- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.241
allah yardımcınız olsun cnm zor bir hastalık gerçekten
bizimki de nakil olmadan önce çok fenaydı
ama nakillede bitmiyo ki kadın hala çekiyo yazık ama hamd olsun eskiye göre iy
ya erkekler çocuk gibi valla
kızlar selam yardım edin bana ya tam yumurtlama haftamdayım hesaplamalara göre ve gün aşırı ilişkiye giriyoruz dünden beri sürekli tuvaletim geliyo nerdeyse yarım saat arayla idrara çıkıyorum ve arada midemde bi ekşime oluyo bulantı gibi değil de içerde karıncalanma gibi bişeey ve oturup kalkarken hafif ağrı oluyo kasıklarımda. dün de rüyamda kızım vardı ikinciyi düşünüyoduk ben yaşları yakın olsun diyodum eşim de ikinciye daha erken diyodu bu yüzden tartışıyoduk. nasıl bekliycem ben daha 15 gün var adetime bi de bukadar erken bulantı gebelik belirtisi olmaz değil mi ne diyosunuz? ha bi de akıntım da çok arttı 2 gündür.:26:
Malesef öyleler canım. aman iyisin hoşsun pohpohlanmak istiyorlar dimi.
kendileri baba olunca belki anca büyürler
bu arada 11 eylül sat tarihim..
ya bak şimdi aklıma geldi iki gün önce dişi kırılmış
içeden çürük
gitmiyo kokusundan ole geziyo
ağrımıyo dio ama elbet ağrıyacak demi diş kırık çürük hava alacak nihayetinde ama anlatamıyorum
tatlım bence doktora git alttan ultrasonla görebiliyorlar. şimdi test te yaptırsan bişey çıkmaz. ama erken gebelik testlerinde çıkarmı bilemiyorum. kan testi yaptır istersen. yaşadığın şeyler psikolojikte olabilir. gerçekte bunu ayırt etmen biraz zor şimdi.
aynıı be gülümmm. sürünüyo ama gitmiyo değilmi. eşimin hemoroid azınca ağlıyo ağrıdan hadi doktora deyince kaçacak delik arıyoo..anlamak istemiyor.
bir laf var ya hani yumurta kapıya..... anca o zaman
eğer bebek varsa alttan bakılan ultrason zarar vermez mi? haklısın psikolojik galiba ama hiç bu kadar tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum ve akıntım olduğunu. kasık ağrısı psikolojik ondan eminim ama bulantı da olmuyodu hiç. ya da üşüttüm belki de sistit oldum ne bileyim haklısın aslında.
aynen ole bide tatlı canı valla hasta olacak de aklım çıkıyo kendimden daha iyi bakıyorum ona sırf hastalanmasın die
burunumda getiriyo hastalanınca ay mızr mızır deli ediyo beni sıkıveresim geliyo boğazını
zaten kav. aman kzım inş. çocunuz babasına çekmek pek fenaydı çocukcukluğu diyip duruyo
eğer bebek varsa alttan bakılan ultrason zarar vermez mi? haklısın psikolojik galiba ama hiç bu kadar tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum ve akıntım olduğunu. kasık ağrısı psikolojik ondan eminim ama bulantı da olmuyodu hiç. ya da üşüttüm belki de sistit oldum ne bileyim haklısın aslında.
kızlar selam yardım edin bana ya tam yumurtlama haftamdayım hesaplamalara göre ve gün aşırı ilişkiye giriyoruz dünden beri sürekli tuvaletim geliyo nerdeyse yarım saat arayla idrara çıkıyorum ve arada midemde bi ekşime oluyo bulantı gibi değil de içerde karıncalanma gibi bişeey ve oturup kalkarken hafif ağrı oluyo kasıklarımda. dün de rüyamda kızım vardı ikinciyi düşünüyoduk ben yaşları yakın olsun diyodum eşim de ikinciye daha erken diyodu bu yüzden tartışıyoduk. nasıl bekliycem ben daha 15 gün var adetime bi de bukadar erken bulantı gebelik belirtisi olmaz değil mi ne diyosunuz? ha bi de akıntım da çok arttı 2 gündür.:26:
bat kaç senin ilk önce kan testi yaptır daha sonra ultrasonu düşün , ben ilk muanemi hem karnımdan hem alttan oldum bir sorun yok şimdilk ama benimki görünüyordu zaten seninki küçükse dikkat etmek gerekır
Canım akıntının olması normal malum yumurtlama dönindesin..BAT larımız yakın benimde 15-16 günüm kaldı.Yumurtalama günündeyim bende..Kasıklarımda batmalar var ama biliyorumki yumurtalama gününden kaynaklı..Akıntımda çok oda yumurtalama gününden..
Seninde belirtilerin yumurtalama gününden kaynaklı sanırım..Bulantında psikolojik yada bişey dokunmuş olabilir..
hoşbuldum
1996'dan beri Ankara'dayım.. severim de...
kk'da en çok "sabredenelr kulubü"ne takılıyorum, oradada da kemik bir kadro oluştu Aralık ayından beri. bir çoğu hamile kaldı çok şükürama benim gibi olan bir iki arkadaş daha varız...
canım sat 11 eylül bat da 12- 13 ekim . neden böyle oluyo ki bilmiyorum kaptırmamam gerek bunu biliyorum ama çıkmıyo aklımdan takıntı gibi. dün akşam baş ağrısından ölüyodum nasıl kıvranıyodum ağrı kesici içmedim. yok ama içmiycem de nolur nolmaz. inşallah bu sefer olur ya evliliğim boyunca hiç bu kadar çalışmamıştık
haklısın büyük iht. psikolojik belirtiler yaşıyorum rüyama da ondan girmiştir muhtemelen geçen aylarda da olmuştu aynıları ama dediğim gibi idrar ilk böyle oluyo o da üşüttüm belki de bilmiyorum. teşekkürler canım. inşallah hepimize hayırlı sağlıklı kolaycacık doğan nur topu gibi bebişler verir allah..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beta hcg değerim 575 çıkmış
Rabbime şükürler olsun normal bir gebelik görünüyor şu an. Değerim normal seviyeye geldi çok şükür. Hamileyim ben
O kadar rahatladım ki anlatamam. İçimdeki kuruntular gitti
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beta hcg değerim 575 çıkmış
Rabbime şükürler olsun normal bir gebelik görünüyor şu an. Değerim normal seviyeye geldi çok şükür. Hamileyim ben
O kadar rahatladım ki anlatamam. İçimdeki kuruntular gitti
Allah razı olsun hepinizden. TÜm sonuçlarıma baktım. Kayda değer bir anormallik yok.Glikoz biraz yüksek çıkmış. Rubella lgg pozitif ama bu zararsızmış, 10 kadından 9'unda görülebiliyormuş. Bir de PDW yüksek ama o da tek başına bir anlam taşımıyormuş, diğer kan değerlerim normal olduğu için önemli değil.hadi gözün aydın
biz sana dedik
çok sevindim cnm allah dualarımızı kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?