Ilk çocuğunu düşünenler...

allah yardımcınız olsun cnm zor bir hastalık gerçekten
bizimki de nakil olmadan önce çok fenaydı
ama nakillede bitmiyo ki kadın hala çekiyo yazık ama hamd olsun eskiye göre iy

ya erkekler çocuk gibi valla

Malesef öyleler canım. aman iyisin hoşsun pohpohlanmak istiyorlar dimi.
kendileri baba olunca belki anca büyürler

inş. gebesinidr
bilmiyorum üzgünüm yardımcı olamadım

ya bak şimdi aklıma geldi iki gün önce dişi kırılmış
içeden çürük
gitmiyo kokusundan ole geziyo
ağrımıyo dio ama elbet ağrıyacak demi diş kırık çürük hava alacak nihayetinde ama anlatamıyorum

bu arada 11 eylül sat tarihim..

tatlım bence doktora git alttan ultrasonla görebiliyorlar. şimdi test te yaptırsan bişey çıkmaz. ama erken gebelik testlerinde çıkarmı bilemiyorum. kan testi yaptır istersen. yaşadığın şeyler psikolojikte olabilir. gerçekte bunu ayırt etmen biraz zor şimdi.

aynıı be gülümmm. sürünüyo ama gitmiyo değilmi. eşimin hemoroid azınca ağlıyo ağrıdan hadi doktora deyince kaçacak delik arıyoo..anlamak istemiyor.
bir laf var ya hani yumurta kapıya..... anca o zaman

eğer bebek varsa alttan bakılan ultrason zarar vermez mi? haklısın psikolojik galiba ama hiç bu kadar tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum ve akıntım olduğunu. kasık ağrısı psikolojik ondan eminim ama bulantı da olmuyodu hiç. ya da üşüttüm belki de sistit oldum ne bileyim haklısın aslında.

aynen ole bide tatlı canı valla hasta olacak de aklım çıkıyo kendimden daha iyi bakıyorum ona sırf hastalanmasın die
burunumda getiriyo hastalanınca ay mızr mızır deli ediyo beni sıkıveresim geliyo boğazını
zaten kav. aman kzım inş. çocunuz babasına çekmek pek fenaydı çocukcukluğu diyip duruyo

yok vermez. bakan kişi jinekolog güvenmelisin. benim bebişim öyle bulundu biliyomusun. aklında kalmasın vaktin imkanın varsa git baktır.

nasıl içten katıldım sana şimdi ... bizler en ağır hastalıkta yatamayız onlar burnu aksa amaaaannnn. :)))

bat kaç senin ilk önce kan testi yaptır daha sonra ultrasonu düşün , ben ilk muanemi hem karnımdan hem alttan oldum bir sorun yok şimdilk ama benimki görünüyordu zaten seninki küçükse dikkat etmek gerekır

Canım akıntının olması normal malum yumurtlama dönindesin..BAT larımız yakın benimde 15-16 günüm kaldı.Yumurtalama günündeyim bende..Kasıklarımda batmalar var ama biliyorumki yumurtalama gününden kaynaklı..Akıntımda çok oda yumurtalama gününden..

Seninde belirtilerin yumurtalama gününden kaynaklı sanırım..Bulantında psikolojik yada bişey dokunmuş olabilir..

bat kaç senin ilk önce kan testi yaptır daha sonra ultrasonu düşün , ben ilk muanemi hem karnımdan hem alttan oldum bir sorun yok şimdilk ama benimki görünüyordu zaten seninki küçükse dikkat etmek gerekır

canım sat 11 eylül bat da 12- 13 ekim . neden böyle oluyo ki bilmiyorum kaptırmamam gerek bunu biliyorum ama çıkmıyo aklımdan takıntı gibi. dün akşam baş ağrısından ölüyodum nasıl kıvranıyodum ağrı kesici içmedim. yok ama içmiycem de nolur nolmaz. inşallah bu sefer olur ya evliliğim boyunca hiç bu kadar çalışmamıştık

haklısın büyük iht. psikolojik belirtiler yaşıyorum rüyama da ondan girmiştir muhtemelen geçen aylarda da olmuştu aynıları ama dediğim gibi idrar ilk böyle oluyo o da üşüttüm belki de bilmiyorum. teşekkürler canım. inşallah hepimize hayırlı sağlıklı kolaycacık doğan nur topu gibi bebişler verir allah..

O arkadaşlarada umut vermek destek olmak için bekleriz canım. bizim hepimiz bebiş sahibi olana kadar buradayız. yalnız bırakmayacağız birbirimizi

Son düzenleme:

inş canım. olmaz olmaz deme ama dikkatli ol yinede. bizde 2 aydır çalışıyoduk oluverdi.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Beta hcg değerim 575 çıkmış

Rabbime şükürler olsun normal bir gebelik görünüyor şu an. Değerim normal seviyeye geldi çok şükür. Hamileyim ben

O kadar rahatladım ki anlatamam. İçimdeki kuruntular gitti

hadi gözün aydın
biz sana dedik
çok sevindim cnm allah dualarımızı kabul etti

çok şüküüüürrrrr. :))))
Bunca sıkıntı stres yedin bitirdin kendini. rahat bir uyku uyu.

hadi gözün aydın
biz sana dedik
çok sevindim cnm allah dualarımızı kabul etti
Allah razı olsun hepinizden. TÜm sonuçlarıma baktım. Kayda değer bir anormallik yok.Glikoz biraz yüksek çıkmış. Rubella lgg pozitif ama bu zararsızmış, 10 kadından 9'unda görülebiliyormuş. Bir de PDW yüksek ama o da tek başına bir anlam taşımıyormuş, diğer kan değerlerim normal olduğu için önemli değil.

Sağlıklıyım çok şükür. 12 gün sonra da keseyi ve bebeği görebilirim bir aksilik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…