Ilk çocuğunu düşünenler...

ben bekarım yazısmalarınıza bıraz goz misafiri oldumda bende bundan ıstıyom bu modelden benımde eşim olsun gece uyansın öpsün benı uyusun oyy ama yaaaaaaaaaaa

inşallah canım.. Ben tuvalete kalkıyorum gece bakıyorum fırlamış heran onu bırakacam korkusu yaşıyor sanırım. :? bazen kızıyorum çekip gidiyorum diğer odaya kanepede uyuyordum. bütün gece kovalamaca yapıyoruz. geliyor tekrar yanıma yatıyor. bu adam kocam değil, çocuğum sanki?

kızlar yatakları ayırmak doğru mu? bence bir çift kavgalı bile olsa aynı yatakta uyumalı..

kızlar yatakları ayırmak doğru mu? bence bir çift kavgalı bile olsa aynı yatakta uyumalı..

bende öyle derdim ama erğer yatakta karı koca değilsen benim ağrıma gidiyor aynı yatağı paylaşmak. sabaha kadar bir yabancıyla uyuyormuşum gibi oluyorum. uykusuz kalıyorum, bu durumda sinirimi yıpratıyor. başka yatakta uykumu alıyorum en azından.

kızlar ne dertliymişsiniz ya bugün döküldünüz patır patır ama daha iyisiniz dimi açıldınız rahatladınız sanki? o kadar güzel konuşuyodunuz ki araya giremedim okumak daha heyecanlıydı..

bi gülüyorum bi hüzünleniyorum zor gerçekten rabbim ferahlatsın içinizi inşallah ama erkeklerde kaybetme korkusu olmalı onu hissetmeleri gerek her zaman evimde bu kadın benim artık giemez düşüncesini hissetmemeliler diken üstünde olucak ki sürekli dikkat etsin hareketlerine. gidemeyiz belki gerçekten ama onlar bilmemeli bunu..

:) napalım arada dökülüyoruz böyle işte yoksa insan şişiyor. bak aynı şeyleri yaşayan insanlar çıkınca yalnız değilim ben diyorsun. aslında ben konuştukça bu durumları daha geriliyorum. çünkü bazen düşünmeden önüne bakmak gerekiyor. dün bebek diyordum bugün ne diyorum.. hayat entersan ya valla..

inşallah hamile kalırsın da bu ay bak o zaman kalıyo mu sıkıntı falan..

eşinizi seviyorsanız her şeyi yeniden gözden geçirebilirsiniz..unutun demiyorum ama affedebilirsiniz.huzursuz bir yuva ölüm gibidir. en azından kendi çıkarlarınız için böyle deneyin. rol yapın demek istemiyorum ama sağlığınızı korumak adına bazen yapılmalı. biz eşimle kolay kolay küsmeyiz ama biraz tartışsak bile gece yatarken bi bakmışız sarılmışız birbirimize..o an her şeyi unuturuz..sabah da konuşmayı deneriz. beylik laflar etmek istemiyorum herkes yaşadığını bilir..sizi anlamam zor ama sorunlu bir ailede büyüyen biri olarak tahmin edebilirim.

dediğim gibi yazılarının tamamını okumadım durum nedir ne değildir bilemiyorum ama cok hoş öyle olması ay ama ben öyle adamı sıkarak öldürrüm sevgidennn

inşallah hamile kalırsın da bu ay bak o zaman kalıyo mu sıkıntı falan..

inş..... ahada cocuk der:))))
o zamanda plan program hiç olur adama... ohh olur ne güzel olur valla.
hırsımdan kalemi kemirdim yaaa...
çıldırdım ben. okkalı bir iki laf edesim geldi....

ben bekarım yazısmalarınıza bıraz goz misafiri oldumda bende bundan ıstıyom bu modelden benımde eşim olsun gece uyansın öpsün benı uyusun oyy ama yaaaaaaaaaaa

ah be gülüm. öpüp sevip koklamayla bitse keşke.
olmuyorki öyle hiç toz pembe değil yani. sana binbir eziyeti yapıta psikolojini çökertince öpüp koklaması hiç birşey ifade etmiyor.
çok güzel ama çok zor evlilik. hele de yürütmek.

bu ay süpriz olur zaten ama hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü doktor en son yumurtalıklarım için çokta güzel konuşmamıştı..

gülüm benimde yumurtalıklarımın çalışmadığını söylüyodu aptalın biri. neymiş ama normalin 2 katı büyüklüğünde olduğu için her ay atamıyomuş.
belki seninde kocaman dır:))
Allah ım hayırlı verde asyaerene sürpriz bir melek ver.

insan en çok sevdiğine kırılır ve canını acıtır. onu çok önemsersin çünkü.
sabahlara kadar ağlarım üzüntümden ama onun hayatımda olması beni mutlu ediyor. ilginç bişey.

süpriz yumurta

insan en çok sevdiğine kırılır ve canını acıtır. onu çok önemsersin çünkü.
sabahlara kadar ağlarım üzüntümden ama onun hayatımda olması beni mutlu ediyor. ilginç bişey.

sen onu çok seviyosuuuunnn....:))
bide onsuz olabilmekten bahsediyosun. canımı yakıp durdunuz sabahtan beri. gülümsün de sende oturun totonuzun üstüne.
e...k gibi seviyonuz bu adamları. yapamazsınız onlarsız:))

ya cnm ya
güzel olmazmı o daha bir melek

ya cnm ya
güzel olmazmı o daha bir melek

hee seviyom valla :)) ama hem severim hem giderim arkadaş!
gider kanepede yatarım, ama yine severim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…