Ilk çocuğunu düşünenler...

öncelikle doktorun gerçekten cok pozitif süper birisiymiş 12 günü hep birlikte bekliyoruzzzz ve olumlu düşünüyorzuz
İnşallah bakalım

Tamam doktor pozitif çok güzel.Ama senin tedirginliğin tam gittimi o önemli..Tahlili 12 gün sonramı gösterecen.
Tam rahatladı diyemem. CRP değeri yüksek diye hemen telaşa düşülmez dedi doktor. Herhangi bir tedaviye başlama dedi. Dış gebelik şüphesi var diye oştuk geldik diye anlattık eşimle, güldü önce, her söylenene inanmayın.İyi düşünün, iyi çıksın. Şikayet yokken bekleyelim biraz büyüsün dedi.

Bir yandan içimdeki o ses haklı çıktığı için sevindim, bir yandan iki gündür yaşadığım korkular dürtüyor beni. Dediğim gibi çok tereddütte kalırsam bir kez daha hcg ölçtürürüm

98,5 canım. salı günüde aynıydı. ilerleme varmı bilmiyorum çok üstüne düşmüycem. bence sende rahat ol. ama bildiğim bişey var. ö.... gibi yiyorum. hiç durmuyorum
İki gün sonra da aynı değer mi çıktı? Ve doktor panik yok dedi. Baştan desene şunu yaa. Bugünkü değerim 350-400 arası olursa çok iyi olacak hesabıma göre. O zaman rahat bir nefes alırım işte.

İki gün sonra da aynı değer mi çıktı? Ve doktor panik yok dedi. Baştan desene şunu yaa. Bugünkü değerim 350-400 arası olursa çok iyi olacak hesabıma göre. O zaman rahat bir nefes alırım işte.

kız bir rahatla artık oh ya
de bi şöle
o kadar araştırdın kendin yazdın güzel örenkleri
bi dur artık bacım
çok güzel olacak herşey

şöyle karın göbek sıkmayan şeylerden alırız. bol bol. bugün çok sıktı ya aklımda ilk onlar var:)))

sen ne istersen
ay yarın büyük gün bayanlar muhtemlen öğlene kadar ofise gelemem
ama bellide olmaz belki bütün gün gelmem
duruma göre yani
yazarım size
bakalım zaman bizden yana ne gösterecek

Evet canım. buna rağmen doktorum rahattı. banada rahat olacaksın dedi.

Biraz işim var kızlar. Gelirim işim bitince. Sonuç çıkınca da hemen haber veririm size. İyi ki varsınız canlarım

Ben ilişkiyi sormayı unuttum :s zaten yasak olmasada içimde bebeğim varken yapamam malesef

bu gece senin için dua edicem. iyi olacak

saol cnm inş.
ya annesi sirozdu eşimin 6,5 yıl önce karaciğer nakli oldu
annesinin çektiklerini gördü
sonrada benim babam hastalndı
onuda gördü derken adama hastane diyince sanki ruhunu teslim ediyo görsen kahkahadan ölürsün
yani
aklı çıkyo doktorlardan
inadıda meşur zaten haır dedim mi tamam bitti bi daha mümkün değil dönmez
ya tam bir yıldır uğraşıyorum ya bide okumuş eğitim li adam tey tey yani

benim kayınpederimde siroz hastası. şu anda 4. evrede. zor bir hastalık

ayyy hiç sorma benim eşimde çok mücadele ediyo doktora gitmemek için. en son. ben blöf yaptımda öyle ikna oldu. :)))
iğne görünce bile korkuyo yaaa.

allah yardımcınız olsun cnm zor bir hastalık gerçekten
bizimki de nakil olmadan önce çok fenaydı
ama nakillede bitmiyo ki kadın hala çekiyo yazık ama hamd olsun eskiye göre iy

ya erkekler çocuk gibi valla

kızlar selam yardım edin bana ya tam yumurtlama haftamdayım hesaplamalara göre ve gün aşırı ilişkiye giriyoruz dünden beri sürekli tuvaletim geliyo nerdeyse yarım saat arayla idrara çıkıyorum ve arada midemde bi ekşime oluyo bulantı gibi değil de içerde karıncalanma gibi bişeey ve oturup kalkarken hafif ağrı oluyo kasıklarımda. dün de rüyamda kızım vardı ikinciyi düşünüyoduk ben yaşları yakın olsun diyodum eşim de ikinciye daha erken diyodu bu yüzden tartışıyoduk. nasıl bekliycem ben daha 15 gün var adetime bi de bukadar erken bulantı gebelik belirtisi olmaz değil mi ne diyosunuz? ha bi de akıntım da çok arttı 2 gündür.:26:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…