Ilk çocuğunu düşünenler...

ya bende bayadır giymiyorum gecelik falan ayılı pijamalarımla gayet iyiyim
ne bole bi ayılı bi tavşanlı dio bazen
sen haticeye dğil neticeye bak diyorum bende
değişen biişey varmı hayır
barı bırakta kıç...m donmasım diyorum

ya yapınca bende teşekkür ediyorum hadi kalk yine yap diyince olmuyo orda hatam var demekki

Adamın hakkını yemiyeyim, çalışkandır benimki. evde pazar günleri temizlik olur benimle hemen iş bölümü yapar ki öğlen işimiz bitsin gezmeye gidelim diye.
diyorum size biz evde iyi arkadaşız ama bide karı koca olsak iyi olurdu hani...

oy kuzum sen kocanı başında taşı asya bi bizim kocalar ayı çıktı bacımmmmmmmmmmm
baksana herkes eğitmiş biz yapamadık ondan bunlar ondan demekkş

Son düzenleme:
ya yapınca bende teşekkür ediyorum hadi kalk yine yap diyince olmuyo orda hatam var demekki

tabi gülüm yap demiycen hiç onlara. zamanla alışıyolar zaten. sen dediğim gibi azıcık çekil kenara bak neler yapıyo. belki senin kociş senin tahmin etmediğin kadar becerikli ve hamarattır:)

ha iyi o zman senin ki de fena sayılmazmış o zaman
ya bunuda çözelim asya hep birlite bir beyin cimlastiği yapalım

seninki yine sempatiikmiş benim gaffur pijaması... ben psikopata bağladım yani :)))

tabi gülüm yap demiycen hiç onlara. zamanla alışıyolar zaten. sen dediğim gibi azıcık çekil kenara bak neler yapıyo. belki senin kociş senin tahmin etmediğin kadar becerikli ve hamarattır:)

ya aslında istesin dağı devirir
benim evdeki halılarım şu kıllı halardan ole güzel süpürürki
ee güçlü kuvetli onun bastırmasıyla benimki aynı olmuyo
parlar o halılar ama çok nadir

canım sende o konuda çek kendini azıcık debelensin bakalım. anlasınki o istediğinde olmuyo bu işler.

ne gecelik ne pijama .....
ben hep aşkım sen beni neyle görmek istiyosan al giyiyim derim. oda bişey le görmek istemiyorum diyo:))))
yani öyle cıbıl cıbıl....

canım sende o konuda çek kendini azıcık debelensin bakalım. anlasınki o istediğinde olmuyo bu işler.

nasıl yani? neyden çekeyim kendimi baacım? anlamadım yanaştığındamı geri çevirem yani? eğer oysa dediğin onuda yaptım. sanırım 2 aya yakın birlikte olmamıştık.... 1.5 ay da olabilir şimdi hakkıı yemiyeyim adamın. :?

bi kaç gün küssen
senin arkadaşlığınıda kaybetmeye başladığını hissettirsen şole bir silkelenip kendine gelmezmi

ay yok artık.... şaka gibi...
bir erkek o kadar nasıl durur ben anlayamadım bacım.

kızlar bağırıyorum ben
çekilin kenaraaaaa.... lütfen birde böyle deneyin.

ben bazen hiç ilgilenmiyorum evle temizlik yapmıyorum evde teksas gibi tozlar döne döne gidiyor. hiçbişey demiyor bende çalışıyorum diye. yemek yapmıyorum anasından getiriyor.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…