Ilk çocuğunu düşünenler...

benim işk doktorum kadındı. bana bu hastalıkla zor hamile kalırsın dedi. çok üzüldüm. şimdiki doktorum erkek. inanılmaz biri. cep te ini ne zaman arasam mutlaka döner bana. her sorumada çok güzel açıklık getiriyor. cuma günü kanamam olduğunda hemen hastaneye geldi. çok memnunum

tabi gözlem çok önemli
ama dediğimiz gibi bu doktorun insanlığı ile alakalı
ola bayanlar varki kendisi kolay doğum yapmış butun hastaları ole olaak sanıyo bağırıp çağırıyo onlara göre hasta naz yapıyo kadınların bacaklarına vruanları bile duydum doğum anında ne kadar doğru bilmem
ama ole de kadın doktorlar varki anne gibi nazik kibar anlayışlı seni her yönlü anlıyo benim gittiğim aydan biri böle bi hoca
saçma sapan ne istersen sor gayet sakin bir şekilde ota b..ka cevap veriri muayaneside okadar narin bir kere canımı yaktığını bilemem
ama gelgeleim çok pahalı bacılar
muayenesine ver tehlilere ver ver oğlu ver haketiyomu kesinlike evet
ama o kadar dökemem artık hastaları var
tolga hocayada ole diolar bakalım ne çıkacak

e darısı başımıza :))

senin adına çok sevinidim
tabikide hepimizin çok iyi doktorlara ihityacı var ama seini daha fazla biliyosun ve dikkat çok önemli hem doktorunda hemde sende dikkat çok önemli

yok artık yaa... benim bilerek canımı yakacak doktorun canını okurum! sonra gazetelere çıkarım doktor döven kadın diye
sağlık skandalı! doktorların can güvenliği tehlikede mi?

yok artık yaa... benim bilerek canımı yakacak doktorun canını okurum! sonra gazetelere çıkarım doktor döven kadın diye
sağlık skandalı! doktorların can güvenliği tehlikede mi?

ole valla burda duydum devlette doğum yapan arkadşlardan ha onların başına mı gelmiş hayır onlarda belki duydu ama diken diken oldu tüylerim
ama ne olursa olsun bazı doktorların gerçekten kaba ve ilgisiz olduğu bir gerçek

Canım, arkadasım hastaneye yattı normal dogum yapacaktı.Sürekli gittigi doktoru erkekti. Ama normal dogumunu yapan kadın doktor oldu. Çünkü kendi doktoru izindeydi. Biz başından hiç ayrılmadık ta ki doğumhaneye gidene kadar.. Kız sancıdan yalvarıyodu artık dogumdan 1,5 saat oncesinde. Bayan doktor odaya geldi ve dogumhaaneye gidene kadar yanından ayrılmadı ve hakikaten o bagıran yalvaran kız cok cok rahatladı sakindi artık 1,5 saat.O bir bucuk saat doktor ne yaptı dersen, onunla konustu muayneyle rahatlattı.Kısacası ona nasıl doguracagını öğretti. Kız doğumdan cıkınca kendisi de dedi ki ''iyi Murat yoktu izindeydi. Yoksa o bana bu ilginin yarısını göstermezdi''

Ablama gelince o da normal yaptı.doktorları ilk dogum yapan arkadasımla aynıydı. Yanı onnunkini murat yaptı. Yalnız odaya geldi evet ama 2 defa muayne etti 5 er dakika sürdü. Ablamın yakarıslarını hafife aldı. Başını salladı salladı gitti. Çünkü ne çektiğini anlayamazdı.

senin adına çok sevinidim
tabikide hepimizin çok iyi doktorlara ihityacı var ama seini daha fazla biliyosun ve dikkat çok önemli hem doktorunda hemde sende dikkat çok önemli

evet hayatım Allah yüzüme baktıda karşıma iyi biri çıktı. darısı başınıza.
bu arada çok acıkıyorum. ama yerken miğdem dönüyooo((((

Günaydın

Canım yumurta gelişimi için de 5. gün bakıyorlarmış. Sen doktora karar ver, reglin 5. gününe randevu al. Tam tetkik yapsın.

Pınar, benim de kasıklarımdan sol göğüs altıma ufak sancılar saplanıyordu gebe olduğumu öğrendim ama bu tek başına bir belirti değil unutma. Regle yakın aşırı hassas göğüsler ve kalçaya vuran ağrı benim için net bir belirti idi.

Güllümsün başın sağolsun, kim öldü anlamadım ama Allah rahmet eylesin

Eee özetle kızlar herkes farklı farklı şeyler yaşıyorr.. Allah hepimizİ İnsanlığı güçlü olan vicdanlı İyi doktorlarla karsılastırsın... Kadını erkeği yok bunun da gördüklerinden etkilenmemek te elde değil..

saol cnm eşimin dedesi yani kayınvaliemin babası vefat etti
ya bu 5, gün olayı yumurta takibi için mi ee benim reglim 4 gün sürüyo ne olacak peki ? bak kafam karıştı

benim doktoruma ilk muayenemde eşimle birlikte gittim. orta yaşlı bir adam. oturdu karşıma. bak kızım dedi hiç birşey imkansız değildir. Bir kere umudunu yitirmeyeceksin. mücadelenden vazgeçmeyeceksin dedi. söz aldı benden. 2 hafta önce gittiğimde ultrasonla bakarken çığlık attı. bak bu ne biliyomusun dedi. çok korktum bu senin bebeğin ded koca adam elimi tuttu. başardık dedi ve beni öylece bırakıp koşarak eşimin yanına gitti. o bu haberi hakediyor dedi. eşimi alıp geldi muayene odasına onada gösterdi. adam benden daha mutlu oldu.

saol cnm eşimin dedesi yani kayınvaliemin babası vefat etti
ya bu 5, gün olayı yumurta takibi için mi ee benim reglim 4 gün sürüyo ne olacak peki ? bak kafam karıştı
Reglin 4 gün mü sürüyor, ballısın sen Doktor seni yönlendirir merak etme

kızlar işyeri biraz karıştı, sakinleyince tekrar gelirim yazdıklarınızı okuyacam,
öptüm hepiniz.. :)

kızlar işyeri biraz karıştı, sakinleyince tekrar gelirim yazdıklarınızı okuyacam,
öptüm hepiniz.. :)

tamam hayatım. benimde personelim gözüme bakıyo maaşları hesaplamam lazım. ooofff offff.:)
bebişim bir an önce sağlıklı sıhhatli olsa da çekip çıkarsa beni bu hayattan :)))))

ne güzel işte bole olmalı doktor senin adına çok sevindim bi tanem

iyiyim cnm ya yorucuydu işte
eşim sabaha kadar sayıkladı yazık
yaşlıydı zaten ama annem yanı kv çok kötü oldu ona üzüldük
işte bugünde turşu gibiyiz

Allah rahmet eylesin. Ölüm çok zor kimsenin kalıcı olmadığını bilsek de kabullenmesi hep zor oluyor. Allah sıralı ölümler versin

Allah rahmet eylesin. Ölüm çok zor kimsenin kalıcı olmadığını bilsek de kabullenmesi hep zor oluyor. Allah sıralı ölümler versin

amin cnm en önemlisi o zaten allah sıralı ölüm versin genç acısı vermesin geçen sen halamın 17 yaşındaki kzı kalp krizinden pat die öldü ahal ciğerim yanar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…