Ilk çocuğunu düşünenler...

anlıyorum seni bende seni gibiyim 10 yıl flort ettik 1 yıl nişanlı kaldık 2,5 yıldırda evliyiz toplamda 13,5 yıldır hayatımda bu adam benim
bzaen diyorun ki bu sevgi değilde alışkanlık mı acaba
ama sende bende çok taviz vermişsiz cnm benimde bazen havlu attığım oluyo o zamanda sıkıca sarılıp engelliyo dediğin gibi
diyorum ki bu aramızdaki hastalıklı şey nasıl olacak
ne birbirimizden geçiyoruz nede birbirimizle yapıyoruz
biz böleyiz işte ben sensiz yaşayaşama dio
biz nişanlanmadan önce onca yıllık ilişkmide bir kere ayrıldık
oda artık bende son noktaydı
nasıl dertlendi 60 kilolara kadar düştü zaten bende yapamadım bariştık bizlerde böyleyiz napalım cnm

ya sorma cnm biz asya erenle dün gece patlama yapmışız

benim çiçeklerimi üzeni ezerim üleeeeennnn.
kızlarrr güzellerim allah aşkına bi sakin kafayla tartışalım şu mevzularınızı azıcık sakinleşin olur mu.
hepimizin hedefi mutlu olmak. kardeş olmak için evlenmiyoruz. evliliğin bir nedeni var. herşeyi ortaklaşa yapmak acısı tatlısıyla paylaşmak. illa benim gibi ölümden mi dönmek gerekiyor kıymet bilinmesi için.sinirlerim boşaldı valla.
kaybetme korkusu yok bunlarda. ahhh ahhh

keşke bebekler hep bizim planladığımız zamanlarda gelseler. ben de kariyerime göre planlamıştım. işyerimde vermem gereken bir tez var, o zaman yaklaşmadan olsun istemiştim tam 10 ay önce. ama yok gelmiyor bebk. yazın doğum yapmak istememiştim, bu ay hamile kalırsam yaza gelecek. ama ertelemeyi göz alamıyorum. çünkü istediğim aylarda gelmedi. hayat bize ne sunuyorsa onu yaşıyoruz aslında. eşinizin hesapları keşke tutsa ama dünyanın düzeni öyle değil...

sizi ben biraz da olsa anlayabilirim galiba. eşimle 2,5 yıllık evliyiz ama 9.5 yıldır beraberiz. çok severek evlendim hala da çok seviyorum. ama asla değişmeyen huyları var ve bir de evlendikten sonra yaşamaya başladığımız cinsel sorunlarımız bu sorunlar bebek isteğinden sonra tavan yaptı. eşim zaten tatilde olduğumuz zamanlar hariç, cinsel isteği yoğun bir adam değildi. ben daha çok yaklaşırdım ona. ama bu isteksizlik nedeniyle çok gece üstümde geceliklerle kalmışımdır sonraları giyinip süslenmeyi bıraktım zaten hevesim kırıldı. yaklaşık 1 sene önce korunmayı bıraktık, yumurtlama zamanı ilişki olsun diye uğraşırken eşimde performans kaygısı başladı. isteksizliğe bir de ereksiyon sorunları eklendi. çözüm bulmaya çalışmadı ilk aylar. ben sinir krizleri geçridim, ağlamakta helak oldum. beni cinsel anlamda tatmin etmeyen asam duygusal anlamda da tatmin etmiyordu. yıldönümü d.günü hariç özel bir hediye yemek vs bilmem... ayrılmak istedim, çok yıpranıyordum çünkü. sorunu psikolojikti ama çözümü doktorda ilaçta aradı bir süre. söz verdi çözeceğim, sensiz olamam hele böyle bir sebepten ayrılamam dedi. tabi bu arada aylar geçiyor, her ay aynı sıkıntılar... en sonunda cinsel terapi almaya başladık, bir aile danışmanına gittik. seanslarımız devam ediyor. eşim daha iyi, ben de biraz sakinleştim. ilişki olmasa da "olsun, boşver" demeye çalışıyorum. bu eşimin toparlamasına yardımcı oluyor. ama yaşadıklarım kolay şeyler değil. 1-2 hafta önce yine ağır bir konuşma yaptım eşimle, bu sefer ağlamadım bağırmadım. dedim ki, seni çok seviyorum ama mutsuzum. mutlu edemiyorsun beni. tatminsizliğim açlığım çok fazla. ama dönüp arkamı gidecek cesaretim yok. bazı şeylerin değişmesi lazım. ben sıkıntılarımız yoğun olduğu dönemlerde çok yıpranmışım. o dönem sana gösterdiğim sabrın ve anlayışın karşısında ben el üstünde tutulmayı, pamuklara sarılmayı bekledim ama hiç yapmadın. hala da aynısın. hak verdi ama birşeyler değişecek mi bilmiyorum.

