- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.261
Allah razı olsun hepinizden. TÜm sonuçlarıma baktım. Kayda değer bir anormallik yok.Glikoz biraz yüksek çıkmış. Rubella lgg pozitif ama bu zararsızmış, 10 kadından 9'unda görülebiliyormuş. Bir de PDW yüksek ama o da tek başına bir anlam taşımıyormuş, diğer kan değerlerim normal olduğu için önemli değil.
Sağlıklıyım çok şükür. 12 gün sonra da keseyi ve bebeği görebilirim bir aksilik olmazsa.
Allah razı olsun hepinizden. TÜm sonuçlarıma baktım. Kayda değer bir anormallik yok.Glikoz biraz yüksek çıkmış. Rubella lgg pozitif ama bu zararsızmış, 10 kadından 9'unda görülebiliyormuş. Bir de PDW yüksek ama o da tek başına bir anlam taşımıyormuş, diğer kan değerlerim normal olduğu için önemli değil.
Sağlıklıyım çok şükür. 12 gün sonra da keseyi ve bebeği görebilirim bir aksilik olmazsa.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beta hcg değerim 575 çıkmış
Rabbime şükürler olsun normal bir gebelik görünüyor şu an. Değerim normal seviyeye geldi çok şükür. Hamileyim ben
O kadar rahatladım ki anlatamam. İçimdeki kuruntular gitti
inş. cnm bak aştın sıkıntıları inş. bundan sonrasıda sular seller gibi akar gider bi bakmışız ki acemi peri doğurmuş
tatlım hayırlı olsun ya nasıl sevindim inşallah kucağına da alırsın sağ salim.darısı isteyen herkesin ve benim başımma inşallah
Naz, stres yok. Demek ki herkesin bünyesi farklı. Senin gebeliğin de biraz ilerleyince artacaktır. Benimki bir günde katlamış ikiye. Belki de ölçüm yapan yerler arasında fark olmasından kaynaklandı benim durumum. Kesinlikle aynı yere ölçtürmek şart bunu öğrendim. Sen de hüzel haberler vereceksin.inşallah tatlım.. sıra bende :)))) naz yapıyımmı azıcık sana.. benim değerler nolacak şimdiii
:)))))))
Hem beni kutlayalım hem de yeni hamişler gelsin onları kutlayalım. Nefes aldıkça umut var demektir.haaa şöyleee toplanın kızlar yaaa. acemi peri yi kutlayalım:))))
Naz, stres yok. Demek ki herkesin bünyesi farklı. Senin gebeliğin de biraz ilerleyince artacaktır. Benimki bir günde katlamış ikiye. Belki de ölçüm yapan yerler arasında fark olmasından kaynaklandı benim durumum. Kesinlikle aynı yere ölçtürmek şart bunu öğrendim. Sen de hüzel haberler vereceksin.
Kan sonuçlarımı birkaç gün önce devlette yaptırdığım sonuçlarla kıyasladım, çok yakın birbirine. Demek ki doğru sonuçlarım.
Bugün artık mışıl mışıl uyuruz eşimle. Zaten fan fin yasak bir tek sarılıp uyuyabiliriz
ya gülümsün haketmedi mi şimdi acemi peri benim nazımı.bende ona naz yapsam:)))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbime şükürler olsun normal bir gebelik görünüyor şu an. Değerim normal seviyeye geldi çok şükür. Hamileyim ben
Hem beni kutlayalım hem de yeni hamişler gelsin onları kutlayalım. Nefes aldıkça umut var demektir.
Gullumsan da doktora gidecek, çok güzel haberlerle gelir buraya inşallah
Hem beni kutlayalım hem de yeni hamişler gelsin onları kutlayalım. Nefes aldıkça umut var demektir.
Gullumsan da doktora gidecek, çok güzel haberlerle gelir buraya inşallah
inşallah canım yaaa. ben çok heyecanlıyım onun için. yarın güzel haberler verse bizede mutluluğumuz kat kat olsa.hadi gülümsün..:))
yap cnm tabi
iki günüdür kendini yedi bitirdi bizide merakta bıraktı
aslındaa sopayı hakettide hamiş kıyamam şimdi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kasıklarının biraz ağrıması iyi bir şey. Fan finin yasak olması kötü olduevet canım. ben hep aynı laboratuarda yaptırırım en baştan beri. gebelikten öncede öyleydi. sayımlar fark ediyor. doktorlarda uyarıyor zaten sıksık yaptırmamak ve özellikle aynı yere yaptırmak konusunda. bak karnım ağrıyor. kıskandı benimkisi.... :))))
fan finide erteleyeceğiz artık bir süre:)))))) yazııık kızzz
Nasıl dert sahibi olmuştum iki günde. Birkaç saat içinde geçti, bir değerle normal hayata döndüm. Aksilik çıkma ihtimalini düşünmüyorum artık. En azından ortada şüphelenecek bir sorun yokyap cnm tabi
iki günüdür kendini yedi bitirdi bizide merakta bıraktı
aslındaa sopayı hakettide hamiş kıyamam şimdi
Teşekkür ederim canı darısı isteyen herkesin başına. Tecrübelerimden tabi ki faydalanabilirsin. İnşallah burada beraber takip ederiz birbirimizi, isim seçerken beraber düşünürüz, beraber sevinirizCanım çok tebrik ediyorum :) Aynı zamanda ekim 2012 gelinlerine bir hamile eklendi :):) bizde bebiş düşünmeye başladığımızda tecrübelerinden faydalanırız inşallah di mi :)
kız acemi peri nerdesin söyle gülümsünle gelip totona şaplak atıcaz:))))
bakalım bir sene önceki spermegrom testimiz çok iç açıcı değildi
ama bu doktor isterse ne çıkacak bende merak ediyorum
o kadar keçi boynuzu suyu içti
ceviz bal bilmem bir sürü şey yedi
bi etkisi olmuştur her halde ne bilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?