Ilk çocuğunu düşünenler...

inş. cnm bak aştın sıkıntıları inş. bundan sonrasıda sular seller gibi akar gider bi bakmışız ki acemi peri doğurmuş

Son düzenleme:

inşallah tatlım.. sıra bende :)))) naz yapıyımmı azıcık sana.. benim değerler nolacak şimdiii
:)))))))

tatlım hayırlı olsun ya nasıl sevindim inşallah kucağına da alırsın sağ salim. darısı isteyen herkesin ve benim başımma inşallah

inşallah tatlım.. sıra bende :)))) naz yapıyımmı azıcık sana.. benim değerler nolacak şimdiii
:)))))))
Naz, stres yok. Demek ki herkesin bünyesi farklı. Senin gebeliğin de biraz ilerleyince artacaktır. Benimki bir günde katlamış ikiye. Belki de ölçüm yapan yerler arasında fark olmasından kaynaklandı benim durumum. Kesinlikle aynı yere ölçtürmek şart bunu öğrendim. Sen de hüzel haberler vereceksin.

Kan sonuçlarımı birkaç gün önce devlette yaptırdığım sonuçlarla kıyasladım, çok yakın birbirine. Demek ki doğru sonuçlarım.

Bugün artık mışıl mışıl uyuruz eşimle. Zaten fan fin yasak bir tek sarılıp uyuyabiliriz

evet canım. ben hep aynı laboratuarda yaptırırım en baştan beri. gebelikten öncede öyleydi. sayımlar fark ediyor. doktorlarda uyarıyor zaten sıksık yaptırmamak ve özellikle aynı yere yaptırmak konusunda. bak karnım ağrıyor. kıskandı benimkisi.... :))))
fan finide erteleyeceğiz artık bir süre:)))))) yazııık kızzz

Son düzenleme:

Canım çok tebrik ediyorum :) Aynı zamanda ekim 2011 gelinlerine bir hamile eklendi :):) bizde bebiş düşünmeye başladığımızda tecrübelerinden faydalanırız inşallah di mi :)

Son düzenleme:
Hem beni kutlayalım hem de yeni hamişler gelsin onları kutlayalım. Nefes aldıkça umut var demektir.

Gullumsan da doktora gidecek, çok güzel haberlerle gelir buraya inşallah

inş. yarın büyük gün allah..... bakalım herifim ne yapacak oy ben onun ela gözleri gibi bir kız doğarayım babası gibi akça pakça bembeyaz daha ne isterim allahtan

Hem beni kutlayalım hem de yeni hamişler gelsin onları kutlayalım. Nefes aldıkça umut var demektir.

Gullumsan da doktora gidecek, çok güzel haberlerle gelir buraya inşallah

inşallah canım yaaa. ben çok heyecanlıyım onun için. yarın güzel haberler verse bizede mutluluğumuz kat kat olsa.hadi gülümsün..:))

inşallah canım yaaa. ben çok heyecanlıyım onun için. yarın güzel haberler verse bizede mutluluğumuz kat kat olsa.hadi gülümsün..:))

bakalım bir sene önceki spermegrom testimiz çok iç açıcı değildi
ama bu doktor isterse ne çıkacak bende merak ediyorum
o kadar keçi boynuzu suyu içti
ceviz bal bilmem bir sürü şey yedi
bi etkisi olmuştur her halde ne bilem

Gözün aydın canım..Çok sevindim

Kasıklarının biraz ağrıması iyi bir şey. Fan finin yasak olması kötü oldu

yap cnm tabi
iki günüdür kendini yedi bitirdi bizide merakta bıraktı
aslındaa sopayı hakettide hamiş kıyamam şimdi
Nasıl dert sahibi olmuştum iki günde. Birkaç saat içinde geçti, bir değerle normal hayata döndüm. Aksilik çıkma ihtimalini düşünmüyorum artık. En azından ortada şüphelenecek bir sorun yok

Canım çok tebrik ediyorum :) Aynı zamanda ekim 2012 gelinlerine bir hamile eklendi :):) bizde bebiş düşünmeye başladığımızda tecrübelerinden faydalanırız inşallah di mi :)
Teşekkür ederim canı darısı isteyen herkesin başına. Tecrübelerimden tabi ki faydalanabilirsin. İnşallah burada beraber takip ederiz birbirimizi, isim seçerken beraber düşünürüz, beraber seviniriz

olmuştur inş canım.eşinde istiyoki o kadar şeyi yeyip içmiş hazırlamaya çalışmış kendini.
yarın bi olsaydı.
canım pasta istedi kutlama falan deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…