- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.521
hee seviyom valla :)) ama hem severim hem giderim arkadaş!
gider kanepede yatarım, ama yine severim ben :)
ben geldim yine yeniden
yemeğimi yiyip geldim
ben geldim yine yeniden
yemeğimi yiyip geldim
tamam canım kanepeye kadar git. fazla uzağa gitme ama:))))
bende çok acıktım ama bi bisküvit ile geçiştirdim. sıkıldım ekmek arası yemekten.
yok merak etme kanepeye gidiyorum peşimden geliyor yatıyor. gece kalkıyorum yatağa gidiyorum yine peşimden geliyor. :)) yada zorla sürükleye sürükleye tekrar yatağa götürüyor. ömrümü yedi bu adam yaa :))) deli midir nedir arkadaş?
ya bizim ofis bi konuda iyi allahtan
yok mu mutfak falan
yoksa yanlısında ondan mı geçiştirdin
Herkes dışarda ya bi ben ofisteyim. bide yemek falan yapmak olmuyor burda. Tek başımada kendime hazırlamam zaten. Dışardan bile söylediğimde bazen telefonlardan yemek zehir oluyor. söylemiyorum sinirimden. :)
ömürümüzü yesinler diye evet dedik akıllım:))))
Biz en kötü kavgamızda bile ayrı yatmadık. Eşimin katkısı büyük bunda. Çünkü ben bir kaç kez küsüp içerdeki kanepeye geçtim uyuyo numarası yaptım. Zorla geldi kaldırdı her seferinde. Bir iki kez de kovmuşluğum var ama gelip yine yanıma yattı. Yastığa başımızı koyduğumuzda hala küssek uyuyamıyor, dönüyor duruyor, ama özür de dilemiyo eşşek, ben bekliyorum o bekliyor, bana dokunmak için garip hareketler yapıyor. Tepkimi ölçüyor sanırım. Sonra yanaşırken yanaşırken sarılıp bebe gibi saçlarımı seviyor. Ben de bekliyorum özür dilesin diye ama nerdeee. Sonra dayanamıyorum içimdekileri söylüyorum, konuşuyoruz, tartışıyoruz, sonra sarılıp uyuyoruz. Bir garip işte bu evlilik olayıbende öyle derdim ama erğer yatakta karı koca değilsen benim ağrıma gidiyor aynı yatağı paylaşmak. sabaha kadar bir yabancıyla uyuyormuşum gibi oluyorum. uykusuz kalıyorum, bu durumda sinirimi yıpratıyor. başka yatakta uykumu alıyorum en azından.
valla ben ilk seneler kendime gelemedim evliliğimin böyle bir şekilde olacağını tahmin etmiyordum. ama şükür yine en azından bize değer veren eşlerimiz var. insan yerine koymayan manyaklara denk gelmemişiz. hergün bir kadın ölüyor seçme hakkı olmadığından. yazık.. şükürler olsun yine. öyle yada böyle sevdiklerimizle evlendik önemli olan bu aslında. gerisi tuz biber..
telefona kızıp yemek yemeyeni de sende gördüm:)))
alemsin
evet işte bu doğru en azından manyak değiller
Biz en kötü kavgamızda bile ayrı yatmadık. Eşimin katkısı büyük bunda. Çünkü ben bir kaç kez küsüp içerdeki kanepeye geçtim uyuyo numarası yaptım. Zorla geldi kaldırdı her seferinde. Bir iki kez de kovmuşluğum var ama gelip yine yanıma yattı. Yastığa başımızı koyduğumuzda hala küssek uyuyamıyor, dönüyor duruyor, ama özür de dilemiyo eşşek, ben bekliyorum o bekliyor, bana dokunmak için garip hareketler yapıyor. Tepkimi ölçüyor sanırım. Sonra yanaşırken yanaşırken sarılıp bebe gibi saçlarımı seviyor. Ben de bekliyorum özür dilesin diye ama nerdeee. Sonra dayanamıyorum içimdekileri söylüyorum, konuşuyoruz, tartışıyoruz, sonra sarılıp uyuyoruz. Bir garip işte bu evlilik olayı
Bence ne kadar kavga edersen et sorunu çözmeden yatıp ayrı köşelerde uyumamalı insan. Dakikalar geçmek bilmiyor, o kadar ağır geliyor ki insana
e napayım, yemek zehir oluyor hiç bişey anlamıyorum.. ayy yemek demişken canım urfa kebap çekti.. ay ne alaka ama bir anda çekti.. hayırdır inşallah... dur ben bi akşam kanına gireyim bizimkinin yemeğe gidelim. evde yemek pişmiyor zaten ama olsun.. :))
ayda 1-2 defa yemek yapıyorum kızlar bakın o konuda çok şanslıyım...
kızlar normale dönüyor:)))))
senin canınmı istedi. sürpriz yumurtanınmı.. nasıl dua ediyorum içimden bi olsun da görsün..
hayırlısı olsun canım ya.. bişeyi çok isteyince olmuyor ben Allaha havale ettim. iyi olacaksa göndersin bana bir melek :)
evet cnm dönüyoruz asya kahvesini içti rahatladı
benimde karnım tok altım kuru rahatım iyi ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?