- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.441
hayatım ben onu çok seviyirom. severek ayrılmak derlerya ben hiç anlamazdım ona nasıl bişey anlıyorum artık. kaç defa tamam yıpratmayalım birbirimizi dedim. bırakmadı, müsade etmedi. ama sevmediğimden değil bazen beni kendi atıyor uçurumun önüne. tam adım atacağımda da tutuyor bırakmıyor beni. anlamadım gitti... neyse herkesin hayatında bir terslik vardır elbet. ben de onsuz olamayacağımı biliyorum çünkü gözümü onunla açtım okadar küçüktüm onu sevdiğimde.
ama böylede zor be! bi anlatabilsem kendimi...
gülüm yaaa. siz fena alıştırmışsınız bunları. sakin ol sende. ağladığınla üzüldüğünle kalır. onlara bişeycik olmuyor bu arada. takmıyorlar onlar hiç umurlarında olmuyor valla.
ya sorma cnm biz asya erenle dün gece patlama yapmışız
canım ben dün eşime dedim ki eğer bu ay bebek olmazsa gelecek ay bukadar çalışacakmıyız diye? derin bir sessizlikle sence? dedi.
bir erkek soruna soru ile cevap veriyorsa bu sana gerçekleri söylemeye korkuyorum demektir.
bende gelecek ay çalışmayacağımızı bildiğim için tüp bebek yaparız diye düşündüm, dedim.
her neyse ben ağzını arayayım derken yine sorular sordum sonra lütfen açık konuş dedim.
eğer gelecek aydan itibaren çocuk yaparsak doğumun sonbahara kışa doğru gelecek, nasıl yapacaz dedi.
bende bişey söylemedim.
Sonra bu ayın şansına, bebek çalışmasna giriştiğinde oldukça yorgun olduğumu ve uykumun geldiğini söyledim.
Bizde bir konu hakkındaki noktalar böyle belirsizliklerle konur.
Bence o baba olmaya hazır değil. Baba olmayı isteyen biri hertürlü çocüm üretir.
zamana bıraktım bende. olursa olur olmazsa yapacak bişey yok dünyanın sonu değil.
hayatım ben onu çok seviyirom. severek ayrılmak derlerya ben hiç anlamazdım ona nasıl bişey anlıyorum artık. kaç defa tamam yıpratmayalım birbirimizi dedim. bırakmadı, müsade etmedi. ama sevmediğimden değil bazen beni kendi atıyor uçurumun önüne. tam adım atacağımda da tutuyor bırakmıyor beni. anlamadım gitti... neyse herkesin hayatında bir terslik vardır elbet. ben de onsuz olamayacağımı biliyorum çünkü gözümü onunla açtım okadar küçüktüm onu sevdiğimde.
ama böylede zor be! bi anlatabilsem kendimi...
hayatım böyle üzüntüye sokma kendini oluruna bırak. zorladıkça olmuyor. ben denedim. daha beter b.ka sarıyor. biraz zaman ver bir süre çocuk muhabbeti yapma . bir süreliğine kendinede zaman ver bi nefes al. hoşlandığın şeyleri yap. nefes al! seni çok iyi anlıyorum. ben bukadar daraldığımda çıkarım kızlarla dışarı bir iki bira içer gelirim mesela. bi nefes al.
gülümsün. asyaeren. kızlar. siz çok fazla verici davranmışsınız. adamın donuna kadar önüne getirirsen , alıştırırsan krallığa tabi kaçar böyle sorumluluktan.
azıcık çekin kenara kendinizi. anlasınlar kıymetinizi. sizin anneleri yada evinin aksesuarı olmadığınızı görsünler bi şöyle yaaa.
nooluyosunuz bugün döküldünüz kızlar. az bi silkelenin gelin kendinize. kadınız biz köle değil.hem evde hem işimizde üretiyoruz. işe yaramaz hissettirmiyolarmı bide insana kendini.
sakinleşin lütfen sizden rica ediyorum. şöyle sağlıkla bir düşünelim.
kızlar benm koca da paşalar gibiydi valla. babaanne bakmış anne bakmış kim baksa şımartmış onu yemez bunu giymez. paşama ben bi gün bir patladım Allaha şükür iyiyiz.
benim çiçeklerimi üzeni ezerim üleeeeennnn.
kızlarrr güzellerim allah aşkına bi sakin kafayla tartışalım şu mevzularınızı azıcık sakinleşin olur mu.
hepimizin hedefi mutlu olmak. kardeş olmak için evlenmiyoruz. evliliğin bir nedeni var. herşeyi ortaklaşa yapmak acısı tatlısıyla paylaşmak. illa benim gibi ölümden mi dönmek gerekiyor kıymet bilinmesi için.sinirlerim boşaldı valla.
kaybetme korkusu yok bunlarda. ahhh ahhh
hiç bişey için geç kalınmış sayılmaz. siz bu adamlara emek vermişsiniz hepsini geçtim hayatınızı verdiniz. deneyin kızlar. çekin azıcık kendinizi kenara. o istesin siz yapmayın bir süre. çamaşırını vermeyin gitsin kendi alsın. haa üzerinize düşen görevlerinizi yapın ama evde açamaşırını ütüsünü eksik etmeyin. size söyleyecek sözü kalmasın eksiksin diyemesin.
hiç bişey için geç kalınmış sayılmaz. siz bu adamlara emek vermişsiniz hepsini geçtim hayatınızı verdiniz. deneyin kızlar. çekin azıcık kendinizi kenara. o istesin siz yapmayın bir süre. çamaşırını vermeyin gitsin kendi alsın. haa üzerinize düşen görevlerinizi yapın ama evde açamaşırını ütüsünü eksik etmeyin. size söyleyecek sözü kalmasın eksiksin diyemesin.
