- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.181
kıyamam sanaaa. ne güzel. eşim haftasonu söyledi kardeşime ve aileme. pek yaşayamadık biz mutluluğu bu hafta yaşarız allah nasip ederse.
DaisyB çok mu kötü.
yok çok kötü değil mide bulantıları biraz halsiz düşürmüş doktorda 4 gün rapor vermiş yat dinlen demiş
ama iyiyim şimdi dedi dün dinlenmek iyi geldi anlaşılan
nerden buldun bunu gülüm yaa. ne güzel bişeymiş
kadınlar kulubu facebook sayfasından cnm
neyse 3-4 aylık olabilirsek almaya niyetleniriz. artık:)
nerden buldun bunu gülüm yaa. ne güzel bişeymiş
valla bayıldım ben de. bize de nasip olsa da zevkle baksak böyle şeylere özlemle değil. :26:
En güzelide uyurken bebişe hemen ulaşılabilmesi. hem yerden avantajlı. çok güzel walla.
daisy B nin bir sloganı var. ben çok sevdim onu.: O BEBEK BURAYA GELECEK.
kızlar size bişey anlatayım. biraz kafamız dağılsın. akşam eve 1 tane sinek girmiş.
eşime dedimki. aşkım ben sinekten çok tiksiniyorum biliyosun onu sen çıkarırmısın.
tabi dedi.
sineği wc ye kıstırdı.( ama dakikalarca kovaladı tabi) önde küçücük sinek arkada benim 1,80 lik kocişkom.
wc ye sular kesilirse diye emaneten koyduğum içi dolu 10 lt lik damacana yı eline almış sineğin üstüne su serpmeye çalışıyo. neyse sesimi çıkarmadım.
az sonra bir feryat koptu. sinek wc nin tavandaki lambanın yanına konmuş. benim kocişkomda o lambaya doğru suyu serpmiş.
Sonuç= ıslak sersemlemiş bir koca. wc içinde dalga geçerek uçuşan bir sinek. burada ıslanması gereken sanırım sinekti hayatım dedim. oda bana zaten buz gibisuyu yedim istersen bu konu aramızda kalsın. sen şimdi bu maskaralığımı k.k daki arkadaşlarına anlatırsın dedi.
anlatcam tabi :)))))
kızlar size bişey anlatayım. biraz kafamız dağılsın. akşam eve 1 tane sinek girmiş.
eşime dedimki. aşkım ben sinekten çok tiksiniyorum biliyosun onu sen çıkarırmısın.
tabi dedi.
sineği wc ye kıstırdı.( ama dakikalarca kovaladı tabi) önde küçücük sinek arkada benim 1,80 lik kocişkom.
wc ye sular kesilirse diye emaneten koyduğum içi dolu 10 lt lik damacana yı eline almış sineğin üstüne su serpmeye çalışıyo. neyse sesimi çıkarmadım.
az sonra bir feryat koptu. sinek wc nin tavandaki lambanın yanına konmuş. benim kocişkomda o lambaya doğru suyu serpmiş.
Sonuç= ıslak sersemlemiş bir koca. wc içinde dalga geçerek uçuşan bir sinek. burada ıslanması gereken sanırım sinekti hayatım dedim. oda bana zaten buz gibisuyu yedim istersen bu konu aramızda kalsın. sen şimdi bu maskaralığımı k.k daki arkadaşlarına anlatırsın dedi.
anlatcam tabi :)))))
ya siz nasıl bir çiftsiniz böle
evet biliyorum süper o slogan bak ama nasıl da geldi tıpış tıpış:))
ya cnm bazen kızamıyorumda adam eve bi geliyo yemek yiyecek hali yok ne diyim şimdi küfür eder gibi
ee bide benim eşim çok sık yurtdışına çıkıyo ole oluncada iyice zman giriyo araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?