- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.201
ooo daha bizde neler var gülüm. benim kocişko böcekten korkarmış evlendik ilk hafta balayı falan neyse eve geldik. tabi yaz günü her taraf açık cam pencere. eve bir böcek girmiş. aşkım görür görmez fırladı koltuğun üstüne. ben şaştım nasıl baktıysam yediremedi kendine. al onu dedim ses yok. koltuğun üstündende inmiyor tabi ayaklarınıda topladı bir güzel.
sonra alacaksın aşkım onu dedim. bir baktım elektrik süpürgesini açmış herkül gibi fırttttt diye çekti böceği. bende dedimki aşkım gece süpürgenin torbasından çıkarsa ya
demez olaydım süpürgeyi çöpe attı:)))
valla benimki yurtdışına çıkmıyor daha çok saha içine giriyor. E öyle olunca tepem atıyor. Bana gelince yorgun, maça gelince dipçik gibi . :) pardon büyük harf olmuş yeniden yazmak zor geldi :))
valla benimki yurtdışına çıkmıyor daha çok saha içine giriyor. E öyle olunca tepem atıyor. Bana gelince yorgun, maça gelince dipçik gibi . :) pardon büyük harf olmuş yeniden yazmak zor geldi :))
hiç sorma hayatım yaaa. bizde 90 dk da 15 dk maç arasına sıkıştığımız günleri biliyorum... kısacık:)))
bende bole bi olay yaşadım
evim giriş kat benim
balkonda kocaman bi böcek var böle kancalı mancalı acayip bişey
ki
ben korkmam ole böcekten köpekten falan
neyse bende çamaşır asıcam elimde sepet falan balkona çıktım oda yanımda sigara içiyo
böeği gördü nasıl feryat figan dur çıkma istirir zehirlenirsin ölürsün bilmem ne
ya yok artık dedim bi dur sakin ol falan yok senin koca gibi kaptığı gibi elektirik süpürgesin almış hüüp çekti böceği
bende bakıyorum
ne dedi
ne ne be çıkar o ordan düşünümeyosun bunu dedim
senin koca gibi süprgeyi götürüyo dur dedim atıcam dio
saçmalam olurmu torbasını at barı dedimde durumu kurtardık
ama bir torbada 25 lira yine zarar yine zarar
yok bacım siz çalışkansınız biz tembeliz biraz asya ile ole 15 günde bir falan napalım
ole 2 günde 3 günde bir olunca bizimde ayarlar bozuluyo
totolarıda pek kıymetli bacım.:))))
kızlar yaaa bişey sorcam size ben benim reglim geçmiş 6 gün şimdi takvimden farkettim =S ee testte negatif çıkmıştı reglide olmadım napim ben yaaa =S bünyemmi şaşıyor doktoramı gideyim
kızlar yaaa bişey sorcam size ben benim reglim geçmiş 6 gün şimdi takvimden farkettim =S ee testte negatif çıkmıştı reglide olmadım napim ben yaaa =S bünyemmi şaşıyor doktoramı gideyim
benim kociş e bağışıklık kazandırdım. hadi dedim mi anasında bile duramıyo. bi kaş göz tamamdır o iş.
eve girincede :)))) istikametin nere olduğunu biliyo.
hoşgeldin sorma kalabalıkştık baya
listeyi ekleyimde gelenlere bak ordan
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
ya sorma köpekten korkuyo öldürüyo beni
sokata köpek oluyo dur önce o gitsin istirir
ya saçmalama yürü diyorum sanki erkek ben kadın o
bizdede ole ters bir denge var
asyaeren loading... :))
benim kociş e bağışıklık kazandırdım. hadi dedim mi anasında bile duramıyo. bi kaş göz tamamdır o iş.
eve girincede :)))) istikametin nere olduğunu biliyo.
asyaeren loading... :))
vayyyyyyy
vallah takdir ettim seni şuan
tebrikler peki bu adam nasıl bu kıvama geldi
bizde yol göster
saygılar...... :)
ver elini öpeyim
gülüm testi sen ne zaman yaptın.
eşim mühendis ama evdeki tüm tadilatları ben yapıyorum neredeyse. musluk bozulmuş yapıyımda sürpriz olsun istemiş bana.
akşam eve gittim. musluktan su kıl gibi akıyo.. sürpriiiz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?