Ilk çocuğunu düşünenler...

Eski konuları gezerken bakın ne buldum

seni çok özledim.aylardır karnından çıkmayı bekliyorum.öyle yalnız hissettiğim anlar oldu ki,seni tekmeledim,benimle konuşmanı istedim,en azından sıcacık elini karnında gezdir de beni sevdiğini hissedeyim istedim,şöyle bir geriye uzanıp kitap okurken bir yandan...da meyve yediğinde ara sıra okşamıyor musun karnını,bayılıyorum.çırpınıyorum içinde biraz daha sev diye.

dışarı çıkıp ellerinin arasında olmayı ne de çok istiyorum o anlarda.bazen sen babamla sarmaş dolaş uyurken onun elleri de sarıyor beni,hoşuma gidiyor ama seninkiler kadar değil.senin ellerin bambaşka anneciğim.seni en derin uykundan uyandırıp bir bardak süt içmeni sağlamak için tekmelememe sebep olacak kadar tatlı,yumuşacık ellerini özledim.

ya sen? benim yumuk yumuk minicik ellerimi özlemedinmi?
bir türlü açmadığım yumruğumu yavaşça açarak parmaklarımı tek tek öpmeyi istemez misin?sütle dolu memeni bir yandan emerken,diğer yandan küçücük elimle bastırsam...''bu meme,bu sütler benim,başka kedilere asla vermem,''der gibisıkıca tutsam,istemez misin?

anneciğim, seni çok özledim.buradan duyuyorum,herkes senin gözlerinin ne kadar güzel olduğunu söylüyor.kıskanıyorum.

burası öyle karanlık ki,ışığın ne demek olduğunu bir an önce öğrenmek istiyorum.ama dünyaya ilk baktığımda ışıktan önce senin gözlerini görmek isterim.söylediklerini ilk başlarda anlamayacağımı düşünüyorsun.ama ben gözlerinin beni hep,her zaman ve her şeyden koruyacağını söylemesini isterim.inan,anlarım.

beni en çok sevenin sen olacağını,her an yanımda ve destek olacağını,her an yanımda ve destek olacağını hissettiren en güzel şey olan gözlerini özledim.

ya sen?sana ilk baktığımda içini eriteceğini ikimizinde bildiği gözlerimi bir an önce görmek için sabırsızlanmıyor musun?uyuyup uyandığımda önce seni arayacak olan,seni görmediğinde yaşarıp çeşme gibi akacak olan gözlerimi merak etmiyor musun?her geçen gün gürleşecek olan kirpiklerimin altından sana doğru''Bni dünyana getirdiğin için,beslediğin ve hep yanımda olduğun kimselere bırakmadığın için teşekkür ederim,'' diyen gözlerle sana baksam,istemez misin?

ağladım ben....

Acemiperi çok güzel bu ağlamak istemıyorum

Ağlayın bacılar ben tutamadım kendimi. Öyle güzel yazılmış ki dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…