Psikoloğumuz durumu böyle kabul etmenin çözümün başlangıcı olduğunu söylüyor. eşinizin canı haftada 1 birlikte olmak istiyor olabilir, bu normal, böyle kabul etmelisiniz diyor. ilişkimizde her konuda olduğu gibi yine fedakarlık etmesi gereken, kendinden veren ben oluyorum. zaten sanırım genelde kadınlar böyle... sizin de durumunuz kolay değil... inşallah birgün bu sabrımızın özverimizin karşılığını alırız

çok da uzun yazmışım be...

ya net gitti şimdi geldi
sorma ya cnm bende ole düşündün bı arkadaşım var burda evlenince tayını çıktı buraya unv'den onu aradım gel bi iki kadeh parlatalım die oda göreve gitmiş ankarada değil ühü
aman sabah gönlümü almaya çalışınca ben yoruldum bole
bu benim savaşım gibi oldu tek cephede olmuyo beyaz bayrağı çekiyorum dedim
cephane felan kalmadı deim aldım elime bi peçete salladım ayı anlamadı güldü bana

evet cnm bende onu diyorum ben yaptım bunu onu bu rahtlığa ben alıştırdım şimdide şıkayet ediyorum ama bu her konuda olmazki ben bebeği babaımn evinde getirmeyecem sonuçta

aman dur sen sakin ol sen iki canlısın unutma

hiç bişey için geç kalınmış sayılmaz. siz bu adamlara emek vermişsiniz hepsini geçtim hayatınızı verdiniz. deneyin kızlar. çekin azıcık kendinizi kenara. o istesin siz yapmayın bir süre. çamaşırını vermeyin gitsin kendi alsın. haa üzerinize düşen görevlerinizi yapın ama evde açamaşırını ütüsünü eksik etmeyin. size söyleyecek sözü kalmasın eksiksin diyemesin.

benim eşim evlenmeden önce yalnız yaşadığında çamaşırlarını falan kendi alır yerleştirir. Arada ütüye de yardım eder, bunları koz olarak kullanamam o yüzden bir tek yemeği tam olarak benden

zaten bugün ole inat olsun die değil gerçek içimden gelmedi
2,5 yıldır ilk kez kahvaltısız işe gönderdim
ne büyük kavglarımız oldu ama hiç eksik etmemiştim bugün ole oldu
aramış beni acıtasyon yapıyo işte biskuvi aldım yoldan kahvaltı yapıyorum dio iyi afiyet olsun dedim
ah tuh falan diyecem sanıyo ihç te demem

iyiyimiş ya
benimde en büyük derdim ütü ne çamaşırı biter nede ütüsü

ha şöyleeee.....
iyi etmişin hayatım. bide kaldırsın totosunu benim karımda çalışıyo günahtır bi çay koyum desin.
walla benim eşim o patlamamdan sonra. çamaşır asar, balkon yıkar benim başım dönüyo diye, bana cam sildirmez, ütüyü beceremiyo garibim, çamaşırları yerleştirir, süpürge tutar, bulaşık makinası boşaltmaktan nefret ederim hep o yapar, pazar kahvaltılarımızı mutlaka o hazırlar. ama bunlar kolay olmadı kızlar.

