- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.501
gülümsün de asyaeren de müjdeli haberlerini bi alsak değil mi yaa
mecbur cekicen kocana iyi bak :)
:)))) normalde iyi de bakarım sanırım benden geçti. ama o benim gibi değil ki. sanki etinden et koparıyolar bir naz bir naz görsen. :))))
cumartesi gecesi dedim ki ''bak hayatım spor yapıp terli terli dolaşıyosun hasta olacaksın'' o da dediki '' yok çok bilmiş ben hasta olmuycam''
dün sabah ''sen haklısın sanırım '' dedi. az önce mesaj atıyo beni akşama hazırlamak için mesaj aynen şöyle ''özür dilerim karıcım şu anda boğazım ağrımıyor ama tipim çok kayık'' :)))
gülümsün demişken hala gelmedi :? şimdi işi gücü varsa rahatsız da etmeyeyim diyorum ama.. doktor randv. bugün değildi dimi ?
işi gücü vardır yaa. o bir işi yetiştirecekti sanırım. şimdi hatırladım.
tamam tatlım eğer görünürsem sms atarım sana
amman kocişinden uzak dur bu sefer hasta olma :)))
:))) ah ahhh naz naz ......
kocişimden siparişler gelmeye başladı .... bol limonlu şehriye çorbası... yok yok tarhanada olabilirmiş...((
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
Elim gitmiyor ki takvim yapmaya. Hala korkuyorum. Haftaya bugün inşallah keseyi görürsem yapacağım hemen takvimi sözGüzelim artık takvim yapsan diyorum hani
Elim gitmiyor ki takvim yapmaya. Hala korkuyorum. Haftaya bugün inşallah keseyi görürsem yapacağım hemen takvimi söz
meleksimam merhaba, ben de tecrübesizim ve bebek istiyorum 3 aydır. Herkesten birşeyler öğrenmeye çalışıyorum burda paylaşılanları okuyarak. Bugün ovulasyon testi satın aldım. Bakalım işe yarayacak mı? Ümitsizliğe kapılmaya başlıyrum yoksa yavaş yavaş(
gamzecim haftasonu bol bol naz yaptınmı bakim :))
hem dee nasıııllll.... bir güzel oluyor ki.. kendimi kraliçe gibi hissettim valla. annem babam eşim kardeşim herkes etrafımda fır döndü:))
tamam nasıl istersen canım ama heycanla bekliyoruz haftaya bugun sen keseyi göreceksin ben kalp atışını duyucam edavutta cinsiyetini öğrenecek ne kadar güzel sevinç bunlar değil mi ?
hem dee nasıııllll.... bir güzel oluyor ki.. kendimi kraliçe gibi hissettim valla. annem babam eşim kardeşim herkes etrafımda fır döndü:))
söyledinmi!!!en son kimseye söylememiştin bekliyordun. Nasıl karşıladılar:))
senın takvimini ne zaman görüyoruz gamzecim
Daisyb nasıl geçiyor ilk haftalar? çok rahatsız edicimi? bulantı baş dönmesi filan...
kısmetse kontrolden sonra canım. benim risk biraz fazla.
ne riski ben bılmıyordum kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?