- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.541
Günaydın hanımlar nasılsınız ??
pnr20 ben öyle bir belirti yasamadım ama şu aralar bazen sancı giriyor kasığıma
Günaydın kızlar :) size bi sorum olacak cevaplarsanız cok mutlu olurum. Benim adetime 8 gün var dün geceden beri sol tarafıma böyle sancı girip hemen geciyo kısa kısa sancılar. gece uyuyamadım. hala daha devam ediyo aralıklı aralıklı.. Hamilelik belirtisi olarak buna benzer seyler yazmıs arkadaslar.. Acaba sizde buna benzer seyler yasadınız mı? beni cevapsız bırakmazsanız cok sevirim..
Günaydın kızlar..
Ya evet doktor canımı sıktı. merakla gittim hemen ama beni kontrol etmeye gerek görmedi. aksilikler yüzünden adetin 5. gününe ilaç başlayacaktık başlayamadık. Doktorda şimdi niye geldinki benim kontrolle 5. günü ilaç vermem lazım şimdi veremem deyip durdu. ama ben biraz gelişme varmı diye kontrole geldiğimi anlatamadım....
Çalşıyoruz bebek için ama belkide yumurtalıklarımda hala tık yok boşuna bekliyorum... hayır doktor iyi bir doktor ama ben kendimi derdimi anlatamıyorum dinlemeden pat diye cevap veriyor çok yoruyor beni.
Başka doktor araştıracam. ama artık bu ay gitmeyecem. ne oluyorsa oluyor. 17 ekimde hastalanmazsam ne ala, hastalanırsamda direk 4. gün gidecem hap için başka doktora
iyiyim cnm ya yorucuydu işte
eşim sabaha kadar sayıkladı yazık
yaşlıydı zaten ama annem yanı kv çok kötü oldu ona üzüldük
işte bugünde turşu gibiyiz
Kızlar hamilelik belirtileriyle ilgili sol tarafa giren agrılardan bahsetmiş. Benim kasıgıma değil sol bel bosluguma dogru giriyo. Hiç hamilelik yasamdım belirtileri de nasıl oluyo bilmiyorum. Belki de hiç alakası yok baska bişey tamamen bilmiyorum ki... Test yapmak için de erken..
canım . çok tedirgin oldum. evet bencede başka doktor bulmalısın. seni dinlemeli önce. böyle bişey olabilirmi seni anlamayan birine kendini neden emanet edicen ki.
sıkma canını artık . biz de gülümsün le seni başka doktora göndrmeye karar vermiştik :)
evet başka doktor bulacam. evimede çok yakın diye özellikle gidiyordum. mağlum fırsat yaratarak gidince yolda vakit kaybedtmek istemiyordum. Ama tekrar gitmek istemiyorum açıkçası. yani tamam hakkını yemiyorum iyi yönlendiriyor iyi bir doktor ama ben derdimi anlatamadıktan sonra... ne desem farklı anlıyor beni. hemen pat diye cevap veriyor.
yani muayenede daha rahatım ama konuşunca geriliyorum. bakacaz işte... şimdilik gitmemeye karar verdim. adet olana kadar ( umarım olmaz) bekleyecem. merak etmiyorum artık. ikinci bir gerilim yaşamak istemiyorum şuan.
Günaydın kızlar..
Ya evet doktor canımı sıktı. merakla gittim hemen ama beni kontrol etmeye gerek görmedi. aksilikler yüzünden adetin 5. gününe ilaç başlayacaktık başlayamadık. Doktorda şimdi niye geldinki benim kontrolle 5. günü ilaç vermem lazım şimdi veremem deyip durdu. ama ben biraz gelişme varmı diye kontrole geldiğimi anlatamadım....
Çalşıyoruz bebek için ama belkide yumurtalıklarımda hala tık yok boşuna bekliyorum... hayır doktor iyi bir doktor ama ben kendimi derdimi anlatamıyorum dinlemeden pat diye cevap veriyor çok yoruyor beni.
Başka doktor araştıracam. ama artık bu ay gitmeyecem. ne oluyorsa oluyor. 17 ekimde hastalanmazsam ne ala, hastalanırsamda direk 4. gün gidecem hap için başka doktora
canım belirti kişiden kişiye değişebiliyor.
şimdi daha adetine 8 gün varken de umutlanman yanlış olur çünkü daha oluşum aşamasında. daha önce yaşamadıysan bu ağrıyı bir ihtimal oluşuyor olabilir. göğüslerde hassaslaşma ve beyaz akıntı sık görülen etkilerden.[/QUOTE
Beklemek ne kadar zor.. Gögüslerimde hiç bişey yok aynı duruyolar, akıntım da yok zaten sol bel bosluguma doğru giren batmalar da dün gece başladı. Belki de inşşalh değildir ama hamilelikle alakası yok. Ama esimle acayip umutlandık bu konuda.. İkimizde inanıyoruz sanki varmıs gibi geliyo.. Sonra uyanıyorum rüyadan, daha bişey belli değil diyorum kendi kendime.. Bazı arkadaslarda hiç bir belirti yasamadan hamile kaldıklarını öğrenmişler ya bunları da okuyunca daha da ümitlendim.. BELKİ DE BELKİ DE DİYE DİYE........
kızlar kahvaltımı yaptım daha iyiyim şu an
bakalım yoğun bir iş günü var önümde
dün o kadar midem bulandıki cenaze evinde regli olmasam hamileyim derdim yani o kadar
canım belirti kişiden kişiye değişebiliyor.
