Ilk çocuğunu düşünenler...

kıyamam sanaaa. ne güzel. eşim haftasonu söyledi kardeşime ve aileme. pek yaşayamadık biz mutluluğu bu hafta yaşarız allah nasip ederse.
DaisyB çok mu kötü.

yok çok kötü değil mide bulantıları biraz halsiz düşürmüş doktorda 4 gün rapor vermiş yat dinlen demiş
ama iyiyim şimdi dedi dün dinlenmek iyi geldi anlaşılan

valla bayıldım ben de. bize de nasip olsa da zevkle baksak böyle şeylere özlemle değil. :26:

En güzelide uyurken bebişe hemen ulaşılabilmesi. hem yerden avantajlı. çok güzel walla.

evet bende çok beğendiğim için paylaştım
zeten bebeğim olursa kesin krallara layık bir bebek odası olacak orası ayrı
ama yatak odamada küçük bir beşik almayı düşünüyodum ama bu daha hoşuma gitti üstelik orjinal bi şeye benziyo

kızlar size bişey anlatayım. biraz kafamız dağılsın. akşam eve 1 tane sinek girmiş.
eşime dedimki. aşkım ben sinekten çok tiksiniyorum biliyosun onu sen çıkarırmısın.
tabi dedi.
sineği wc ye kıstırdı.( ama dakikalarca kovaladı tabi) önde küçücük sinek arkada benim 1,80 lik kocişkom.
wc ye sular kesilirse diye emaneten koyduğum içi dolu 10 lt lik damacana yı eline almış sineğin üstüne su serpmeye çalışıyo. neyse sesimi çıkarmadım.
az sonra bir feryat koptu. sinek wc nin tavandaki lambanın yanına konmuş. benim kocişkomda o lambaya doğru suyu serpmiş.
Sonuç= ıslak sersemlemiş bir koca. wc içinde dalga geçerek uçuşan bir sinek. burada ıslanması gereken sanırım sinekti hayatım dedim. oda bana zaten buz gibisuyu yedim istersen bu konu aramızda kalsın. sen şimdi bu maskaralığımı k.k daki arkadaşlarına anlatırsın dedi.
anlatcam tabi :)))))

kızlar size bişey anlatayım. biraz kafamız dağılsın. akşam eve 1 tane sinek girmiş.
eşime dedimki. aşkım ben sinekten çok tiksiniyorum biliyosun onu sen çıkarırmısın.
tabi dedi.
sineği wc ye kıstırdı.( ama dakikalarca kovaladı tabi) önde küçücük sinek arkada benim 1,80 lik kocişkom.
wc ye sular kesilirse diye emaneten koyduğum içi su dolu 10 lt lik damacana yı eline almış sineğin üstüne su serpmeye çalışıyo. neyse sesimi çıkarmadım.
az sonra bir feryat koptu. sinek wc nin tavandaki lambanın yanına konmuş. benim kocişkomda o lambaya doğru suyu serpmiş.
Sonuç= ıslak sersemlemiş bir koca. wc içinde dalga geçerek uçuşan bir sinek. burada ıslanması gereken sanırım sinekti hayatım dedim. oda bana zaten buz gibisuyu yedim istersen bu konu aramızda kalsın. sen şimdi bu maskaralığımı k.k daki arkadaşlarına anlatırsın dedi.
anlatcam tabi :)))))

ya siz çok eğlencelisiniz ha dünki verici olayı da süperdi zaten performansınızın devamını diliyorum allah ağzınızın tadını bozmasın canım ya bebiş de eklensin hep beraber eğlenin inşallah:))

ya siz nasıl bir çiftsiniz böle

ya siz nasıl bir çiftsiniz böle

ooo daha bizde neler var gülüm. benim kocişko böcekten korkarmış evlendik ilk hafta balayı falan neyse eve geldik. tabi yaz günü her taraf açık cam pencere. eve bir böcek girmiş. aşkım görür görmez fırladı koltuğun üstüne. ben şaştım nasıl baktıysam yediremedi kendine. al onu dedim ses yok. koltuğun üstündende inmiyor tabi ayaklarınıda topladı bir güzel.
sonra alacaksın aşkım onu dedim. bir baktım elektrik süpürgesini açmış herkül gibi fırttttt diye çekti böceği. bende dedimki aşkım gece süpürgenin torbasından çıkarsa ya
demez olaydım süpürgeyi çöpe attı:)))

ya cnm bazen kızamıyorumda adam eve bi geliyo yemek yiyecek hali yok ne diyim şimdi küfür eder gibi
ee bide benim eşim çok sık yurtdışına çıkıyo ole oluncada iyice zman giriyo araya

valla benimki yurtdışına çıkmıyor daha çok saha içine giriyor. E öyle olunca tepem atıyor. Bana gelince yorgun, maça gelince dipçik gibi . :) pardon büyük harf olmuş yeniden yazmak zor geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…