- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.361
saol cnm ne iş yapıyor
ya gamze bende de yok tam tersi sizin ordan iki gelin alıp geldik ben biraz vefasız çıktım anlaşılan
hayatım şuan bir avukat yanında çalışıyorda, oraya gelirse bir süre çalışmaz heralde. herşey çok yeni. ama gözün kapalı kendimi emanet edeceğim sayılı insandandır.
çok vefakardır. daha çok kötü günümde arar normal zamanda yoğunum diye aramaz bile. ne zaman hasta olsam, kötü olsam mutlaka kendini paralamıştır benim için. kolay kolay da hayır demez bana. hiç demedi bile . canım arkadaşımdır o oraya taşınırsa haber ederim sanabir sırdaşın daha olur belki.
tamam cnm iyi olur saol
senin mesai nezaman bitiyor?
aslında bitti cnm kocamı bkliyorum o alacak yine yani jet hızıyla yine yok olursam bilki kocam geldi
:) bizim yine eve gitmemiz 11'i bulur heralde.. ozaman şimdiden iyi akşamlar canım :) kendine iyi bak. gereksiz insanlar içinde üzülme. duygularını hak eden daha önemli insanlar var
yaa bak üzüldüm şimdi.. onun sektör ne anacım? böyle telefon manyağımı? :))
günaydın çiçekler:)
doktorum aradı sabahın köründe. bu akşam gelme yarın sabah gel tüm tetkikleri yapalım senide 2 gün strese sokmayalım dedi.
ben bugünde çok iyiyim. vücudum çok ateşli sadece. kan değerim artınca böyle oluyordu azıcık gerginim ama başka bişeyden de olabilir regl olmadım ya ondanda olabilir.
olsuuun. 1 gün daha bekleriz sonuç hayırlı olacaksa. bugün biraz yoğun olucam. arada girer bakarım yazdıklarınıza.
hepimiz için güzel bir gün olsun
kizlar merhaba nasilsiniz bende degisen birsey yok ayniyim isten ayrilmayi dusunuyorum oneriniz varmi mide bulantisi icin ne yapcagimi sasirdim
kızlar göğüslerim aştı kendini atlet bile acıtıyo sağımdan soluma dönerken bile acıyo anlatamam size ve derisi de incelmiş gibi ve kahverengi kısmı da böyle parlak ince. adet sancısı gibi ağrı var karnıma ve bacaklarıma yayılan ve bata da son 8 gün.. :)
kizlar merhaba nasilsiniz bende degisen birsey yok ayniyim isten ayrilmayi dusunuyorum oneriniz varmi mide bulantisi icin ne yapcagimi sasirdim
günaydın kızlar. gamze her şey çok iyi olacak inşallah bak allah iç ferahlığını da veriyo sana. daisyB çubuk krakeri ben de duymuştum hamile bi arkadaşımdan çok bulantısı vardı onunda ama yataktan kalkmadan yiyodu iyi oluyomuş o zaman..
az kalmış azcık daha sabret
günü geçince tekrar test yaparsın
kızlar göğüslerim aştı kendini atlet bile acıtıyo sağımdan soluma dönerken bile acıyo anlatamam size ve derisi de incelmiş gibi ve kahverengi kısmı da böyle parlak ince. adet sancısı gibi ağrı var karnıma ve bacaklarıma yayılan ve bata da son 8 gün.. :)
günü geçmeden yapmiyim mi:)) predictor almıştım onla ne kadarda çıkar ki en erken?
günü geçmeden yapmiyim mi:)) predictor almıştım onla ne kadarda çıkar ki en erken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?