aman dur sen sakin ol sen iki canlısın unutma
benim eşim evlenmeden önce yalnız yaşadığında çamaşırlarını falan kendi alır yerleştirir. Arada ütüye de yardım eder, bunları koz olarak kullanamam o yüzdenbir tek yemeği tam olarak benden
nasıl sakin olayım gülüm. şunları şimdi verseniz bana nasıl döverim ahhh.
ya sorma cnm biz asya erenle dün gece patlama yapmışız
zaten bugün ole inat olsun die değil gerçek içimden gelmedi
2,5 yıldır ilk kez kahvaltısız işe gönderdim
ne büyük kavglarımız oldu ama hiç eksik etmemiştim bugün ole oldu
aramış beni acıtasyon yapıyo işte biskuvi aldım yoldan kahvaltı yapıyorum dio iyi afiyet olsun dedim
ah tuh falan diyecem sanıyo ihç te demem
ben sana diyorum bizim adamalar, yaşantımız aynı diye :)
amaann neyse türk kahvemi yaptım içiyorum sefam olsun.... :))) seni dinledim.
ha şöyleeee.....
iyi etmişin hayatım. bide kaldırsın totosunu benim karımda çalışıyo günahtır bi çay koyum desin.
walla benim eşim o patlamamdan sonra. çamaşır asar, balkon yıkar benim başım dönüyo diye, bana cam sildirmez, ütüyü beceremiyo garibim, çamaşırları yerleştirir, süpürge tutar, bulaşık makinası boşaltmaktan nefret ederim hep o yapar, pazar kahvaltılarımızı mutlaka o hazırlar. ama bunlar kolay olmadı kızlar.
keşke bebekler hep bizim planladığımız zamanlarda gelseler. ben de kariyerime göre planlamıştım. işyerimde vermem gereken bir tez var, o zaman yaklaşmadan olsun istemiştim tam 10 ay önce. ama yok gelmiyor bebk. yazın doğum yapmak istememiştim, bu ay hamile kalırsam yaza gelecek. ama ertelemeyi göz alamıyorum. çünkü istediğim aylarda gelmedi. hayat bize ne sunuyorsa onu yaşıyoruz aslında. eşinizin hesapları keşke tutsa ama dünyanın düzeni öyle değil...
sizi ben biraz da olsa anlayabilirim galiba. eşimle 2,5 yıllık evliyiz ama 9.5 yıldır beraberiz. çok severek evlendim hala da çok seviyorum. ama asla değişmeyen huyları var ve bir de evlendikten sonra yaşamaya başladığımız cinsel sorunlarımızbu sorunlar bebek isteğinden sonra tavan yaptı. eşim zaten tatilde olduğumuz zamanlar hariç, cinsel isteği yoğun bir adam değildi. ben daha çok yaklaşırdım ona. ama bu isteksizlik nedeniyle çok gece üstümde geceliklerle kalmışımdır sonraları giyinip süslenmeyi bıraktım zaten hevesim kırıldı. yaklaşık 1 sene önce korunmayı bıraktık, yumurtlama zamanı ilişki olsun diye uğraşırken eşimde performans kaygısı başladı. isteksizliğe bir de ereksiyon sorunları eklendi. çözüm bulmaya çalışmadı ilk aylar. ben sinir krizleri geçridim, ağlamakta helak oldum. beni cinsel anlamda tatmin etmeyen asam duygusal anlamda da tatmin etmiyordu. yıldönümü d.günü hariç özel bir hediye yemek vs bilmem... ayrılmak istedim, çok yıpranıyordum çünkü. sorunu psikolojikti ama çözümü doktorda ilaçta aradı bir süre. söz verdi çözeceğim, sensiz olamam hele böyle bir sebepten ayrılamam dedi. tabi bu arada aylar geçiyor, her ay aynı sıkıntılar... en sonunda cinsel terapi almaya başladık, bir aile danışmanına gittik. seanslarımız devam ediyor. eşim daha iyi, ben de biraz sakinleştim. ilişki olmasa da "olsun, boşver" demeye çalışıyorum. bu eşimin toparlamasına yardımcı oluyor. ama yaşadıklarım kolay şeyler değil. 1-2 hafta önce yine ağır bir konuşma yaptım eşimle, bu sefer ağlamadım bağırmadım. dedim ki, seni çok seviyorum ama mutsuzum. mutlu edemiyorsun beni. tatminsizliğim açlığım çok fazla. ama dönüp arkamı gidecek cesaretim yok. bazı şeylerin değişmesi lazım. ben sıkıntılarımız yoğun olduğu dönemlerde çok yıpranmışım. o dönem sana gösterdiğim sabrın ve anlayışın karşısında ben el üstünde tutulmayı, pamuklara sarılmayı bekledim ama hiç yapmadın. hala da aynısın. hak verdi ama birşeyler değişecek mi bilmiyorum.
Psikoloğumuz durumu böyle kabul etmenin çözümün başlangıcı olduğunu söylüyor. eşinizin canı haftada 1 birlikte olmak istiyor olabilir, bu normal, böyle kabul etmelisiniz diyor. ilişkimizde her konuda olduğu gibi yine fedakarlık etmesi gereken, kendinden veren ben oluyorum. zaten sanırım genelde kadınlar böyle... sizin de durumunuz kolay değil... inşallah birgün bu sabrımızın özverimizin karşılığını alırız
çok da uzun yazmışım be...
amannnnnnnnnnnnn
nerde o günler arada eve şöle bir süpürge tutar onuda burnumdan getirir
bişeyi güzel yaparsa o işi hep o yapmak zorunda kalırmış
neyse ben kısmet olurda memur olur atanıp gidersem ben onu o zman görürüm
bitlenitmi aclıktan mı oölür bilmiyorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?