- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.421
valla güzelim bir gün o rahatlık bir taraflarına batacak sonra görecekler neyin ne olduğunu. Bizim evlilik uzatmaları oynadı yine olmadı. Bu saatten sonra kendi bilir.
ondan ayrılmayacağımıda biliyor. ama bir söz var ölümden beter sürünmek var... neyse..
hayatım ben başka sorunlarımız da vardı hep huyuna gittim, zorladım, onu yaptım bunu yaptım yine olmadı olmadı.. ben bu adamla uğraşmaktan bıktım. ne isterse onu yapsın. ben çocuksuz hayat olmaz demem. kaderde çocuk yoksa olmaz. yapacak bişey yok. belkide kaderde onunla yaşlanmakta yoktur
gamzecim ben 6 yıl ssavaşmaktan yoruldum. ya nokta koyacaz bu evliliğe yada böyle olurun bırakacaz.
ben senin yerinde olsam başlamam hapa
bırak bir gün tutuverir
oda neye uğradığını şaşırır şimid planlayamıyo işlerini
birden olunca bırak o acı çeksin
o zamanda
hayatım ben başka sorunlarımız da vardı hep huyuna gittim, zorladım, onu yaptım bunu yaptım yine olmadı olmadı.. ben bu adamla uğraşmaktan bıktım. ne isterse onu yapsın. ben çocuksuz hayat olmaz demem. kaderde çocuk yoksa olmaz. yapacak bişey yok. belkide kaderde onunla yaşlanmakta yoktur
ayy o da çok ağır olmuş ama ya..
yok hayatım bu sorumluluğu tek başıma alamam ben. adamın cep telefonun şarjını bile ben takip ediyorum. sırtını yeterince bana yaslamış vaziyete. ben böyle mutlu olamayacam.tek başıma yürütemem ben kendimi tanıyorum. birgün atlarım balkondan valla.
yok hayatım bu sorumluluğu tek başıma alamam ben. adamın cep telefonun şarjını bile ben takip ediyorum. sırtını yeterince bana yaslamış vaziyete. ben böyle mutlu olamayacam.tek başıma yürütemem ben kendimi tanıyorum. birgün atlarım balkondan valla.
aman
benin büyük eltiyle kaynım işte 8 yıllık evliler 6 yıl olmadı bebekleri
sonra tedavi falan bitti tamam olmuyo dediler bıraktıalar eltim hamile kaldı
evlendiklerinden beri boşanacaklar
çocuk geldi 2,5 yaşına
dün beni aradı boşanıyoruz bu evlilik artık tamam die
bi şey dmedim
konuştu konuştu
anlattı anlattı
ya abla kız ne olacak dedim yazık değilmi yavruya
kafasında herşeyi kurmuş ilk defa bu kadar emin kendine göre
bişey diyemedim
ama şu bir gerçek
ki aralarındaki saygı bitmiş durumda bunu görebiliyosun çok rahat
ama ben sizde bole bişey olduğunu sanmıyorum
saygı ve sevgi bittiyse o evlilik yürümüyo gördüm
ama hala bişeyler varsa bir sinirle bu kadar gitme derim
yok biz biribirimizin en iyi arkadaşı dostuyuz. saygısızık asla olmaz. öl desen ölürüz bir birimizi için ama bir işte arkadaş gibiyiz. karı koca gibi değiliz. olamıyoruz. aynı evi paylaşan birbiriyle zaman geçirmekten keyif alan dostuz.
