Ilk çocuğunu düşünenler...

bende bole bi olay yaşadım
evim giriş kat benim
balkonda kocaman bi böcek var böle kancalı mancalı acayip bişey
ki
ben korkmam ole böcekten köpekten falan
neyse bende çamaşır asıcam elimde sepet falan balkona çıktım oda yanımda sigara içiyo
böeği gördü nasıl feryat figan dur çıkma istirir zehirlenirsin ölürsün bilmem ne
ya yok artık dedim bi dur sakin ol falan yok senin koca gibi kaptığı gibi elektirik süpürgesin almış hüüp çekti böceği
bende bakıyorum
ne dedi
ne ne be çıkar o ordan düşünümeyosun bunu dedim
senin koca gibi süprgeyi götürüyo dur dedim atıcam dio
saçmalam olurmu torbasını at barı dedimde durumu kurtardık
ama bir torbada 25 lira yine zarar yine zarar

valla benimki yurtdışına çıkmıyor daha çok saha içine giriyor. E öyle olunca tepem atıyor. Bana gelince yorgun, maça gelince dipçik gibi . :) pardon büyük harf olmuş yeniden yazmak zor geldi :))

allah emi formundasın gine
yok benimkisi dipcik gibi gelirse yapışır hemen
o yönde bi sıkıntı yok
ama gerçekten yorgun oluyo bişey diyemiyorum

valla benimki yurtdışına çıkmıyor daha çok saha içine giriyor. E öyle olunca tepem atıyor. Bana gelince yorgun, maça gelince dipçik gibi . :) pardon büyük harf olmuş yeniden yazmak zor geldi :))

hiç sorma hayatım yaaa. bizde 90 dk da 15 dk maç arasına sıkıştığımız günleri biliyorum... kısacık:)))

Son düzenleme:

totolarıda pek kıymetli bacım.:))))

kızlar yaaa bişey sorcam size ben benim reglim geçmiş 6 gün şimdi takvimden farkettim =S ee testte negatif çıkmıştı reglide olmadım napim ben yaaa =S bünyemmi şaşıyor doktoramı gideyim

yok bacım siz çalışkansınız biz tembeliz biraz asya ile ole 15 günde bir falan napalım
ole 2 günde 3 günde bir olunca bizimde ayarlar bozuluyo

benim kociş e bağışıklık kazandırdım. hadi dedim mi anasında bile duramıyo. bi kaş göz tamamdır o iş.
eve girincede :)))) istikametin nere olduğunu biliyo.

kızlar yaaa bişey sorcam size ben benim reglim geçmiş 6 gün şimdi takvimden farkettim =S ee testte negatif çıkmıştı reglide olmadım napim ben yaaa =S bünyemmi şaşıyor doktoramı gideyim

yani cnm git tabi
benimde senin gibi geçti her test negatif soluğu doktorda aldım kist mi var acaba die
sterstenmiş
bişey çıkmadı nasıl rahat edeceksen ole yap
kontorolden geçmiş olursun hem

asyaeren loading... :))

ya sorma köpekten korkuyo öldürüyo beni
sokata köpek oluyo dur önce o gitsin istirir
ya saçmalama yürü diyorum sanki erkek ben kadın o
bizdede ole ters bir denge var

eşim mühendis ama evdeki tüm tadilatları ben yapıyorum neredeyse. musluk bozulmuş yapıyımda sürpriz olsun istemiş bana.
akşam eve gittim. musluktan su kıl gibi akıyo.. sürpriiiz dedi...

asyaeren loading... :))

olur ole yapalım canım

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Yüklemede
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede

eşim mühendis ama evdeki tüm tadilatları ben yapıyorum neredeyse. musluk bozulmuş yapıyımda sürpriz olsun istemiş bana.
akşam eve gittim. musluktan su kıl gibi akıyo.. sürpriiiz dedi...

aman aynı benim kocamda sözde makine muhendisi
ama tamirat sıfır biz öğrenci iken merdaneli bir makine var dı bozuldu bu öktü heryerini sözde tamir ediyo
sonra oldu dedi başladı parçaları monteye
birsürü parça kaldı
diyoki
mühendislik hatası
parça artıı bunlara gerek yok dedi
ve makine bi daha hiç çalışmadı
tamiri çağırdık naptınız ablaya buna bu tamir olur mu dedi sen düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…