- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.381
alev alev yanıyorum :))))
ben hiç birşeyi bu kadar kolay bulmadım hayatımda. herşeyde vardır bir hayır
gülüm seni umutlandırmak istemem ama. benim de öyle olmuştu. adet ağrısı gibi geliyodu ağrılar. o dönemde ultrasonla baktı doktorum bebeğin tutunmaya çalışıyor dedi.
yok yapma. yapacaksan kan testi yaptır imkanın varsa.
o melek çekilen acıların mukafatı ole düşün
tamam umutlanmıyorum nasıl yapacaksamDD kan testi de sağlık ocağında 2 günde çıkıyo hastanede mi yaptırsam? duramıyorum yerimde bugün ya sabahtan beri kalbim pır pır yapıyo
öyle mi dersin gülüm. yok sa rabbim beni bir kez daha mı sınıyor.
ole düşünme
herşey hep kötü olacak değil ya
hayatta bole güzel şeylerde olacak yoksa nasıl nefes alırız yaşamın ne anlamı olur ki
dün akşam eşim de öyle dedi. hayırlısı bakalım. tezkere sayar gibi gün saydık valla.
ada m mı ? ardam mı? hangisi bilmiyoruz ama, işte bırakmasın bizi. tüm hayatımı değiştirmeye razıyım.
bırakmaz inş. sağlıklı olsunda tek ada sıda ardasda ayni
hadi bakalım inş. yarın hep berber yüzümüz güler
dün akşam eşim de öyle dedi. hayırlısı bakalım. tezkere sayar gibi gün saydık valla.
ada m mı ? ardam mı? hangisi bilmiyoruz ama, işte bırakmasın bizi. tüm hayatımı değiştirmeye razıyım.
canım daha bi kaç gündür yazıyorum bu topikte ama ne kadar güzel bi kalbinin olduğunu anlamak için bu kadarı da yeterliymiş. herşey istediğin gibi ve istediğin herşey de hakkında hayırlı olur inşallah.
bugün personelimin maaşını dağıtmam lazım kızlar. azıcık çalışayım.
Çok geçmiş olsun. Neler atlatmışsın öylesağol gülüm. benim üreme org. tamamen durmuştu regl bile olmuyordum artık. bak neler var hayatta. hiç korkma
En azından regl olabiliyorsun. İlaçla düzeltilir sonra sen de gebe kalırsın inşallahçok saol cnm korkmuyorum aslında hersey allahtan ama merakıma yeniliyom ıste..3.5 ayda ıkı kez regl olabıldım sadece o yuzden tedırgın oldum bıraz:)
Tatlım iş seni çok yoracaksa ayrılmakta fayda var. Sağlığın ve bebeğin daha önemli. Mide bulantısı için; kraker, limon, leblebi, bir parça peynir iyi geliyor diyorlar.kizlar merhaba nasilsiniz bende degisen birsey yok ayniyim isten ayrilmayi dusunuyorum oneriniz varmi mide bulantisi icin ne yapcagimi sasirdim
Bİr gün daha bekle bakalım. Ateş iyi değil ama ateşini düşermeye çalış.günaydın çiçekler:)
doktorum aradı sabahın köründe. bu akşam gelme yarın sabah gel tüm tetkikleri yapalım senide 2 gün strese sokmayalım dedi.
ben bugünde çok iyiyim. vücudum çok ateşli sadece. kan değerim artınca böyle oluyordu azıcık gerginim ama başka bişeyden de olabilir regl olmadım ya ondanda olabilir.
olsuuun. 1 gün daha bekleriz sonuç hayırlı olacaksa. bugün biraz yoğun olucam. arada girer bakarım yazdıklarınıza.
hepimiz için güzel bir gün olsun
Gülüm bu belirtiler gebelikte de oluyor. Özellikle kalçaya vuran bacak bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet benim belirtilerimdi. Hadi inşallahkızlar göğüslerim aştı kendini atlet bile acıtıyo sağımdan soluma dönerken bile acıyo anlatamam size ve derisi de incelmiş gibi ve kahverengi kısmı da böyle parlak ince. adet sancısı gibi ağrı var karnıma ve bacaklarıma yayılan ve bata da son 8 gün.. :)
Çok geçmiş olsun. Neler atlatmışsın öyle
En azından regl olabiliyorsun. İlaçla düzeltilir sonra sen de gebe kalırsın inşallah
Tatlım iş seni çok yoracaksa ayrılmakta fayda var. Sağlığın ve bebeğin daha önemli. Mide bulantısı için; kraker, limon, leblebi, bir parça peynir iyi geliyor diyorlar.
Bİr gün daha bekle bakalım. Ateş iyi değil ama ateşini düşermeye çalış.
Gülüm bu belirtiler gebelikte de oluyor. Özellikle kalçaya vuran bacak bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet benim belirtilerimdi. Hadi inşallah
Günaydın bu arada
Bu sabah isimlerinizi tek tek sayıp hayırlı bir evlat için dua ettim. 3 gün sabah tamamlandı. Sıra 3 gecede
Çok geçmiş olsun. Neler atlatmışsın öyle
En azından regl olabiliyorsun. İlaçla düzeltilir sonra sen de gebe kalırsın inşallah
Tatlım iş seni çok yoracaksa ayrılmakta fayda var. Sağlığın ve bebeğin daha önemli. Mide bulantısı için; kraker, limon, leblebi, bir parça peynir iyi geliyor diyorlar.
Bİr gün daha bekle bakalım. Ateş iyi değil ama ateşini düşermeye çalış.
Gülüm bu belirtiler gebelikte de oluyor. Özellikle kalçaya vuran bacak bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet benim belirtilerimdi. Hadi inşallah
Günaydın güzel anne adayları..
Offf sabaha kadar karışık rüyalar gördüm. içinde bebeklerde vardı. çok yorgunum...
Ha bu arada... bebek çalışmamız süresiz olarak durduruldu. Hakkımızda hayırlısı dicek bişey yok...
süresiz olarak durduruldu ne demek? anlamadi ben..
Günaydın güzel anne adayları..
Offf sabaha kadar karışık rüyalar gördüm. içinde bebeklerde vardı. çok yorgunum...
Ha bu arada... bebek çalışmamız süresiz olarak durduruldu. Hakkımızda hayırlısı dicek bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?