- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.341
kansermi atlattın!!!cok cok gecmıs olsun cnmm allah gonlune gore versın ınsallah..hiç tedirgin olma hayatım. vereceği bir ilaç onu halleder. eşininde sonuçları iyi çıkarsa tam olur. bak ben kanser atlattım. umudunu yitirme
beni face eklesin önden tanışırız? nasılsa senle arkadaşız beni kolay bulur.
sen istikameti verirsin bizde denize dökeriz valla:)))))
kansermi atlattın!!!cok cok gecmıs olsun cnmm allah gonlune gore versın ınsallah..
hadi bakalım iyi bir gelişme süperrrrrr
kansermi atlattın!!!cok cok gecmıs olsun cnmm allah gonlune gore versın ınsallah..
çok saol cnm korkmuyorum aslında hersey allahtan ama merakıma yeniliyom ıste..3.5 ayda ıkı kez regl olabıldım sadece o yuzden tedırgın oldum bıraz:)sağol gülüm. benim üreme org. tamamen durmuştu regl bile olmuyordum artık. bak neler var hayatta. hiç korkma
benimde sana süprizim olacak az bekle.. benimde meleklerim varen yakın arkadaşım. inanılmaz iyi kalpli bir insan nişanlanıyor bayramda yakın zaman sonra kısmetse oraya taşınacak. :)) hatta diğer meleğim ankaraya yeni taşındı. :)) geliyorlar tek tek..
tamam canım olur. akşam ben hallederim o işi:)
çok saol cnm korkmuyorum aslında hersey allahtan ama merakıma yeniliyom ıste..3.5 ayda ıkı kez regl olabıldım sadece o yuzden tedırgın oldum bıraz:)
sen bize bırakarkadaşın çalışıyor mu peki? biz konuşur kaynaşırız da...
benimde sana süprizim olacak az bekle.. benimde meleklerim varen yakın arkadaşım. inanılmaz iyi kalpli bir insan nişanlanıyor bayramda yakın zaman sonra kısmetse oraya taşınacak. :)) hatta diğer meleğim ankaraya yeni taşındı. :)) geliyorlar tek tek..
ayyy ne güzel oldu. birbirimizi göremesekte dostlarımızı gönderiyoruz:))))
bana yokmu????
gamzecim güçlüdür yener o herşeyi.. :)
henüz yok tatlım.. taze bitti. son kalanı güllümsüne gönderdim :))
henüz yok tatlım.. taze bitti. son kalanı güllümsüne gönderdim :))
saol cnm ne iş yapıyor
ya gamze bende de yok tam tersi sizin ordan iki gelin alıp geldik ben biraz vefasız çıktım anlaşılan
aynı senin gibi çalışıyor:))) akşama kadar nefes almıyor.
olsun siz varsınız bana da:)))
hepsini görüşünce konuşursunuz artık. ben çıkıyorum şimdi güzellerim.
öpüyorum hepinizi.
akşam girersem okurum
olsun siz varsınız bana da:)))
hepsini görüşünce konuşursunuz artık. ben çıkıyorum şimdi güzellerim.
öpüyorum hepinizi.
akşam girersem okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?