Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın hanımlar nasılsınız ??

pnr20 ben öyle bir belirti yasamadım ama şu aralar bazen sancı giriyor kasığıma

Günaydın hanımlar nasılsınız ??

pnr20 ben öyle bir belirti yasamadım ama şu aralar bazen sancı giriyor kasığıma

Kızlar hamilelik belirtileriyle ilgili sol tarafa giren agrılardan bahsetmiş. Benim kasıgıma değil sol bel bosluguma dogru giriyo. Hiç hamilelik yasamdım belirtileri de nasıl oluyo bilmiyorum. Belki de hiç alakası yok baska bişey tamamen bilmiyorum ki... Test yapmak için de erken..

canım benim yumurtlama günlerinde oluyor benze durumlar

canım . çok tedirgin oldum. evet bencede başka doktor bulmalısın. seni dinlemeli önce. böyle bişey olabilirmi seni anlamayan birine kendini neden emanet edicen ki.
sıkma canını artık . biz de gülümsün le seni başka doktora göndrmeye karar vermiştik :)

iyiyim cnm ya yorucuydu işte
eşim sabaha kadar sayıkladı yazık
yaşlıydı zaten ama annem yanı kv çok kötü oldu ona üzüldük
işte bugünde turşu gibiyiz

Allah sabır versin canım. Kalanlara sağlıkla yaşamak nasip olsun inşallah

canım belirti kişiden kişiye değişebiliyor.
şimdi daha adetine 8 gün varken de umutlanman yanlış olur çünkü daha oluşum aşamasında. daha önce yaşamadıysan bu ağrıyı bir ihtimal oluşuyor olabilir. göğüslerde hassaslaşma ve beyaz akıntı sık görülen etkilerden.

evet başka doktor bulacam. evimede çok yakın diye özellikle gidiyordum. mağlum fırsat yaratarak gidince yolda vakit kaybedtmek istemiyordum. Ama tekrar gitmek istemiyorum açıkçası. yani tamam hakkını yemiyorum iyi yönlendiriyor iyi bir doktor ama ben derdimi anlatamadıktan sonra... ne desem farklı anlıyor beni. hemen pat diye cevap veriyor.
yani muayenede daha rahatım ama konuşunca geriliyorum. bakacaz işte... şimdilik gitmemeye karar verdim. adet olana kadar ( umarım olmaz) bekleyecem. merak etmiyorum artık. ikinci bir gerilim yaşamak istemiyorum şuan.

işte böyyleee.:)
canım benim işyerim şehre 15 km uzakta. çevre yolu falan aşıp geliyorum. ama 1 dk düşünmüyorum sağlığım ve bebeğim konusunda basıp çıkıyorum onca yolu gidip geliyorum. kendini sakinleştir. seni anlamayan birine hele ki dinlemeyene ne gerek var. oturup seninle saatlerce ilgilenebilecek çok daha iyi doktorlar vardır.

ne için gidersen git sana bakması lazımdı.sende haklı olarak merak ediyosun
bekle bakalım şimdidende araştır doktor
haklısın
bende senin gibiyim zaten doktor takibi denilen şey ole bişey bence
neyse bende korkmuştum bula geçmiş olsun cnm iyi olur herşey merak etme
daha hapı keseli ne kadar oldu yoluna gireek vucudunda bu sürece alışacak merak etme

kızlar kahvaltımı yaptım daha iyiyim şu an
bakalım yoğun bir iş günü var önümde
dün o kadar midem bulandıki cenaze evinde regli olmasam hamileyim derdim yani o kadar

Son düzenleme:
kızlar kahvaltımı yaptım daha iyiyim şu an
bakalım yoğun bir iş günü var önümde
dün o kadar midem bulandıki cenaze evinde regli olmasam hamileyim derdim yani o kadar

afiyet olsun şekerim.
benimde öyle. şimdi çıkıyorum öğlene kadar toparlayıp tekrar dönerim. öpüldünüz

ben sadece gelişme varmı öğrenmek istemiştim işte.. çalışıyoruz ama boşamı acaba? diye düşünmemek içindi. Neyse en azından arada hormon değerlerin normal demişti. biraz merak gidermiş oldum. eşiminde tahlili iyidi...
bi ultrasonla baksaydı iyidi... :) ammann işin yoksa doktor bul şimdi... bazı doktorlarda hayvan gibi davranıyorlar.
hiç unutmam seneeler önce devlet hastanesini gitmiştim, regl 4gün yerine 10 gün sürdü, problem var diye korkup gitmiştim. eşimle daha evlenmeden önceki zamandı..
Gerizekalı doktor benim derdime bakacağına direk hamile değilsin deyip göndermişti beni. Sinirden adamı öldürmek istemiştim.
Seneler sonra duydumki.. Hasta eşinin biri adamı bıçaklayarak öldürmüş.
Yani tamam beddua etmiştim ama bukadarını demekki haketmiş. bu arada beddua eden bir insan değilim ama canım çok yandımıda hedef tam 12den oluyor.
Allahın sevdii kulumuyum nedir anlamadım...

anladım dikkat et üşütme .

aman aman beddua etme o zman sen bol bol hayırlı dua et
ya ole malesef bazıları kaba oluyo ilgisiz oluyo bazılarıda herşeyle ilgileniyo sen seni anlayacak bir doktor bul cnm
hem gebelik öncesini hemde gebeliğini hemde sonrasını takip etsin
kolay değil
sağlık bu
bole kafanda soru işaretleriyle olmaz

aslında beni dinleyen bir doktorum var yakında aynı zamanda eskiden özel sigortam varken gidiyordum. ama şimdi her bir muayene için 150 tl veremem yani. bunun ultrasonu, tahlili... zaten çok ödememiz var
bir iki yer daha var biraz uzak oradaki doktorlara bi bakacam. olmadı eşimin beni arabayla bırakacağı şekilde fırsat yaratacam.
Kordon tıp merkezi diye bir yer var orada iyi doktor bulursam, ilerde doğum filan orada olur hem. bakacaz artık..
Senin doktor ertelendi demek ha? üzüldüm canım ya. kotrole mi gidecektiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…