amannnnnnnnnnnnn
nerde o günler arada eve şöle bir süpürge tutar onuda burnumdan getirir
bişeyi güzel yaparsa o işi hep o yapmak zorunda kalırmış
neyse ben kısmet olurda memur olur atanıp gidersem ben onu o zman görürüm
bitlenitmi aclıktan mı oölür bilmiyorum yanı

Canım benim... bu çıkarsızlığı ne çok yaşadım ben üstüne daha ağır şeylerde yaşadım da burada yazıp eşimi rencide etmek istemiyorum. ne olsa sevdiğim adam. ama kadınlık gururuna dokunuyor ben tüm geceliklerimi gözü önünde bir çöp poşetine koydum çöpe attım. saçık sarı-kızıl-siyah uzun kısa oldu. şekilde ğiştirdim renk değiştirdim... ama ne değişti? adam benim için geceleri traş bile olmadı.
ben daha fazla çabalayamam. hatta birkaç ay önce seninle yatmak bana ağır geliyor böyle olmuyor. çocuk odasındaki çekyatta yatacam ben. yada yatak odasındaki yatağı birer kişiliğe dönüştürelim dedim. çok çabaldı.. sonra bebek sevdası muhtemelen benim kararımdan vazgeçirmek için oldu. sırf yatağı ayırmayayım vazgeçeyim diye.

madem bebek gündemi değişti. benim gündemim de değişti. ben karar verdim. temelim ne olursa olsun, binamı öyle yada böyle dikecem ben. ister tek kişilik, ister çift kişilik. yıkıntıyla uğraşamam bu hayata bir kere geliyoruz. madem bebek sevdası yok bende kendime evimde bekar hayatı kuru günümü yaşarım. işine gelirse bu hayatıma ayak uydurur ,iyi arkadaş olarak geçinir gideriz. başka türlü olmuyor olmuyor..

canım bu konuda hiç sorgulama bence. alışmış o şimdi öyle.
benimkide dört dörtlük yapmıyo yani. ama ben her zaman eline sağlık aşkım çok mutlu oldum. sen enim en büyük desteğimsin falan veriyorum gazı. bunlar çocuk gibiler gülüm.

Ben de fazla iş yapmıyor diye kocama kızıyordum. Kızlar napmışsınız siz Çalışıyorsunuz bir de evde onca iş başedilir mi hiç.

Tuvalet kağıdı bitse takmam beklerim ki taksın, takar sağolsun. Çöpü o döker, akşam çayı o demler. Alıştırdım onsuz çamaşır asmam, ucundan tutuver tatlım derim beraber asarız. Evi o süpürür ben silerim. Yemeğe karışmaz, ütüyü kırk yılda bir canı isterse bir gömlek ütüler. Arada bir çok kızarsam salata yapar, patates soyar. Kahvaltıda ekmekleri kızartır, masayı toplar.

Ben de akşam gelince ayak ayak üstüne atıp haberleri izliyor diye kızıyorum ona. Ütüyü de hep üstüme yıkıyor. Bulaşık makinesi dizmek, kaldırmak işlerine hiiç yanaşmıyor.

Tecrübeliler en baştan alıştır demişti bazı şeylere alıştırdım ama bazısını bünyesi kabul etmiyor. Artık iş yaptığında pohpohluyorum hoşuna gidiyor bakıyorum sonra da yapmış bir şeyler. Balkonları yıkamaya başladı. Makine bitince gidip sessizce çamaşırları asar bazen.

Normalde çok kızmam, bağırıp çağırmam, genelde ben alttan alırım tatsızlık olmasın diye. Ama sınırı geçmişse feci tavır yaparım. O zaman da alıyor abdestini namazını kılıyor, geçip bir de kuran okuyor, hadi gel dal bu adama, çok işini bilir benimki, hemen kalkanı takar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…