asyacım dün eşimle kaygamız burda anlattığım kadar basit olmadı
zaten dün sinirliydim onun şu malum arkadaşından dolayı
neyse artık yatıcaz saat 12 falan sırnaştı
bende patronumun eşi bana hactan buğday getirmiş
bildiğin buğday tanleri
eşinle yutun bunları çocuğu olmayan kalmıyo bunu yutunca dedi
inanırmısın bilmem ama getridim sana dedi
verdi kadın saolsun
neyse eşime dedimki gel ya buğday yuatlım belli mi olur dedim
bana neler soledi
neler
arada kaydı geçti
beni ole yatakta yarı çıplak bıraktı gitti
nasıl kırıldım bozuldum anlatamam
lavoban çıktı hala soyleniyo saat 12 biz biribirimiz yiyoruz
neden bunu bu hale ben getirdim
ak derse ak oldu kara derse kara oldu bugune kadar ne derse eyvallah dedim canla başla yaptım istediklerimi yapmadığında çok takılmadım
kendini istemesne bıraktım
sonuç yüz verdim ayıya geldı sı..tı halıya
bende o bana yağdırırda ben boşmu dururum soedim de soyledim sonrada verdim yastığını attım odadan
sabaha kadar sinirimden ağladım
ne oldu hiç
bugun perişen haldeyim eşek yüküylede işim var
üstelik gözlerimde çok acıyo
paşa gibi yetişyolar malesef ve evlenince kendi krallıklarını kurduklarını sanıyolar
ay çok sinir yaptım yine
bence şu an sinirle söylüyosun bunları. yuva bu o kadar kolay mı vazgeçmek? otorun adam akıllı konuşun ama kırmadan birbirinizi. belki onunla yaşlanmak yoktur, bu evlilik uzatmaları oynuyo falan bunlar çok kırıcı sözler. daha düne kadar o adamın çocuğunun babası olmasını istiyodun o kadar kolay mı vazgeçmek? sakinleşince geçecek bu düşüncelerin bence fevri konuşuyosun şu an. ama dua et, herşeyin hayırlısını dile allahtan. çözülmeyecek sorun yoktur, ölümden başka herşeye çare var..
Mübarek gün neler diyosun öyle. Sakinleş biraz. Her evlilikte sıkıntılar olur. Bazen bir kaşık suda bğasım geliyor eşimi. Bazen gerçekten çok kırılıyorum, hatta geçen gün o kadar kırıldım ki tüm gün "işlerinin hepsi kötü gitsin bugün" diye beddua ettimyok hayatım bu sorumluluğu tek başıma alamam ben. adamın cep telefonun şarjını bile ben takip ediyorum. sırtını yeterince bana yaslamış vaziyete. ben böyle mutlu olamayacam.tek başıma yürütemem ben kendimi tanıyorum. birgün atlarım balkondan valla.
Bence de kondomla korunun hap falan kullanmaKaderde çocuksuz olmak varsa tabiki yaşıyacaz..
Eşimin veya benim çocuğum olmayabilir..Ama keyfe keder bebek isteğini ertelemek beni germişti..
Sizin sıkıntılarınızı bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun.Şimdi üzgünsün sinirlisin..Herşeyi büyütebilirsin bu durumda sakinleşince belkide daha farklı düşüneceksin..Hapa falan başlama..Eşin bebek istemiyorsa bir zahmet kendisi korunsun..
asyacım dün eşimle kaygamız burda anlattığım kadar basit olmadı
zaten dün sinirliydim onun şu malum arkadaşından dolayı
neyse artık yatıcaz saat 12 falan sırnaştı
bende patronumun eşi bana hactan buğday getirmiş
bildiğin buğday tanleri
eşinle yutun bunları çocuğu olmayan kalmıyo bunu yutunca dedi
inanırmısın bilmem ama getridim sana dedi
verdi kadın saolsun
neyse eşime dedimki gel ya buğday yuatlım belli mi olur dedim
bana neler soledi
neler
arada kaydı geçti
beni ole yatakta yarı çıplak bıraktı gitti
nasıl kırıldım bozuldum anlatamam
lavoban çıktı hala soyleniyo saat 12 biz biribirimiz yiyoruz
neden bunu bu hale ben getirdim
ak derse ak oldu kara derse kara oldu bugune kadar ne derse eyvallah dedim canla başla yaptım istediklerimi yapmadığında çok takılmadım
kendini istemesne bıraktım
sonuç yüz verdim ayıya geldı sı..tı halıya
bende o bana yağdırırda ben boşmu dururum soedim de soyledim sonrada verdim yastığını attım odadan
sabaha kadar sinirimden ağladım
ne oldu hiç
bugun perişen haldeyim eşek yüküylede işim var
üstelik gözlerimde çok acıyo
paşa gibi yetişyolar malesef ve evlenince kendi krallıklarını kurduklarını sanıyolar
ay çok sinir yaptım yine
allah korusn sen kendine sade bir türk kahvesi yap hadi kalk sakinleştirir
bende oyleyim cnm banyodan çıkar donuna kadar hazırlarım kahvaltısın etmeden göndermem ama napcan ole olunca dayanıyolar bize
ayağımız kaysa beraber düşeceğimizi anlayamıyolar
sen kalk kahveni iç bıraz hava al gel hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?