatsız olurmu ki
aynen ole kanlı canlı karşında duran insanlar anlatıyosun öküz gibi bakıp bide canını sıkıyo
gamze açıver bi kaç düğme kzumuz rahatsız olmasın lütfen :))))
tabi canım yaa. dünyanın yükünü almışsın omuzlarına. Ama senin asıl görevin eş ve anne olmak. önce bunlar olmalı bunları mükemmel yaparsın. işi de mükemmel yapmayıverirsin :)
:))))) çok tatlısın canım benim..
açtım valla. kimse gelip gitmese odama iyi olur :))
amiiiinnn. Rabbim sanada verecek canıımmmkapat kapını kimseyi alma içeri anakız oturuyoruz yaz kapıyada hahah
bu arada gayri ihtiyarı yazdım yoksa kız mı olacak senin kuzu
sağlıkla inş. allahım kucağına almayı nasip etsin
hehehehh süpersin ya :)) güldürdün beni
amiiiinnn. Rabbim sanada verecek canıımmm
ayyy biteneeeeemmm ağzından ballar damlıyoooo.. nasıl istiyoruz kızımız olsun. eşim deliriyo kız olsa diye.
daha işyerimdekiler bilmiyo. desem noolur acaba çok merak ettim. :)))))))))
amiiiinnn. Rabbim sanada verecek canıımmm
ayyy biteneeeeemmm ağzından ballar damlıyoooo.. nasıl istiyoruz kızımız olsun. eşim deliriyo kız olsa diye.
daha işyerimdekiler bilmiyo. desem noolur acaba çok merak ettim. :)))))))))
ya olesine yazdım hani planlayarak değil sonra beyaz atlı prens te olabilir
bak prenses die kaptırma kendini
şaka
bir tarafa allah gönlünün muradını versin çok çekmişsin kendin hastalıkla uğraşmısın yakınların keza ole
buda bu acıların meyvesi olsun sağlıklı nurtopu gibi inş. bir bebeğin olsun
gelirken sana dünyalrı getirsin yaşama sevincini ikiye üçe dörde katlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?