Ilk çocuğunu düşünenler...

gülümsün de asyaeren de müjdeli haberlerini bi alsak değil mi yaa

gülümsün demişken hala gelmedi :? şimdi işi gücü varsa rahatsız da etmeyeyim diyorum ama.. doktor randv. bugün değildi dimi ?

işi gücü vardır yaa. o bir işi yetiştirecekti sanırım. şimdi hatırladım.

ben doktor rand. salı diye hatırlıyorum. rahatsız etmeyelim o zaman. akşam yazar sanırım. yarın alırız ifadesini.

kocişimden siparişler gelmeye başladı .... bol limonlu şehriye çorbası... yok yok tarhanada olabilirmiş...((

E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?

meleksimam merhaba, ben de tecrübesizim ve bebek istiyorum 3 aydır. Herkesten birşeyler öğrenmeye çalışıyorum burda paylaşılanları okuyarak. Bugün ovulasyon testi satın aldım. Bakalım işe yarayacak mı? Ümitsizliğe kapılmaya başlıyrum yoksa yavaş yavaş(

Elim gitmiyor ki takvim yapmaya. Hala korkuyorum. Haftaya bugün inşallah keseyi görürsem yapacağım hemen takvimi söz

tamam nasıl istersen canım ama heycanla bekliyoruz haftaya bugun sen keseyi göreceksin ben kalp atışını duyucam edavutta cinsiyetini öğrenecek ne kadar güzel sevinç bunlar değil mi ?

ümitsizlğe kapılma sakın konu sahibimiz bu aralar uğramıyor konuya ama en son konustugumuzda cok iyi oldugnu söylemişti . ovulasyon testını aldım fakat bende işe yaramadı umarım sende yarar bir türlü koyu cızgıyı goremedım malesef onda

Son düzenleme:
tamam nasıl istersen canım ama heycanla bekliyoruz haftaya bugun sen keseyi göreceksin ben kalp atışını duyucam edavutta cinsiyetini öğrenecek ne kadar güzel sevinç bunlar değil mi ?

Daisyb nasıl geçiyor ilk haftalar? çok rahatsız edicimi? bulantı baş dönmesi filan...

söyledinmi!!! en son kimseye söylememiştin bekliyordun. Nasıl karşıladılar:))

eşim güya çaktırmamış. söylemiş. ben biraz üzüldüm aslında öğrenmelerine ama yapacak bişey yok artık. babam çok duygulandı ilk kez onu böyle gördüm. kardeşim mutluluktan delirdi resmen. annemse garibim hep etrafımdaydı. eşime kızdım biraz. ama çok güzeldi.

Daisyb nasıl geçiyor ilk haftalar? çok rahatsız edicimi? bulantı baş dönmesi filan...

Baş dönmesi bir kere oldu aniden kalkmıstım oturdugum yerden onun dısında olmadı , fakat bulantı deme durmadan kusuyorum su 3 ay bitsin bulantılarımın gitsinde rahatlayayım inşallah ama her halûkarda cok güzel bir duygu biraz yorgunluk da olmasa iyi olacak darısı senin başınaaaaaaaaaa ama sakın deme mide bulantısına razıyım yeterkı olsun diye bunu söylemeden bir kere daha düşün derim :) İnşaallahh senınde güzel bir hamılelıın olurrr hepimiz bırlıkte beklerız senın gunlerınıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…