- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.441
Günaydın kızlar
Haftasonum yoğun geçti bol bol gezdimBulantım yok çok şükür ama iştahım arttı sanırım. Gözümün takıldığını istiyor canım. Çabuk acıkıyorum bir de. Artık alıştırdım kendimi hamile olduğuma yine de korkuyor insan. Hala takvim yapamadım, elim gitmiyor.
Sizler nasılsınız?
günaydın şekerlerr :))
ee hamiş olmak kolay değil bebiş gelmeden naz yapıyor sizee
Ben de keseyi gördükten sonra takvim yapmayı düşünüyorumgünaydın acemi annemiz:) ben doktordan sonra yapmaya karar verdim. Allah nasip ederse ilk iş takvimi yapıcam.
Hayırlısı canım. Biz de aynı süreçlerden geçtik. Sen çok daha fazla imtihan oluyorsun ama bu günler de geçecek bir gün. 10 ay olmuşsa bence doktora görünüp tahlillerini yaptır, çatlama hapına başlayabilirsin belki doktor tavsiyesiyle. Strese girince olmuyor malesef bebekgünaydın hanımlar
geçen hafta uğrayıp kendimi bir tanıtmıştım, pazartesi sabah bir günaydın demek istedim. Ne yazık ki bu sabah regl oldumbu mücadelede 10. ayımı da geride bıraktım sonuç olarak... 1-2 ay ara mı versem diyorum, sanki yoruldum gibime geliyor...Kafam çok karışık, yumurta takibi mi yaptırsam, rahim filmi mi çektirsem, ara mı versem yoksa akışına mı bıraksam bilemiyorum... öyle işte.
sizler de iyisinizdir umarım?
günaydın hanımlar
geçen hafta uğrayıp kendimi bir tanıtmıştım, pazartesi sabah bir günaydın demek istedim. Ne yazık ki bu sabah regl oldumbu mücadelede 10. ayımı da geride bıraktım sonuç olarak... 1-2 ay ara mı versem diyorum, sanki yoruldum gibime geliyor...Kafam çok karışık, yumurta takibi mi yaptırsam, rahim filmi mi çektirsem, ara mı versem yoksa akışına mı bıraksam bilemiyorum... öyle işte.
Ben de keseyi gördükten sonra takvim yapmayı düşünüyorum
Hayırlısı canım. Biz de aynı süreçlerden geçtik. Sen çok daha fazla imtihan oluyorsun ama bu günler de geçecek bir gün. 10 ay olmuşsa bence doktora görünüp tahlillerini yaptır, çatlama hapına başlayabilirsin belki doktor tavsiyesiyle. Strese girince olmuyor malesef bebek
günaydın canım. tekrar hoşgeldin. stres de çok etkiliyor bu durumu bir iki ay akışına bırak belki sürpriz yapar bebişin sana.
günaydın hanımlar
günaydın acemi annemiz:) ben doktordan sonra yapmaya karar verdim. Allah nasip ederse ilk iş takvimi yapıcam.
bir tek rahim filmi kaldı aslında yapılmamış tetkik olarak, hormonlarım falan normal, vajinal muayenede de sorun görünmüyor, eşimin spermelri de hamilelik için yeterli görünüyor ama bebiş yok işte. gittiğim bir doktor, tüplerde tıkanıklıktan şüphe etmiyoruz bizce gerek yok rahim filmine dedi. diğeri ise çekeriz bir süre daha olmazsa dedi. benim de aklım karışık yani...
hoşbuldummmstres çok etkili biliyorum...1-2 ay kendi haline bırakıyım bari, aralık ayında yumurta takibine giderim. 2 ay da öyle denerim, olmadı aşılama ve tüp bebek artık
bir tek rahim filmi kaldı aslında yapılmamış tetkik olarak, hormonlarım falan normal, vajinal muayenede de sorun görünmüyor, eşimin spermelri de hamilelik için yeterli görünüyor ama bebiş yok işte. gittiğim bir doktor, tüplerde tıkanıklıktan şüphe etmiyoruz bizce gerek yok rahim filmine dedi. diğeri ise çekeriz bir süre daha olmazsa dedi. benim de aklım karışık yani...
hoşbuldummmstres çok etkili biliyorum...1-2 ay kendi haline bırakıyım bari, aralık ayında yumurta takibine giderim. 2 ay da öyle denerim, olmadı aşılama ve tüp bebek artık
ben yazana kadar cevaplamışsın bile :)))
kızlar tam yumurtlama zamanındayım ve doktordan randevu alamıyorum çarşambaya gün verdiler. yani 14. güne.. Allahım kriz geçirecem meraktan. Hayır yani yumurtlamıyorsam bileyim hiç değilse!! offf yarın sabahtan şansımı deneyecem artık. belki bekleme koşulu ile gidersem araya sıkıştırır.(
canım sıkma canını. araya alma şansı varsa tabi kendi doktorun daha iyi olur ama. başka doktor yokmu bu seferlik ona gitsen. hani sıkıntıda yapmamış olursun.
asyaeren. gülümsün nerelerde toplantısı mı var yine. yarın gidicekti değilmi doktora.
yani var tabi de benim doktorum kadın. ister istemez daha iyi hissediyorum kendimi. Erkek doktorlarada çok muayene oldum ama bu kadında daha iyi hissediyorum kendimi.
Bide işin yoksa neler yaptığını filan say başka doktora.. Geçmişi biliyor diye..(
Be sabahtan şansımı deniyecem. genelde böyle sabahtan beklemeyi kabul edenleri. ayy ovülasyon testi mi alsam acaba?
bilemedim canım.. ben ara ara takip ettiğimden hangi gün gidecekti okumadım galiba. biraz geçsin gelmezse sms atarız :) belkide işi yoğundur.
canım sıkma canını. araya alma şansı varsa tabi kendi doktorun daha iyi olur ama. başka doktor yokmu bu seferlik ona gitsen. hani sıkıntıda yapmamış olursun.
evet canım aslında haklısın ben düşünemedim sanırım al baştan tüm hikayeyi. senin o kadar vaktin yok değilmi.
şansını dene doktora muayene olamazsan ov. testini yapmalısın. en azından için rahat eder.
ayy gamzecimmm... hastancakmışım gibi belim filan ağrıyor, heyecan yaptım valla. Yumurtlama oluyordur inşallahh.. tembel şeyler bu ay çalışsın bari :)
bugün işten kaçabilisem bugün gidecem valla... :?
ayool muayene olmazsam yumurta yerine ben çatlarım valla... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?