- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.501
ben bekarım yazısmalarınıza bıraz goz misafiri oldumda bende bundan ıstıyom bu modelden benımde eşim olsun gece uyansın öpsün benı uyusun oyy ama yaaaaaaaaaaa
benim herif isteksiz yaptığımı anlayınca devam etmez ole bırakır istemiyosun olmaz der bana trip atar
ben suçluyum ya
kızlar yatakları ayırmak doğru mu? bence bir çift kavgalı bile olsa aynı yatakta uyumalı..
kızlar ne dertliymişsiniz ya bugün döküldünüz patır patır ama daha iyisiniz dimi açıldınız rahatladınız sanki? o kadar güzel konuşuyodunuz ki araya giremedim okumak daha heyecanlıydı..
bi gülüyorum bi hüzünleniyorum zor gerçekten rabbim ferahlatsın içinizi inşallah ama erkeklerde kaybetme korkusu olmalı onu hissetmeleri gerek her zaman evimde bu kadın benim artık giemez düşüncesini hissetmemeliler diken üstünde olucak ki sürekli dikkat etsin hareketlerine. gidemeyiz belki gerçekten ama onlar bilmemeli bunu..
:) napalım arada dökülüyoruz böyle işte yoksa insan şişiyor. bak aynı şeyleri yaşayan insanlar çıkınca yalnız değilim ben diyorsun. aslında ben konuştukça bu durumları daha geriliyorum. çünkü bazen düşünmeden önüne bakmak gerekiyor. dün bebek diyordum bugün ne diyorum.. hayat entersan ya valla..
bende öyle derdim ama erğer yatakta karı koca değilsen benim ağrıma gidiyor aynı yatağı paylaşmak. sabaha kadar bir yabancıyla uyuyormuşum gibi oluyorum. uykusuz kalıyorum, bu durumda sinirimi yıpratıyor. başka yatakta uykumu alıyorum en azından.
o kadar eminsin yani
birde diğerlerini oku asyanın yazdıklarının bakalım hala istyecekmisin cnm
inşallah canım.. Ben tuvalete kalkıyorum gece bakıyorum fırlamış heran onu bırakacam korkusu yaşıyor sanırım. :? bazen kızıyorum çekip gidiyorum diğer odaya kanepede uyuyordum. bütün gece kovalamaca yapıyoruz. geliyor tekrar yanıma yatıyor. bu adam kocam değil, çocuğum sanki?
inşallah hamile kalırsın da bu ay bak o zaman kalıyo mu sıkıntı falan..
ben bekarım yazısmalarınıza bıraz goz misafiri oldumda bende bundan ıstıyom bu modelden benımde eşim olsun gece uyansın öpsün benı uyusun oyy ama yaaaaaaaaaaa
inşallah hamile kalırsın da bu ay bak o zaman kalıyo mu sıkıntı falan..
bu ay süpriz olur zaten ama hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü doktor en son yumurtalıklarım için çokta güzel konuşmamıştı..
ah be gülüm. öpüp sevip koklamayla bitse keşke.
olmuyorki öyle hiç toz pembe değil yani. sana binbir eziyeti yapıta psikolojini çökertince öpüp koklaması hiç birşey ifade etmiyor.
çok güzel ama çok zor evlilik. hele de yürütmek.
gülüm benimde yumurtalıklarımın çalışmadığını söylüyodu aptalın biri. neymiş ama normalin 2 katı büyüklüğünde olduğu için her ay atamıyomuş.
belki seninde kocaman dır:))
Allah ım hayırlı verde asyaerene sürpriz bir melek ver.
insan en çok sevdiğine kırılır ve canını acıtır. onu çok önemsersin çünkü.
sabahlara kadar ağlarım üzüntümden ama onun hayatımda olması beni mutlu ediyor. ilginç bişey.
tüylerim birden diken diken oldu.. öyle tabi. annelik biyolojik iş değildir. dün haber okudum 9 aylık bebişi annesi boğarak öldürmüş. okadar güzel bir bebişki Allah herkese böyle güzelini nasip etmez. cani anne! kimbilir ne hesabı vardı?
tüylerim birden diken diken oldu.. öyle tabi. annelik biyolojik iş değildir. dün haber okudum 9 aylık bebişi annesi boğarak öldürmüş. okadar güzel bir bebişki Allah herkese böyle güzelini nasip etmez. cani anne! kimbilir ne hesabı vardı?
sen onu çok seviyosuuuunnn....:))
bide onsuz olabilmekten bahsediyosun. canımı yakıp durdunuz sabahtan beri. gülümsün de sende oturun totonuzun üstüne.
e...k gibi seviyonuz bu adamları. yapamazsınız onlarsız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?