Ilk çocuğunu düşünenler...

valla cnm bu konuda eşinde sesiz kalmasın
sana tek başına bu kadar sorumluluk yüklemesini doğru bulmuyorum
bak kararsızlıktan yiyip bititriyosun kendini
tamam sana bırakmış hani ne istersen ole olsun die
bu güzel hevesie karşı çıkmak istemiyo
ama sıkıntısı ikinize sonuçta
sana destek olacakmi
sen eve çocuk iş arasında tek başına mı kalacaksın
bu konuları konuşup karar verin
yoksa senin bole iki arada bir derede kalman normal

evet ya hep ole büyümüşler
benim anneanemde ole sadece 12 tane doğurmuş 4 yaşamış
düşükleri hatırlamıyo bile
dediğin gibi tarlada bağda bahçede geçirmiş vakitleri
bide eskinin kayınvalideleri çok çekmiş kadın
ne bebemi sevdim der nede kocamı

evet canım yaa... nerden geldi aklıma bilmiyorum. sanıyorum dayanamadım asya nın haline. valla olsunda benim olsun kimse kimseye al sev diye vermiyo maalesef. olmayınca sanki bulaşıcı bişeymiş gibi davranmazmı bide insanlar. ben işte böyle bir olay yaşadım. onun üstüne karar verdim bu kadar hastalığımın içinde bi kere koklayım da ne olacaksa olsun dedim.

ne de güzel anlamışsın beni... :) önümüzdeki hafta bir eleman daha işe başlayacak. işlerde banada destek olur diye ümit ediyorum... korkum aslında, hamileliğin illaki zorlukları olacak, ben rahatsızlanırsam yada kendimi kötü hissedersem kim olacak yanımda işleri yürütecek diye.
bana günde 1-2 saat destek olsa tekniker arkadaş rahatlayacamda.. hele bi önümüzdeki haftaya girelim bakalım.
yani problem bende de var.. çok mükemmeliyetçi bir insanım. işler tıkır tıkır gitsin diye paralıyorum kendimi.
lanet bir huy! biraz geniş olmak lazım, canı cehenneme demek lazım bazen.

seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım
kimse bu allahın taktiri demiyo
hastalıklı gibi davranıyo aşalıyo alay ediyo en kötüsüde hayallerine konup taklit ediyo
allah havale ediyorum

valla aynı şeyler bir kere öpüyüm başka ne isterim allahtan

tabi canım yaa. dünyanın yükünü almışsın omuzlarına. Ama senin asıl görevin eş ve anne olmak. önce bunlar olmalı bunları mükemmel yaparsın. işi de mükemmel yapmayıverirsin :)

asyaeren..... gördünmü bak.

valla sağolun kızlar. insan içini dökünce anlaşılınca hafifliyor.
Ne tuhaf dimi? hiç tanımıyoruz bir birimizi ama yakınımızdaki hatta eşimizden bile daha iyi anlıyoruz.

valla bende senin gibiydim
burası 3. iş yerim
daha aklım yeni başıma geldi
iş temiz olsun sistemli olsun
arkadaşların bilgisayar dosyalarını arşivlemesine bile düzen isterdim
ya abla çok titizsiz die yaka silkerlerdi
isterdimki ben yokken birisi benim bilgisayarıma oturunca istediğini bulsun

ha hala titiz çalışırım kendi işimi ama kimse sana teşekkür bile etmiyo ole bir alıştırıyosun ki ters bişey gidince değişmekle suçlanıyosun
ama bak
senin durumun farklı kendi iş yerin herşeyden önce bu normal o yüzden
ama dediğim gibi eşinle oturup durumnuzu değerlendirin
sana ne kadar ihtiyacı varr artı gebelik te ve sonrasında tek başına kaldığında neyi ne kadar yapacak
bunlar önemli
yoksa sen daha çok düşünürsün bitanem
bu konuda senn en büyük destekçin eşin olmalı
senin durumuna göre ofisi ne kadar götürebilecek bunu sana anlatmalıki sende ya bekle yada hemen yap bebeğini

Ne tuhaf dimi? hiç tanımıyoruz bir birimizi ama yakınımızdaki hatta eşimizden bile daha iyi anlıyoruz.

evet bitanem. biz kadınız daha duygusalız ve anne olmak ve endişelerini yaşamak hepimizin doğasında var. bizim duygularımızı bizlerden daha iyi kim anlar.. benim içinde sizler çok özel oldunuz. rahatlamana çok sevindim.

(ayyyy bugün kot pantolon giymiştim nasıl baskı yapıyo kasıklarıma.. patlıycam:)))))
bebiş rahatsız olurmu ki

aynen ole kanlı canlı karşında duran insanlar anlatıyosun öküz gibi bakıp bide canını sıkıyo

gamze açıver bi kaç düğme kzumuz rahatsız olmasın lütfen :))))

kapat kapını kimseyi alma içeri anakız oturuyoruz yaz kapıyada hahah
bu arada gayri ihtiyarı yazdım yoksa kız mı olacak senin kuzu

sağlıkla inş. allahım kucağına almayı nasip etsin
amiiiinnn. Rabbim sanada verecek canıımmm
ayyy biteneeeeemmm ağzından ballar damlıyoooo.. nasıl istiyoruz kızımız olsun. eşim deliriyo kız olsa diye.
daha işyerimdekiler bilmiyo. desem noolur acaba çok merak ettim. :)))))))))

ya olesine yazdım hani planlayarak değil sonra beyaz atlı prens te olabilir
bak prenses die kaptırma kendini
şaka
bir tarafa allah gönlünün muradını versin çok çekmişsin kendin hastalıkla uğraşmısın yakınların keza ole
buda bu acıların meyvesi olsun sağlıklı nurtopu gibi inş. bir bebeğin olsun
gelirken sana dünyalrı getirsin yaşama sevincini ikiye üçe dörde katlasın

Kızlar sizi daha iyi tanımak için soruyorum; iş alanınız nedir?
Biz, haziranda kombi servisiliğini devraldık. eşim yıllardır çalıştı sonra borç harçla devraldık.
Şİmdide kışa giriş tabi çok yoğun sezona giriyoruz. çıldırma sebebim bundandır yani.. :?

şimdi deme tatlım, az daha bekle :)) biraz büyüsün içinde ben çok korkarım nazardan. kendime bile değdiriyorum.

gözlerim doldu inan şu an. inşallah be gülüm. ne olursa olsun bizim olsun bebişlerimiz. ama sen bana içime doğuyo hamiş sin demiştin. sanırım bu da içine doğdu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…