- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.561
aslında beni dinleyen bir doktorum var yakında aynı zamanda eskiden özel sigortam varken gidiyordum. ama şimdi her bir muayene için 150 tl veremem yani. bunun ultrasonu, tahlili... zaten çok ödememiz var
bir iki yer daha var biraz uzak oradaki doktorlara bi bakacam. olmadı eşimin beni arabayla bırakacağı şekilde fırsat yaratacam.
Kordon tıp merkezi diye bir yer var orada iyi doktor bulursam, ilerde doğum filan orada olur hem. bakacaz artık..
Senin doktor ertelendi demek ha? üzüldüm canım ya. kotrole mi gidecektiniz peki?
aslında beni dinleyen bir doktorum var yakında aynı zamanda eskiden özel sigortam varken gidiyordum. ama şimdi her bir muayene için 150 tl veremem yani. bunun ultrasonu, tahlili... zaten çok ödememiz var
bir iki yer daha var biraz uzak oradaki doktorlara bi bakacam. olmadı eşimin beni arabayla bırakacağı şekilde fırsat yaratacam.
Kordon tıp merkezi diye bir yer var orada iyi doktor bulursam, ilerde doğum filan orada olur hem. bakacaz artık..
Senin doktor ertelendi demek ha? üzüldüm canım ya. kotrole mi gidecektiniz peki?
cnm eşim sperm analizi yapacaktı
işte onun sonuçlarına göre hareket edecektik bizde
bende o da sonuçalrı alıp gidecez doktora benim kadın doğumcuda istiyo o sonuçları beklemede kaldı işte
sende üzme kendini elbet iyi bir doktor bulacaksın
iyi bir doktor bulursanız bana da söyleyin üff doktor bulamadım hala
araştırdığım kadarıyla izmirde Opr. Dr. Cahit Mete TARCAN iyi bir doktormuş . giden arkadaşlar öneriyor. birde ben deneyeyim bakalım. .. sen ankaradaydın dimi ?
asyaeren ben bugune kadar kadın doğumcuya 5 kere fln zor gitmişimdir 3 ü de bekarken önemsizdi ztn. Yalnız evlendikten sonra ilk gittigimde kadın doğumcunun çok çok iyi biri olması gerektiğini ilk muyanemde anladım.Tamamen şans eseri tavsiye üzerine bi doktor buldum. Çok çok memnun kaldım ki ben bu muaynelerden acayip çekinen biriyim. Bence 1.si doktorumuz kadın olmalı çünkü erkek doktor bi noktaya kadar anlayabiliyo sadece seni ve yasadıgın zorlukları biraz hafife alıyo. Nerden bu kanıya vardın dersen normal dogum yaptıran bi bayan doktorun hastayla ilgilenişini de izledim erkeğinkini de.. Hamilelerin biri ablamdı biri arkadasım dogumunu yapana kadar da yanındaydım cok iyi gözlemleme fırsatım oldu. 2. si de doktorun seni postlayıp gönderme derdinde olmamalı seni rahatlatana kadar seninle konusmalı, sorularını cevapsız bırakmamalı.. Zaten bu da 3. olması gereken niteliği doğuruyo o da güven. Seni dinleyen doktora güveniyo insan, doğru yerde olduğuna inanıyor.. İnsallah sende senin için en iyisi olduğuna inandığın doktoru bulursun..
asyaeren ben bugune kadar kadın doğumcuya 5 kere fln zor gitmişimdir 3 ü de bekarken önemsizdi ztn. Yalnız evlendikten sonra ilk gittigimde kadın doğumcunun çok çok iyi biri olması gerektiğini ilk muyanemde anladım.Tamamen şans eseri tavsiye üzerine bi doktor buldum. Çok çok memnun kaldım ki ben bu muaynelerden acayip çekinen biriyim. Bence 1.si doktorumuz kadın olmalı çünkü erkek doktor bi noktaya kadar anlayabiliyo sadece seni ve yasadıgın zorlukları biraz hafife alıyo. Nerden bu kanıya vardın dersen normal dogum yaptıran bi bayan doktorun hastayla ilgilenişini de izledim erkeğinkini de.. Hamilelerin biri ablamdı biri arkadasım dogumunu yapana kadar da yanındaydım cok iyi gözlemleme fırsatım oldu. 2. si de doktorun seni postlayıp gönderme derdinde olmamalı seni rahatlatana kadar seninle konusmalı, sorularını cevapsız bırakmamalı.. Zaten bu da 3. olması gereken niteliği doğuruyo o da güven. Seni dinleyen doktora güveniyo insan, doğru yerde olduğuna inanıyor.. İnsallah sende senin için en iyisi olduğuna inandığın doktoru bulursun..
hiç belli olmuyor canım ya.. ben çoğunlukla erkek doktorlara gittim. bazıları hayvandan farksızdı, bazılarıda çok sempatikti. Mesela ilk sürekli doktorum hakan bey (park sağlık) çok iyidi. uzun süre dinliyor açıklamalar yapıyor, muayenede de rahat olabilmem içinde çok sakin davranıyor.
