- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.221
İnşallah bakalımöncelikle doktorun gerçekten cok pozitif süper birisiymiş 12 günü hep birlikte bekliyoruzzzz ve olumlu düşünüyorzuz
Tam rahatladı diyemem. CRP değeri yüksek diye hemen telaşa düşülmez dedi doktor. Herhangi bir tedaviye başlama dedi. Dış gebelik şüphesi var diye oştuk geldik diye anlattık eşimle, güldü önce, her söylenene inanmayın.İyi düşünün, iyi çıksın. Şikayet yokken bekleyelim biraz büyüsün dedi.
Tamam doktor pozitif çok güzel.Ama senin tedirginliğin tam gittimi o önemli..Tahlili 12 gün sonramı gösterecen.
Bravo sanaSenin değerlerin kaç çıktı?
İki gün sonra da aynı değer mi çıktı? Ve doktor panik yok dedi. Baştan desene şunu yaa. Bugünkü değerim 350-400 arası olursa çok iyi olacak hesabıma göre. O zaman rahat bir nefes alırım işte.98,5 canım. salı günüde aynıydı. ilerleme varmı bilmiyorum çok üstüne düşmüycem. bence sende rahat ol. ama bildiğim bişey var. ö.... gibi yiyorum. hiç durmuyorum
ya ole şeyler soleme iyi olacak
atlatırsın evellallah
olur gel tabi nede güzel olur
İki gün sonra da aynı değer mi çıktı? Ve doktor panik yok dedi. Baştan desene şunu yaa. Bugünkü değerim 350-400 arası olursa çok iyi olacak hesabıma göre. O zaman rahat bir nefes alırım işte.
şöyle karın göbek sıkmayan şeylerden alırız. bol bol. bugün çok sıktı ya aklımda ilk onlar var:)))
İki gün sonra da aynı değer mi çıktı? Ve doktor panik yok dedi. Baştan desene şunu yaa. Bugünkü değerim 350-400 arası olursa çok iyi olacak hesabıma göre. O zaman rahat bir nefes alırım işte.
sen ne istersen
ay yarın büyük gün bayanlar muhtemlen öğlene kadar ofise gelemem
ama bellide olmaz belki bütün gün gelmem
duruma göre yani
yazarım size
bakalım zaman bizden yana ne gösterecek
İnşallah canım. İçimde hala umut var benim. Sonuna kadar da devam edecek inşallahkız bir rahatla artık oh ya
de bi şöle
o kadar araştırdın kendin yazdın güzel örenkleri
bi dur artık bacım
çok güzel olacak herşey
:) çok bekletme dayanamam ararım:)))))) ben 7 aylığım walla.
Fatih üni. hst. prof. dr Hasan Kafalı
Pozitif güler yüzlü bir adamdı, çok sevdiğim bir abiye benziyordu. Ama pek anlamadım ben. Kanım alınırken sordum istediği değerler hch dışında 12 günde farklılık gösterecek şeyler değişlmiş.Pıhtılaşma testi, tam kan testi gibi şeylermiş.
Doktor 1000-2000 arası hcg değerinde ultrasonda görülür, ondan önce dış gebelik teşhisi konamaz diyor. Kanama, ağrı olursa beklemeden gel. Ağır kaldırmak ve ilişki yasak
İlaç kullanılmayacak. Normal süreci takip edeceğim.
Bugünkü hcg mi merak ediyorum 5 gibi çıkacak. Biraz sorularımı azaltır inşallah. Çok aklımda yer ederse haftaya bir daha ölçtürürüm.
Biraz işim var kızlar. Gelirim işim bitince. Sonuç çıkınca da hemen haber veririm size. İyi ki varsınız canlarım
bakalım be cnm neler diecek doktor
kocamın psikolojisi ne olacak
görecez artık yarın
bu gece senin için dua edicem. iyi olacak
Biraz işim var kızlar. Gelirim işim bitince. Sonuç çıkınca da hemen haber veririm size. İyi ki varsınız canlarım
saol cnm inş.
ya annesi sirozdu eşimin 6,5 yıl önce karaciğer nakli oldu
annesinin çektiklerini gördü
sonrada benim babam hastalndı
onuda gördü derken adama hastane diyince sanki ruhunu teslim ediyo görsen kahkahadan ölürsün
yani
aklı çıkyo doktorlardan
inadıda meşur zaten haır dedim mi tamam bitti bi daha mümkün değil dönmez
ya tam bir yıldır uğraşıyorum ya bide okumuş eğitim li adam tey tey yani
benim kayınpederimde siroz hastası. şu anda 4. evrede. zor bir hastalık
ayyy hiç sorma benim eşimde çok mücadele ediyo doktora gitmemek için. en son. ben blöf yaptımda öyle ikna oldu. :)))
iğne görünce bile korkuyo yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?