şimdi daha adetine 8 gün varken de umutlanman yanlış olur çünkü daha oluşum aşamasında. daha önce yaşamadıysan bu ağrıyı bir ihtimal oluşuyor olabilir. göğüslerde hassaslaşma ve beyaz akıntı sık görülen etkilerden.[/QUOTE
Beklemek ne kadar zor.. Gögüslerimde hiç bişey yok aynı duruyolar, akıntım da yok zaten sol bel bosluguma doğru giren batmalar da dün gece başladı. Belki de inşşalh değildir ama hamilelikle alakası yok. Ama esimle acayip umutlandık bu konuda.. İkimizde inanıyoruz sanki varmıs gibi geliyo.. Sonra uyanıyorum rüyadan, daha bişey belli değil diyorum kendi kendime.. Bazı arkadaslarda hiç bir belirti yasamadan hamile kaldıklarını öğrenmişler ya bunları da okuyunca daha da ümitlendim.. BELKİ DE BELKİ DE DİYE DİYE........
inş olur tatlım dediğim gibi çok umutlanmayın . ama çok merak ediyorsan psikolojik olarak kendinizi yıpratmamak adına. kan testi yaptırabilirsin. onda hemen çıkar zaten. hayırlısı olsun. ilk seferinde psikolojik olarak çok etkileniyor insan. bünye de değişiyor tabi buna bağlı olarak.
aklında kalmasın eğer imkanın varsa git yaptır testini.
bizler buradayız daha yolun başındayız hepimiz sende katılırsın.
inş olur tatlım dediğim gibi çok umutlanmayın . ama çok merak ediyorsan psikolojik olarak kendinizi yıpratmamak adına. kan testi yaptırabilirsin. onda hemen çıkar zaten. hayırlısı olsun. ilk seferinde psikolojik olarak çok etkileniyor insan. bünye de değişiyor tabi buna bağlı olarak.
aklında kalmasın eğer imkanın varsa git yaptır testini.
bizler buradayız daha yolun başındayız hepimiz sende katılırsın.
Canım çok teşekkür ederim desteğin için kan testi yaptırabilirim aslında sağlık ocagı cok yakın ama olumsuz sonuctan korkuyorum o yuzden gitmiyorum kendi kendimi yiyorum resmen.. Karar verdim bekliycem adet gününe kdr. Gelmezse o zmn ciddi ciddi süphelenicem. Çünkü adetim sasmaz erken gelir gec gelmez.. cok cok tsk ettim yeniden sıcak yaklaşımın için gamze :) Ben buraya üye olalı cok oldu ama hiç yazmamıştım bir haftadır fln yazıyorum o da hep bu konuyla ilgili işte.. Kendimle birlikte burdaki kızları da yiyorum yani :)
Kızlar hamilelik belirtileriyle ilgili sol tarafa giren agrılardan bahsetmiş. Benim kasıgıma değil sol bel bosluguma dogru giriyo. Hiç hamilelik yasamdım belirtileri de nasıl oluyo bilmiyorum. Belki de hiç alakası yok baska bişey tamamen bilmiyorum ki... Test yapmak için de erken..
ben sadece gelişme varmı öğrenmek istemiştim işte.. çalışıyoruz ama boşamı acaba? diye düşünmemek içindi. Neyse en azından arada hormon değerlerin normal demişti. biraz merak gidermiş oldum. eşiminde tahlili iyidi...
bi ultrasonla baksaydı iyidi... :) ammann işin yoksa doktor bul şimdi... bazı doktorlarda hayvan gibi davranıyorlar.
hiç unutmam seneeler önce devlet hastanesini gitmiştim, regl 4gün yerine 10 gün sürdü, problem var diye korkup gitmiştim. eşimle daha evlenmeden önceki zamandı..
Gerizekalı doktor benim derdime bakacağına direk hamile değilsin deyip göndermişti beni. Sinirden adamı öldürmek istemiştim.
Seneler sonra duydumki.. Hasta eşinin biri adamı bıçaklayarak öldürmüş.
Yani tamam beddua etmiştim ama bukadarını demekki haketmiş. bu arada beddua eden bir insan değilim ama canım çok yandımıda hedef tam 12den oluyor.
Allahın sevdii kulumuyum nedir anlamadım...
Canım çok teşekkür ederim desteğin için kan testi yaptırabilirim aslında sağlık ocagı cok yakın ama olumsuz sonuctan korkuyorum o yuzden gitmiyorum kendi kendimi yiyorum resmen.. Karar verdim bekliycem adet gününe kdr. Gelmezse o zmn ciddi ciddi süphelenicem. Çünkü adetim sasmaz erken gelir gec gelmez.. cok cok tsk ettim yeniden sıcak yaklaşımın için gamze :) Ben buraya üye olalı cok oldu ama hiç yazmamıştım bir haftadır fln yazıyorum o da hep bu konuyla ilgili işte.. Kendimle birlikte burdaki kızları da yiyorum yani :)
:)) bizde aynı şeyi yapıyoru canım, hem moral veriyoruz hem stres oluyoruz. Birbirimize rahat ol lütfen deyip ama iş kendimize gelince rahat olamıyoruz işte...
en azından konuşup rahatlıyoruz, destek oluyoruz birbirimize..
aman aman beddua etme o zman sen bol bol hayırlı dua et
ya ole malesef bazıları kaba oluyo ilgisiz oluyo bazılarıda herşeyle ilgileniyo sen seni anlayacak bir doktor bul cnm
hem gebelik öncesini hemde gebeliğini hemde sonrasını takip etsin
kolay değil
sağlık bu
bole kafanda soru işaretleriyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?