- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.541
evet cnm dönüyoruz asya kahvesini içti rahatladı
benimde karnım tok altım kuru rahatım iyi ondan
hayırlısı olsun canım ya.. bişeyi çok isteyince olmuyor ben Allaha havale ettim. iyi olacaksa göndersin bana bir melek :)
Biz en kötü kavgamızda bile ayrı yatmadık. Eşimin katkısı büyük bunda. Çünkü ben bir kaç kez küsüp içerdeki kanepeye geçtim uyuyo numarası yaptım. Zorla geldi kaldırdı her seferinde. Bir iki kez de kovmuşluğum var ama gelip yine yanıma yattı. Yastığa başımızı koyduğumuzda hala küssek uyuyamıyor, dönüyor duruyor, ama özür de dilemiyo eşşek, ben bekliyorum o bekliyor, bana dokunmak için garip hareketler yapıyor. Tepkimi ölçüyor sanırım. Sonra yanaşırken yanaşırken sarılıp bebe gibi saçlarımı seviyor. Ben de bekliyorum özür dilesin diye ama nerdeee. Sonra dayanamıyorum içimdekileri söylüyorum, konuşuyoruz, tartışıyoruz, sonra sarılıp uyuyoruz. Bir garip işte bu evlilik olayı
Bence ne kadar kavga edersen et sorunu çözmeden yatıp ayrı köşelerde uyumamalı insan. Dakikalar geçmek bilmiyor, o kadar ağır geliyor ki insana
sana benzesin ama. gamzeleri olsun. sipariş veriyorum :))
kızlar asistanımın 16 aylık çocuğu var lahana bebek gibi pek severim sıpayı. kalça çıkıklığı varmış az önce öğrendik. ben azıcık onu teselli edicem. çok üzülüyo çocuk
gülümsün ankarada çocuk ortopedi uzmanı lazım olacak hemen ameliyat demişler
şöyle sıkı bir doktor araştırırmısın canım rica etsem
Amin canım. Benimki hem özür dilemiyor hem de yine yapıyor , daha azaltıyor hatasını ama işte naparsın.Allah huzurunuzu bozmasın. Eşim çok kolay özeür diler inat hiç yapmaz ama tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayınca özür bişey ifade etmiyorki.
Bebeklerde kalça çıkıklığı kötü bir şeymiş canım ya. Alçıya alıyorlarmış kalçayı, çocuk mumya gibi kalıyormuş. Küçücük çocuğa yazık, acil şifalar inşallahkızlar asistanımın 16 aylık çocuğu var lahana bebek gibi pek severim sıpayı. kalça çıkıklığı varmış az önce öğrendik. ben azıcık onu teselli edicem. çok üzülüyo çocuk
gülümsün ankarada çocuk ortopedi uzmanı lazım olacak hemen ameliyat demişler
şöyle sıkı bir doktor araştırırmısın canım rica etsem
soruşturuyum cnm ama bilemiyorum ki
bu konuda hacettepe iyi derler çocukta yanı
Amin canım. Benimki hem özür dilemiyor hem de yine yapıyor , daha azaltıyor hatasını ama işte naparsın.
Bebeklerde kalça çıkıklığı kötü bir şeymiş canım ya. Alçıya alıyorlarmış kalçayı, çocuk mumya gibi kalıyormuş. Küçücük çocuğa yazık, acil şifalar inşallah
Çocuk konusunda Hacettepe ve Sami Ulus gerçekten iyi hastaneler
gamze cnm
ofise sordum ama kimsenin bildiği yok
ama bizim bir ortopedi doktorumuz var
başkent ünv. hastanesinde hüseyin hoca var
çok iyi bir doktor kendisi babamın doktoru
hüseyin demirörs
çocuk yetişkin ayrımı bilmem ama hem doktorluğu hemde insanlığı bir numaradır
bunun yanında hacettepe çocuk çok iyi derler
beni yine duydukça buldukça yazarım
ama bu iş için çocuk die ayrım yoksa hüseyin hocaya mutlaka gidin derim
sen özelden bana nolarını göndersene canım lütfen. tşk
cnm yazdım özelden incele bana dön olur mu
inşallah uğraştırıp , üzülmezler. insan kendi olsa canı yanmaz belki ama. hay Allah ya. küçücük çocuk
cnm yazdım özelden incele bana dön olur mu
inşallah uğraştırıp , üzülmezler. insan kendi olsa canı yanmaz belki ama. hay Allah ya. küçücük çocuk
ole ama hüseyin hocadan biz çok memnun kaldık inş. giderlerse onlarda memnun kalırlar
babamın bacak amelyetın yaptı
başka doktorlar kasıktan kesecekti bacağı ama hüseyin hoca çok uğraştı dız kapağı çok önemli dizden altı olmalı dedi ve yaptı saolsun
sonrasında da medikalcılere para kaptırmayalım die protezimize kadar ayarladıki yapmak zorunda değil
çok sevriz kendisini bize göre doktorluğuda insanlığıda 10 numara
İnşallah çocuklara bakıyordur.
çok tşk ederim. Allah seninde muradını versin gülüm. nasıl mutlu oldu çocuk. evlat acısı başka. diyor ki abla etlerimi çekselerdide çocuğuma olmasaydı. tabi ben koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?