- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.461
Canım benim... bu çıkarsızlığı ne çok yaşadım ben üstüne daha ağır şeylerde yaşadım da burada yazıp eşimi rencide etmek istemiyorum. ne olsa sevdiğim adam. ama kadınlık gururuna dokunuyor ben tüm geceliklerimi gözü önünde bir çöp poşetine koydum çöpe attım. saçık sarı-kızıl-siyah uzun kısa oldu. şekilde ğiştirdim renk değiştirdim... ama ne değişti? adam benim için geceleri traş bile olmadı.
ben daha fazla çabalayamam. hatta birkaç ay önce seninle yatmak bana ağır geliyor böyle olmuyor. çocuk odasındaki çekyatta yatacam ben. yada yatak odasındaki yatağı birer kişiliğe dönüştürelim dedim. çok çabaldı.. sonra bebek sevdası muhtemelen benim kararımdan vazgeçirmek için oldu. sırf yatağı ayırmayayım vazgeçeyim diye.
madem bebek gündemi değişti. benim gündemim de değişti. ben karar verdim. temelim ne olursa olsun, binamı öyle yada böyle dikecem ben. ister tek kişilik, ister çift kişilik. yıkıntıyla uğraşamam bu hayata bir kere geliyoruz. madem bebek sevdası yok bende kendime evimde bekar hayatı kuru günümü yaşarım. işine gelirse bu hayatıma ayak uydurur ,iyi arkadaş olarak geçinir gideriz. başka türlü olmuyor olmuyor..
canım bu konuda hiç sorgulama bence. alışmış o şimdi öyle.
benimkide dört dörtlük yapmıyo yani. ama ben her zaman eline sağlık aşkım çok mutlu oldum. sen enim en büyük desteğimsin falan veriyorum gazı. bunlar çocuk gibiler gülüm.
amannnnnnnnnnnnn
nerde o günler arada eve şöle bir süpürge tutar onuda burnumdan getirir
bişeyi güzel yaparsa o işi hep o yapmak zorunda kalırmış
neyse ben kısmet olurda memur olur atanıp gidersem ben onu o zman görürüm
bitlenitmi aclıktan mı oölür bilmiyorum yanı
Ben de fazla iş yapmıyor diye kocama kızıyordum. Kızlar napmışsınız sizÇalışıyorsunuz bir de evde onca iş başedilir mi hiç.
Tuvalet kağıdı bitse takmam beklerim ki taksın, takar sağolsun. Çöpü o döker, akşam çayı o demler. Alıştırdım onsuz çamaşır asmam, ucundan tutuver tatlım derim beraber asarız. Evi o süpürür ben silerim. Yemeğe karışmaz, ütüyü kırk yılda bir canı isterse bir gömlek ütüler. Arada bir çok kızarsam salata yapar, patates soyar. Kahvaltıda ekmekleri kızartır, masayı toplar.
Ben de akşam gelince ayak ayak üstüne atıp haberleri izliyor diye kızıyorum ona. Ütüyü de hep üstüme yıkıyor. Bulaşık makinesi dizmek, kaldırmak işlerine hiiç yanaşmıyor.
Tecrübeliler en baştan alıştır demişti bazı şeylere alıştırdım ama bazısını bünyesi kabul etmiyor. Artık iş yaptığında pohpohluyorum hoşuna gidiyor bakıyorum sonra da yapmış bir şeyler. Balkonları yıkamaya başladı. Makine bitince gidip sessizce çamaşırları asar bazen.
Normalde çok kızmam, bağırıp çağırmam, genelde ben alttan alırım tatsızlık olmasın diye. Ama sınırı geçmişse feci tavır yaparım. O zaman da alıyor abdestini namazını kılıyor, geçip bir de kuran okuyor, hadi gel dal bu adama, çok işini bilir benimki, hemen kalkanı takar
ya yapınca bende teşekkür ediyorum hadi kalk yine yap diyince olmuyo orda hatam var demekki
Adamın hakkını yemiyeyim, çalışkandır benimki. evde pazar günleri temizlik olur benimle hemen iş bölümü yapar ki öğlen işimiz bitsin gezmeye gidelim diye.
diyorum size biz evde iyi arkadaşız ama bide karı koca olsak iyi olurdu hani...
ya bende bayadır giymiyorum gecelik falan ayılı pijamalarımla gayet iyiyim
ne bole bi ayılı bi tavşanlı dio bazen
sen haticeye dğil neticeye bak diyorum bende
değişen biişey varmı hayır
barı bırakta kıç...m donmasım diyorum
tabi gülüm yap demiycen hiç onlara. zamanla alışıyolar zaten. sen dediğim gibi azıcık çekil kenara bak neler yapıyo. belki senin kociş senin tahmin etmediğin kadar becerikli ve hamarattır:)
Adamın hakkını yemiyeyim, çalışkandır benimki. evde pazar günleri temizlik olur benimle hemen iş bölümü yapar ki öğlen işimiz bitsin gezmeye gidelim diye.
diyorum size biz evde iyi arkadaşız ama bide karı koca olsak iyi olurdu hani...
seninki yine sempatiikmiş benim gaffur pijaması... ben psikopata bağladım yani :)))
ha iyi o zman senin ki de fena sayılmazmış o zaman
ya bunuda çözelim asya hep birlite bir beyin cimlastiği yapalım
çözüm? hani nerede?
canım sende o konuda çek kendini azıcık debelensin bakalım. anlasınki o istediğinde olmuyo bu işler.
dur düşünüyorum ne yapmak gerek die:26::26::26:
ne gecelik ne pijama .....
ben hep aşkım sen beni neyle görmek istiyosan al giyiyim derim. oda bişey le görmek istemiyorum diyo:))))
yani öyle cıbıl cıbıl....
nasıl yani? neyden çekeyim kendimi baacım? anlamadımyanaştığındamı geri çevirem yani? eğer oysa dediğin onuda yaptım. sanırım 2 aya yakın birlikte olmamıştık.... 1.5 ay da olabilir şimdi hakkıı yemiyeyim adamın. :?
nasıl yani? neyden çekeyim kendimi baacım? anlamadımyanaştığındamı geri çevirem yani? eğer oysa dediğin onuda yaptım. sanırım 2 aya yakın birlikte olmamıştık.... 1.5 ay da olabilir şimdi hakkıı yemiyeyim adamın. :?
bi kaç gün küssen
senin arkadaşlığınıda kaybetmeye başladığını hissettirsen şole bir silkelenip kendine gelmezmi
kızlar bağırıyorum ben
çekilin kenaraaaaa.... lütfen birde böyle deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?