- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.401
canım eşimle bebek konusunda defteri kapattık demek. ne zaman açılacağı şuan belirsiz.
Çok iş odaklı düşünen bir eşim var.
zamanlama nedeniyle benim 9 ay sonraki doğumum sonbahara yani iş sezonumuzun başlaması zamanına denk geleceğinden, sonraki yıl planlamasında olabilir demek oluyor.
ancak benim doğumum sezon sonu yani yaza doğru denk gelmesiyle işimiz açısından problem yaratmayacak. (aynı iş yerindeyiz bensiz işler durur ya o bakımdan... )
öfff canım sıkkın ya... bıktım hayatımdaki bu istikrarsızlıklardan.
canım eşimle bebek konusunda defteri kapattık demek. ne zaman açılacağı şuan belirsiz.
zamanlama nedeniyle benim 9 ay sonraki doğumum sonbahara yani iş sezonumuzun başlaması zamanına denk geleceğinden, sonraki yıl planlamasında olabilir demek oluyor.
ancak benim doğumum sezon sonu yani yaza doğru denk gelmesiyle işimiz açısından problem yaratmayacak. (aynı iş yerindeyiz bensiz işler durur ya o bakımdan... )
günaydın canım. ne oluyor. nasıl yani. neden.
niye duruyor.
yok canım. eşin söyledi sende kabul mü ettin ortak bir karar mı.
ya ama böyle planlı olmayın bence ya o canı veren allah bi çıkş yolu da gösterecektir mutlaka. siz bilirsiniz tabi hayırlısı olsun ama hakıızda..
canım ben dün eşime dedim ki eğer bu ay bebek olmazsa gelecek ay bukadar çalışacakmıyız diye? derin bir sessizlikle sence? dedi.
bir erkek soruna soru ile cevap veriyorsa bu sana gerçekleri söylemeye korkuyorum demektir.
bende gelecek ay çalışmayacağımızı bildiğim için tüp bebek yaparız diye düşündüm, dedim.
her neyse ben ağzını arayayım derken yine sorular sordum sonra lütfen açık konuş dedim.
eğer gelecek aydan itibaren çocuk yaparsak doğumun sonbahara kışa doğru gelecek, nasıl yapacaz dedi.
bende bişey söylemedim.
Sonra bu ayın şansına, bebek çalışmasna giriştiğinde oldukça yorgun olduğumu ve uykumun geldiğini söyledim.
Bizde bir konu hakkındaki noktalar böyle belirsizliklerle konur.
Bence o baba olmaya hazır değil. Baba olmayı isteyen biri hertürlü çocüm üretir.
zamana bıraktım bende. olursa olur olmazsa yapacak bişey yok dünyanın sonu değil.
Bugün bat günümmm hala gelen yokk :)
canım ben dün eşime dedim ki eğer bu ay bebek olmazsa gelecek ay bukadar çalışacakmıyız diye? derin bir sessizlikle sence? dedi.
bir erkek soruna soru ile cevap veriyorsa bu sana gerçekleri söylemeye korkuyorum demektir.
bende gelecek ay çalışmayacağımızı bildiğim için tüp bebek yaparız diye düşündüm, dedim.
her neyse ben ağzını arayayım derken yine sorular sordum sonra lütfen açık konuş dedim.
eğer gelecek aydan itibaren çocuk yaparsak doğumun sonbahara kışa doğru gelecek, nasıl yapacaz dedi.
bende bişey söylemedim.
Sonra bu ayın şansına, bebek çalışmasna giriştiğinde oldukça yorgun olduğumu ve uykumun geldiğini söyledim.
Bizde bir konu hakkındaki noktalar böyle belirsizliklerle konur.
Bence o baba olmaya hazır değil. Baba olmayı isteyen biri hertürlü çocüm üretir.
zamana bıraktım bende. olursa olur olmazsa yapacak bişey yok dünyanın sonu değil.
gamzecim ben 6 yıl ssavaşmaktan yoruldum. ya nokta koyacaz bu evliliğe yada böyle olurun bırakacaz.
bende bu gece bu konuda muzdarıp oldum cnm
benimde cnm çok sıkkın gece girdik eşimle biribirimiz
taktı kafayı görev gibi oluyo dio başka bişey demiyo
bole yapmak istemiyomuş beyimiz
bende o zaman bende bundan sonra bende çamaşır yıkamam yemek yapmam ütü yapmam dedim bunlarda bana görev oluyo dedim büyüdü
küsüm onunla sabah gönlümü yapmaya çalıştı ama çok kırgının ben bu adamın gönlü olacak die yalarca uğraşamam ki ama
sende tüp bebek de :) öyle deyince tırsıyorlar, onurlarına yediremiyorlar.
