Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım dikkat et kendine, doktorun dediği gibi dikkatli olman gereken zamanlar. Bu noktaya kadar gelmişsin fırstın varsa yat evde bir iki gün. 5 ekime kadar sabır.. :)

Canım dikkat et kendine, doktorun dediği gibi dikkatli olman gereken zamanlar. Bu noktaya kadar gelmişsin fırstın varsa yat evde bir iki gün. 5 ekime kadar sabır.. :)

bilemiyorumki canım ya. keşke olsa o kadar aksi bir zamana denk geldiki ay sonu. çok sıkışık işler

anlıyorum canım. haklısın dışardan konuşmak kolay işte :) biran kendimi düşündüm.. felç olurlar heralde...

aynen öyle. bazen durup düşünüyorum sanki ben kurtarıcam neyse ne çek git diye ama karakter meselesi izin vermiyor ruhum:))

geeeel 5 ekim ama sorunsuz gel:)

aynen öyle. bazen durup düşünüyorum sanki ben kurtarıcam neyse ne çek git diye ama karakter meselesi izin vermiyor ruhum:))

geeeel 5 ekim ama sorunsuz gel:)

Belli, sende programlanmış gibi yaşıyorsun... :)
valla bende sabırsızlıkla bekliyorum geel gell :)

Belli, sende programlanmış gibi yaşıyorsun... :)
valla bende sabırsızlıkla bekliyorum geel gell :)

canım benim kürtaj olma ihtimali olması çok geriyor. kendimi çok hazırlayamıyorum
bazen niyeti bozuyorum Allah affetsin gidecekse gitsin diyorum sabrım kalmamış hastalıklardan hastalardan bazende utanıyorum kendimden bir parçam için böyle düşünüyorum diye.

Canım hayatta herşeyi yaşıyoruz tabiki. önüne geçemeyiz ama emin ol ki herşeyde bir hayır vardır. Ama ben düşüncelerin gücü olduğuna inanıyorum. aklıma kötü şeyler geldimi hemen kovalıyorum. Çünkü insan nekadar olumlu düşünürse okadar pozitif olur ve sorunlarınde üstüden gelir.
Hepimiz insanız tatlım. düşüncelerin önüne tabiki geçemezsin ama kendini kasma. iyi yada kötü her yaşanılacakta bir güzellik çıkıyor. ben bunu defalarca yaşadım.
Bazen dünya batmış gibi oluca günışı daha çabuk çıkabiliyor.
inan bana... :)

Neden öyle diyorsun? O senin bebeğin.
Bak ben bugün biraz yürüyeyim diye çıktım dışarı. Akıntımın arttığını hissettim, kanmam oluyorsa ya diye gelene kadar yedim kendime. Çok şükür bir şey yok.Kaybetmek çok zor, bulmak da zor. Birkaç gündür yanlış şeyler yiyormuşum. Yeşil çay, türk kahvesi ve en kötüsü alıç. Hiç aklıma gelmezdi alıcın düşük tehlikesine yol açtığı. Bu gün öğrendim.Sabahtan beri dua ediyorum bir şey olmasın diye

haklısın hayatım. ne bileyim çok umutlandırmakta istemiyorum kendimi.bu kez daha çok üzüleceğimi biliyorum. yinede pozitif olucam tabi. hayırlısı bakalım. 4 gün mü kaldı? :))))))))) geç çabuk geeeççç

inş bişey olmaz canım. bende işte ne bileyim dediğim gibi çokta umutlanmak istemiyorum. çok üzülürüm. kendimi bunada hazırlamam lazım ama .
o akıntı olayı bende de var çok fazla. aslında şimdi yatıyo olmam lazımdı.

Canım hayatta korkarak yaşanmıyor ki. her an herşeye hazırlıklı olmak lazım yani bu sadece bebiş için değilde hayatta kaybetmeye göze alamadığımız herşey için geçerli.
Bu yüzden çok düşünme kafanı başka şeylerle meşgul et o güne kadar. Allahtan işin gücün var :)

aa bak yazdığın iyi oldu ben yeşil çay içerim.. hani olurda birgün hamiş olursammm :)))) aklımda olsun yani..
Nerden bileceksinki? herşeyi yemeden önce araştıramayızki? (alıçı da ne severim ama...)

ayakta fazla durma canım. oturarak çalışmaya özen göster. yorulmazsın en azından.

:)) hiç sorma canım. Eşimde aynı şeyi söylüyor Allah tan çalışıyosun diyor. Ayyy bide evde olsaydım düşünemiyorum kendimi.
sen ne durumdasın araya sıkışabildinmi doktor da

Söktürücü özellikteki bitki çayı zararlı, normal bitki çayını da günde bir fincandan fazla içmemek lazım ama yeşil çayı bilmiyordum. Alıç da deli gibi yerim, çok severim. Köye gidip koca bir poşet toplarım diyordum. Elimi bile sürmem artık
Gerçekten çok araştırmak lazım ne yenir ne yenmez diye, doktor da bir şey söylemedi bu konuda.

kızlar böyle şeyleri duyunca aklıma geliyor bizim annelerimiz falan hiç mi yeyip içmemiş bunlardan çok merak ediyorum.
ben sabahları aç karnına kahveye bayılırım. birde bitki çayı çok seviyorum. ekşi ve acılı olan herşeyi çok severim. ne yicezki o zaman değilmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…