- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.201
Ben geldim kızlar. Çok garip bir muayene oldu.
-ağrın var mı
kasık ağrısı, göğüs ağrısı
-başka ağrın var mı
yok
-kanama var mı
yok.
-içimizi ferah tutuyoruz, kötü düşünmüyoruz. Ultrasonda görünmez. Ben tahlil isteyeceğim 12 gün sonra gel
ama beta hcg artışım yavaşmış, ne olacak, doktor dış gebelik olabilir dedi
-o önemli değil şu an. gebelik çok yeni. bu tür şeylere kulak asmıyoruz hep iyi düşünüyoruz
İşte böyle. Tahlil için kan verdim. 12 gün sonra da randevum var.
Şimdi ben normal gebelik geçiriyorum diyebilir miyim
umarım ciddi değildir
evet ya ben unutmusum düğmelri
bende 22 yaşında evlendim ve yasmine başladım... çıtır hallerimi gördüm bir an.. :)))
eğer istiyorsa ve maddi sıkıntı yoksa yapsın valla sonra benim gibi düşünür kara kara...
:)) size hamiş pantolınu lazım belli... yavaş yavaş gerekiyor.. :))
:)))) ah be gülüm acayip girdim alışveriş moduna ama. ekimdeki randevuyu atlatmadan alamıycam..
-ağrın var mı
-başka ağrın var mı
yok
-kanama var mı
yok.
-içimizi ferah tutuyoruz, kötü düşünmüyoruz. Ultrasonda görünmez. Ben tahlil isteyeceğim 12 gün sonra gel
-o önemli değil şu an. gebelik çok yeni. bu tür şeylere kulak asmıyoruz hep iyi düşünüyoruz
-ağrın var mı
-başka ağrın var mı
yok
-kanama var mı
yok.
Fatih üni. hst. prof. dr Hasan Kafalıoh ya sonunda adam gibi ve en önemlisi pozitif bir doktor
evet bence diyebilirsin
bu arada kim bu hoca aklımızda bulunsun
öncelikle doktorun gerçekten cok pozitif süper birisiymiş 12 günü hep birlikte bekliyoruzzzz ve olumlu düşünüyorzuz
-ağrın var mı
-başka ağrın var mı
yok
-kanama var mı
yok.
ay insan neler alır neler ya
Bravo sanacanımmm. yok bişey olmayacak. benimde değerim yavaş. bak benim doktorum dediki her kadın ın bünyesi farklı erkenden bişey söyleyip korkutmam doğru olmaz. sen içini rahat tutup kasmayacaksın ki bebeğin oluşumu rahat olsun. bak benim pıhtı atma ihtimalim var. ne kadar geniş davranıyorum ekim 7-8 ini atlatırsak kalacak bebeğim. atlatamazsak bir dahakine artık.
-ağrın var mı
-başka ağrın var mı
yok
-kanama var mı
yok.
Fatih üni. hst. prof. dr Hasan Kafalı
Pozitif güler yüzlü bir adamdı, çok sevdiğim bir abiye benziyordu. Ama pek anlamadım ben. Kanım alınırken sordum istediği değerler hch dışında 12 günde farklılık gösterecek şeyler değişlmiş.Pıhtılaşma testi, tam kan testi gibi şeylermiş.
Doktor 1000-2000 arası hcg değerinde ultrasonda görülür, ondan önce dış gebelik teşhisi konamaz diyor. Kanama, ağrı olursa beklemeden gel. Ağır kaldırmak ve ilişki yasak
İlaç kullanılmayacak. Normal süreci takip edeceğim.
Bugünkü hcg mi merak ediyorum 5 gibi çıkacak. Biraz sorularımı azaltır inşallah. Çok aklımda yer ederse haftaya bir daha ölçtürürüm.
Fatih üni. hst. prof. dr Hasan Kafalı
Pozitif güler yüzlü bir adamdı, çok sevdiğim bir abiye benziyordu. Ama pek anlamadım ben. Kanım alınırken sordum istediği değerler hch dışında 12 günde farklılık gösterecek şeyler değişlmiş.Pıhtılaşma testi, tam kan testi gibi şeylermiş.
Doktor 1000-2000 arası hcg değerinde ultrasonda görülür, ondan önce dış gebelik teşhisi konamaz diyor. Kanama, ağrı olursa beklemeden gel. Ağır kaldırmak ve ilişki yasak
İlaç kullanılmayacak. Normal süreci takip edeceğim.
Bugünkü hcg mi merak ediyorum 5 gibi çıkacak. Biraz sorularımı azaltır inşallah. Çok aklımda yer ederse haftaya bir daha ölçtürürüm.
öncelikle doktorun gerçekten cok pozitif süper birisiymiş 12 günü hep birlikte bekliyoruzzzz ve olumlu düşünüyorzuz
canımmm. yok bişey olmayacak. benimde değerim yavaş. bak benim doktorum dediki her kadın ın bünyesi farklı erkenden bişey söyleyip korkutmam doğru olmaz. sen içini rahat tutup kasmayacaksın ki bebeğin oluşumu rahat olsun. bak benim pıhtı atma ihtimalim var. ne kadar geniş davranıyorum ekim 7-8 ini atlatırsak kalacak bebeğim. atlatamazsak bir dahakine artık.
ankaraya gelirim alışverişe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?