tabi aradaki fark biri ücretli biri sgk farkı... hastası daha az olunca daha çok zaman ayırıyorlar... her muayeneye yüksek ücret veremem benOpr. Dr. Cahit Mete TARCAN'ı deneyecem bakalım..
valla sadece konu bu değil bütün bölümler için iyi bir doktor çok önemli hastaya yaklaşımı tavrı hepsi önemli
bana göre ne kadar iyi deselerde o doktor senin sorularının cevabını veremiyorsa yetersizdir arkadaş
sonra sen kurup duracan
işte burda acamiperi neler çekti doktorlar yüzünden kız helak oldu
asya eren sende biliyorsun kız gebemiyim bebeğim sağlıklı mı derken helak oldu
sonra iyi bir doktor buldu da rahatladı
Yok ben İstanbul canım
valla bende sana katılıyorum bu doktorun kadın erkekliği değil mesleğinde ki yaklaşım ve insanlığı ile ilgili ben hem kadın hemde erkek doktorlara gittim memnun olduğum da var olmadığımda
bazı kadın doktorlar karşısında hele dehşete düştüm
evet canım. ama işte sgk ile gittinmi çok az doktor sana zaman ayırıyor. çünkü dışarda bekleyenler var.. denk gelmek lazım öyle doktorlara.
özeldekilerin bazılarıda çok yalaka oluyor kendimi dolar gibi hissediyorum. sanki bana öyle bakıyorlar.
doğru diyosun. hele bir manyak kadına gittim ben birsürü ilaç sıktı içime bişeyler yaptı yaram vardı benim. sonra ilaçlar yazdı. Neyseki ben okumdan ilaç içmem kortizon vermiş bana! sonra ünv. hast. prof. ücretli gittim canım tak etmişti artık. prof. kadnın ismini filan aldı reçeteyi aldı.
sağlık bakanlığına şikayet edecem dedi. ya.. her verileni içmeyin sakın..
valla ole allah yüzümüze baksın
bizim o ufaklık var ya hani biliyosun
ona down sendorumu var alacağız dedi doktor
sonra etlim kıydı paraya gitti bir özel doktora
allahtan doktor hakketten iyiydi
sağlıkla doğdu
öbür doktra kalsa alacak sonrada öğrendik bir sürü test yapılıyomu bunun için hiç birini almadan çocuğu almaya kaltı eltim zaten 6 yıl bekledi o çocuk için nasıl yıkım yaşadılar
yazık değilmi o anne babaya buda doktor işte sözde
hiç belli olmuyor canım ya.. ben çoğunlukla erkek doktorlara gittim. bazıları hayvandan farksızdı, bazılarıda çok sempatikti. Mesela ilk sürekli doktorum hakan bey (park sağlık) çok iyidi. uzun süre dinliyor açıklamalar yapıyor, muayenede de rahat olabilmem içinde çok sakin davranıyor.
tabi aradaki fark biri ücretli biri sgk farkı... hastası daha az olunca daha çok zaman ayırıyorlar... her muayeneye yüksek ücret veremem benOpr. Dr. Cahit Mete TARCAN'ı deneyecem bakalım..
kesinlikle bende gelir gelmez bakarım bana ne verdi die ondan sonra içerim
yanlış ilaçtan insanın başına neler gelir allah korusun
Canım çok teşekkür ederim desteğin için kan testi yaptırabilirim aslında sağlık ocagı cok yakın ama olumsuz sonuctan korkuyorum o yuzden gitmiyorum kendi kendimi yiyorum resmen.. Karar verdim bekliycem adet gününe kdr. Gelmezse o zmn ciddi ciddi süphelenicem. Çünkü adetim sasmaz erken gelir gec gelmez.. cok cok tsk ettim yeniden sıcak yaklaşımın için gamze :) Ben buraya üye olalı cok oldu ama hiç yazmamıştım bir haftadır fln yazıyorum o da hep bu konuyla ilgili işte.. Kendimle birlikte burdaki kızları da yiyorum yani :)
ne demek hayatım. hepimiz kadınız. anne olmak hepimizin hakkı. sen sıkıldıkça takıl bize. bizde birbirimizi yiyoruz işte:))
Bütün erkek doktorlar kötüdür ya da bütün kadın doğumcular iyidir demiyorum ztn. Genelleme de yapmadım. çünkü herkes gördüğü yaşadığı kadar tecrübelidir. Benim gördüklerim ilgisizdi, kadın olup ilgisiz olanı da vardı arasında ama en son noktada artık doğum anında bi bayan doktorla erkek doktoru izleyince ben kendimce bu kanıya vardım.. Erkek kadın gibi düşünemiyo, kadında erkek gibi.. Bu acından diyorum ben. ama kadın ya da erkek kimse doktorun eger seni dinlemiyorsa bile ordan koşarak uzaklaş derim ben..
ne demek hayatım. hepimiz kadınız. anne olmak hepimizin hakkı. sen sıkıldıkça takıl bize. bizde birbirimizi yiyoruz işte:))
evet ya yok olemi yok bölemi derken aldık başımızı gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?