Ilk çocuğunu düşünenler...

iyi olur inşallah canım herşşey istediğin gibi olsun. bence de üzmez annesini küçük meleğin..

Bilerek hiç annesine zarar verir mi o bebek. Bence güzel olacak her şey.

kızlar daisyB nasıl, acemi annemiz nasıl. hamişler nasıllar bugün daisy biraz rahatladımı. bana yazın nooolur. okuyamıyorum şimdi

ne güzel demek ki iyi olacak herşey
insan hissediyo içine sıkıntı oturmadığına göre herşey yolunda demektir

inşallah canım. 1 hafta önce böyle değildim. sizlerin sayesinde sanırım bu. akşam doktorumla konuştuk. cumartesi sabaha bekliyorum dedi. tetkik yapılacakmış. birde biopsi dedi. sanırım sorunlu yerden. ben onu bile takmadım kafama. eşimde hayretlerde kaldı. Allah ım bana bir ferahlık verdi.

kızlar daisyB nasıl, acemi annemiz nasıl. hamişler nasıllar bugün daisy biraz rahatladımı. bana yazın nooolur. okuyamıyorum şimdi
Daisy rahatsız canım dinleniyor. Ben iyiyim bir sıkıntım yok. Kardeşime hamile olduğumu söyledim, çok duygusal anlardı

aman iyi bolesi daha güzel
kendini sık sık patlıyo insan sonra
bolesi iyi aynen devam cnm

hoşgeldin sende anne adayımız:))))
hadi anlat biraz.

gamze gercek adın bu ise senle adaşız =) öncelikle çok büyük geçmiş olsun umarım yüce rabbim tez zamanda ikinizide sağlığına kavuşturur =/ Bana gelirsek işte bende ilk bebek için kolları sıvadım 1aydır deniyorum ama şuanda bişey yok canım ona sıkıldı hersey temzi falan ama ortada bebiş yok ,insan bir acabamı diyor ama arkadaslarımdanda dinlediğim kadarıyla normalmiş o kadar üzüldümki 2,5 yıl 10seneden beri bile deneyenler var benim hiç konuşmamam lazım bu durumda hepimiz birbirimize dua edelim hayırlısıyla hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah

ekledim senide listeye cnm
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede

aaaa evet canım gerçek adım. adaşım. ben 4 yıl oldu nerdeyse evleneli işte. ama çocuk mevzusu için çok zor zamanlardan geçtim. son 3 aya kadar hiç düşünemedik allah orayı yeni nasip edecek inş bize. çok ağır hastalandım ben. yeni geldim kendime. vücudumdaki tedavi izlerini attık şükür. ilaçlar falan çok zorladı beni.daha yeni başlamışsın. çok şükür sorunda yok. olur o halde. zaman ve sabır lazım. üzme hiç kendini olurmu

:))))) listemiz ve gelecek evlatlarımız hayırlı olsun gülüm. harikasın. sen yazdıkça içim daha rahatlıyor. ben de tam aradayım :)))

tamam canım haklısın. ne yaparsam yapayım sonucun değişmeyeceğini anladım sanırım

ole cnm işte insanın yaşadıkları insanı gerçekten olgunlaştırıyo
hep diyorum insanın inancı olmasa yaşadıklarından dolayı aklını kaçırır
sen duanı et allaha bırak mevlem ne eylerse güzel eyler

Daisy rahatsız canım dinleniyor. Ben iyiyim bir sıkıntım yok. Kardeşime hamile olduğumu söyledim, çok duygusal anlardı

kıyamam sanaaa. ne güzel. eşim haftasonu söyledi kardeşime ve aileme. pek yaşayamadık biz mutluluğu bu hafta yaşarız allah nasip ederse.
DaisyB çok mu kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…