(akşam bizim ki ciddi ciddi tüp bebeğin nasıl olduğunu sordu. olan oldu artık diye onada çok gidip geliyorsun uğraşılmaz dedim )
canım üzme kendini erkekler bizim kadar duygularıyla düşünemiyolar biz anne olma isteğiyle düşünüyoruz ve biyolojik saat diye de bişey var yani o gelince çalışıyo işte hormonlar. bence doğru ama erkekler hep mantıkla akılla düşünüyolar. ben de bu sabah eşime göğüslerimin ağrıdığını adet sancısı gibi ağrı olduğunu söyledim ve burda da okuduğum belirtilere uyduğunu söyledim ama nasıl hevesle söylüyorum bi anda durgunlaştı surat ifadesi değişti korktuğunu hissettim ve sadece hayırlısı dedi. ben de buna üzüldüm mesela. ama düşününce ona da hak verdim acaba ddoğru zaman mı hazır mıyız diye düşünüyo hem maddi hem manevi.. kadın erkek farkı bu demek ki..
Canım önce reglin gecikmesini bekle. Çıkmayabilir ya da az çıkar panik olursun. Erken öğrenmek çok da iyi bir şey değil. Vakitli öğren ki hemen keseyi gör benim gibi için içini yemesin sonra. Zaten bebek varsa illa ki çıkkıyor testte. Önce çizft çizgiyi görüp emin ol sonra kan testi yaptır.caanım allah razı olsun ne temiz kalpli insanlarsınız ya maşallah..:)
inşallah yaa hayırlısıyla . sağlık ocağını aradım ptsden önce sonuç alamazsınız dedi devlet hst randevusuz yapmıyomuş özelde de biri 40tl dedi biri 29. napıcam ben yaaa:18:
Ufak bir gerginlik olmuş anlaşılan. İş için bebek ertelenmez. Çünkü istediğin an pat diye olmuyor. Planlıyorsun ama o istediği zaman teşrif ediyor. Çok zorlayacaksa sizi bir iki ay bekleyin ama benden sana tavsiye fazla uzatmayın. Sonra olmayınca ben neden korundum ki diye başını duvarlara vuruyorsuncanım eşimle bebek konusunda defteri kapattık demek. ne zaman açılacağı şuan belirsiz.
dur hemen cnm o kadar değil
6 yıl kolay mı
ama senin kocada benim kocada rahatına düşkün insanlar
ondan bu kadar sorun oluyo zaten
ne yapmak lazım bilmiyorum ki bilmediğim halimizden belli zaten
ah erkekler ah
yok bizimki dengesiz şu bir iki aydır bebiş olacak deyip duruyordu. kışa gelince sus pus. böyle bir tamam, bir devam olmuyorki bu işler. sipariş değilki zaman söyleyesin. bu ay hastalandıktan sonra başlayacam tekrar yasmine. yeter canım bende insanım.
asyaeren eşim borçlar bitsin diye erteliyordu bebek işini.Bir yere kadar bende erteledim ama yaşda gidiyordu sonuçta..
Birgün eşime dedimki ben bebek istiyorum ya senle ya başkasıyla....
Ben yattım bu sözümden sonra eşim daha oturuyordu..
Birkaç saat sonra geldi dediki çok düşündüm..ama sensiz bir hayat yok olmuyor düşünemiyorum..Tamam bebeğimiz olsun artık dedi...O gün bugün oda artık bu konuya sıcak bakıyor..
Eşini biraz zorla canım..Erkekler rahat insanlar çocuk olunca hayatları kısıtlanmasını istemiyorlar..İşte herşey değildir.Hayat ertelemeğe gelmez..
asyaeren eşim borçlar bitsin diye erteliyordu bebek işini.Bir yere kadar bende erteledim ama yaşda gidiyordu sonuçta..
Birgün eşime dedimki ben bebek istiyorum ya senle ya başkasıyla....
Ben yattım bu sözümden sonra eşim daha oturuyordu..
Birkaç saat sonra geldi dediki çok düşündüm..ama sensiz bir hayat yok olmuyor düşünemiyorum..Tamam bebeğimiz olsun artık dedi...O gün bugün oda artık bu konuya sıcak bakıyor..
Eşini biraz zorla canım..Erkekler rahat insanlar çocuk olunca hayatları kısıtlanmasını istemiyorlar..İşte herşey değildir.Hayat ertelemeğe gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?