- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.161
yok cnm yok hamile inş. yarınıda atlatırsa sağ salim
evli mutlu çocuklu olacak
hoş buldum canım. sağol. işte kaldı 1 gün. bu zor sürecimi işte bende sizlerle atlatmaya çalışıyorum. insanın taşıdığı canın kendini zehirleyebileceğini bilmesi ağır bir durum.
hayırlısı bakalım. 1 günümüz var sadece bu kez azıcık dua edin olurmu
ayyyy... :)))) ne güzeeelll. hoşgeldiniz canlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bilerek hiç annesine zarar verir mi o bebek. Bence güzel olacak her şey.hoş buldum canım. sağol. işte kaldı 1 gün. bu zor sürecimi işte bende sizlerle atlatmaya çalışıyorum. insanın taşıdığı canın kendini zehirleyebileceğini bilmesi ağır bir durum.
hayırlısı bakalım. 1 günümüz var sadece bu kez azıcık dua edin olurmu
merak etme annesine kıyamaz o
bende bende listede bende varım =)bende bekliyorum artık =)
gülümsüüüün inş . bugün Allah bana bir ferahlık verdi anlatamam. bir tuhaf enerji var içimde.
ne güzel demek ki iyi olacak herşey
insan hissediyo içine sıkıntı oturmadığına göre herşey yolunda demektir
Daisy rahatsız canım dinleniyor. Ben iyiyim bir sıkıntım yok. Kardeşime hamile olduğumu söyledim, çok duygusal anlardıkızlar daisyB nasıl, acemi annemiz nasıl. hamişler nasıllar bugün daisy biraz rahatladımı. bana yazın nooolur. okuyamıyorum şimdi
inşallah canım. 1 hafta önce böyle değildim. sizlerin sayesinde sanırım bu. akşam doktorumla konuştuk. cumartesi sabaha bekliyorum dedi. tetkik yapılacakmış. birde biopsi dedi. sanırım sorunlu yerden. ben onu bile takmadım kafama. eşimde hayretlerde kaldı. Allah ım bana bir ferahlık verdi.
hoşgeldin sende anne adayımız:))))
hadi anlat biraz.
aman iyi bolesi daha güzel
kendini sık sık patlıyo insan sonra
bolesi iyi aynen devam cnm
gamze gercek adın bu ise senle adaşız =) öncelikle çok büyük geçmiş olsun umarım yüce rabbim tez zamanda ikinizide sağlığına kavuşturur =/ Bana gelirsek işte bende ilk bebek için kolları sıvadım 1aydır deniyorum ama şuanda bişey yok canım ona sıkıldı hersey temzi falan ama ortada bebiş yok ,insan bir acabamı diyor ama arkadaslarımdanda dinlediğim kadarıyla normalmiş o kadar üzüldümki 2,5 yıl 10seneden beri bile deneyenler var benim hiç konuşmamam lazım bu durumda hepimiz birbirimize dua edelim hayırlısıyla hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah
gamze gercek adın bu ise senle adaşız =) öncelikle çok büyük geçmiş olsun umarım yüce rabbim tez zamanda ikinizide sağlığına kavuşturur =/ Bana gelirsek işte bende ilk bebek için kolları sıvadım 1aydır deniyorum ama şuanda bişey yok canım ona sıkıldı hersey temzi falan ama ortada bebiş yok ,insan bir acabamı diyor ama arkadaslarımdanda dinlediğim kadarıyla normalmiş o kadar üzüldümki 2,5 yıl 10seneden beri bile deneyenler var benim hiç konuşmamam lazım bu durumda hepimiz birbirimize dua edelim hayırlısıyla hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah
ekledim senide listeye cnm
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede
tamam canım haklısın. ne yaparsam yapayım sonucun değişmeyeceğini anladım sanırım
:))))) listemiz ve gelecek evlatlarımız hayırlı olsun gülüm. harikasın. sen yazdıkça içim daha rahatlıyor. ben de tam aradayım :)))
Daisy rahatsız canım dinleniyor. Ben iyiyim bir sıkıntım yok. Kardeşime hamile olduğumu söyledim, çok duygusal anlardı
ole cnm işte insanın yaşadıkları insanı gerçekten olgunlaştırıyo
hep diyorum insanın inancı olmasa yaşadıklarından dolayı aklını kaçırır
sen duanı et allaha bırak mevlem ne eylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?