Ilk çocuğunu düşünenler...

saol cnm ne iş yapıyor
ya gamze bende de yok tam tersi sizin ordan iki gelin alıp geldik ben biraz vefasız çıktım anlaşılan

hayatım şuan bir avukat yanında çalışıyorda, oraya gelirse bir süre çalışmaz heralde. herşey çok yeni. ama gözün kapalı kendimi emanet edeceğim sayılı insandandır.
çok vefakardır. daha çok kötü günümde arar normal zamanda yoğunum diye aramaz bile. ne zaman hasta olsam, kötü olsam mutlaka kendini paralamıştır benim için. kolay kolay da hayır demez bana. hiç demedi bile . canım arkadaşımdır o oraya taşınırsa haber ederim sana bir sırdaşın daha olur belki.

tamam cnm iyi olur saol

aslında bitti cnm kocamı bkliyorum o alacak yine yani jet hızıyla yine yok olursam bilki kocam geldi

:) bizim yine eve gitmemiz 11'i bulur heralde.. ozaman şimdiden iyi akşamlar canım :) kendine iyi bak. gereksiz insanlar içinde üzülme. duygularını hak eden daha önemli insanlar var

H
:) bizim yine eve gitmemiz 11'i bulur heralde.. ozaman şimdiden iyi akşamlar canım :) kendine iyi bak. gereksiz insanlar içinde üzülme. duygularını hak eden daha önemli insanlar var

Ya cnm yine jet gibi ciktim iyi aksamlar diyemedim simdide telden yaziyorum
Yarin gorusuruz bye

günaydın çiçekler:)
doktorum aradı sabahın köründe. bu akşam gelme yarın sabah gel tüm tetkikleri yapalım senide 2 gün strese sokmayalım dedi.
ben bugünde çok iyiyim. vücudum çok ateşli sadece. kan değerim artınca böyle oluyordu azıcık gerginim ama başka bişeyden de olabilir regl olmadım ya ondanda olabilir.
olsuuun. 1 gün daha bekleriz sonuç hayırlı olacaksa. bugün biraz yoğun olucam. arada girer bakarım yazdıklarınıza.
hepimiz için güzel bir gün olsun

kizlar merhaba nasilsiniz bende degisen birsey yok ayniyim isten ayrilmayi dusunuyorum oneriniz varmi mide bulantisi icin ne yapcagimi sasirdim

gunaydın bayanlar
bende bugün büyük gün diyecektim
o zaman yarını bekliyoruz hakkında hayırlısı cnm

kizlar merhaba nasilsiniz bende degisen birsey yok ayniyim isten ayrilmayi dusunuyorum oneriniz varmi mide bulantisi icin ne yapcagimi sasirdim

günaydın cnm
ya tabi iş konusunda eşinle en doğru kararı veririsiniz
hamile bir arkadaşım var ağır geçiriyo
midem bulanınca cubuk kraker yiyiyorum bastırıyo biraz dio

günaydın kızlar. gamze her şey çok iyi olacak inşallah bak allah iç ferahlığını da veriyo sana. daisyB çubuk krakeri ben de duymuştum hamile bi arkadaşımdan çok bulantısı vardı onunda ama yataktan kalkmadan yiyodu iyi oluyomuş o zaman..

kızlar göğüslerim aştı kendini atlet bile acıtıyo sağımdan soluma dönerken bile acıyo anlatamam size ve derisi de incelmiş gibi ve kahverengi kısmı da böyle parlak ince. adet sancısı gibi ağrı var karnıma ve bacaklarıma yayılan ve bata da son 8 gün.. :)

az kalmış azcık daha sabret
günü geçince tekrar test yaparsın

günaydın canım. çubuk kraker küçük küçük ısırarak bastırıyor bulantıyı. benim sabahları oluyor sadece. öyle bastırıyorum.

alev alev yanıyorum :))))
ben hiç birşeyi bu kadar kolay bulmadım hayatımda. herşeyde vardır bir hayır

gülüm seni umutlandırmak istemem ama. benim de öyle olmuştu. adet ağrısı gibi geliyodu ağrılar. o dönemde ultrasonla baktı doktorum bebeğin tutunmaya çalışıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…